Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Βανιλοποιούνται" τα κ όταν ερωτεύονται/αγαπάνε;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος vussinada, στις 16 Φεβρουαρίου 2020.

  1. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Είναι κακό πράγμα αν δε το θέλεις.Έχουμε πάρει ως δεδομένο ότι μιλάμε για υ και για κ.Δε νομίζω να προτιμάνε να αλλάξουνε για ένα αίσθημα.Δαιμονοποιείται λοιπόν αφού αυτό το χαρακτηριστικό φαίνεται να είναι καταδίκη μιας και μπαίνει ως υπαίτιο για βανιλοποίηση,πράγμα που έχουμε ήδη ως δεδομένο ότι δεν είναι επιθυμητό.
    Εν ολίγοις, tithon δικά σου λόγια δεν είναι αυτά; :
    """ η συνωμοτική     ισοπεδωτική σιωπηρή παραδοχή οτι έρωτας κι αγάπη είναι μιά συγκεκριμένη καθωσπρέπει γλυκανάλατη μαλακία που όποιος την πάθει μαλακώνει και γίνεται άνθρωπος   και σύντροφος, κι όποιος δεν την πάθει είναι αναίσθητος και καθήκι του κερατά κι εκμεταλλευτής    και νάρκισσος    , και τι σου είναι ο άνθρωπος; αδύναμο πλάσμα! όλοι ίδιοι είμαστε τελικά στο βάθος της ψωχής¹ μας, μόνον εξωτερικά διαφέρουμε   και λοιπά παραληρήματα, αφήνουν χώρο για προβληματισμούς του στυλ αν αγαπήσεις θα δυσκολευτείς να την πας πίπα κώλο στην ανηφόρα γιατί θα νοιώσεις συμπόνια και οίκτο, θα φοβάσαι μη σου χαλάσει, ξέρω γω.
    έρωτας είναι να την πατάς κάτω.
          """
    Επομένως δεν πιστεύεις ότι τίθεται θέμα βανιλοποίησης καθώς μπορεί ένα αίσθημα να εκφραστεί με όποιον τρόπο.
    Και τώρα που συνεννοηθήκαμε (ελπίζω δηλαδή),πάω για ύπνο.Δυο ώρες ύπνου μου μείνανε,καλή μαλακία έκανα και σήμερα.
     
  2. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Ναι αλλά να πούμε την αμαρτία μας... Για μια φορίτσα έστω, αν γινόταν, δεν θα γελούσαμε πολύ;;     
     
  3. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Είναι χαρακτηριστικό πως συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε παραδείγματα καταστάσεων που δεν κατέχουμε για να εκφράσουμε κάτι που ''έχουμε''. Προ αμνημονεύτων χρόνων που είχα τη διάθεση και τα απαιτούμενα να καβαλάω μηχανή απ' το πρωί ως τα όνειρα μου, αυτούς τους λέγαμε ''χεράδες''. Καπετάνιος πριν, μετά, παραπέρα. Αυτός ο καπετάνιος ταξιδεύει ή απλά κάθεται, φιλοσοφεί, σημειώνει πιθανά τσιτάτα και δε βγαίνει καν απ' το λιμάνι;
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Με προκαλείς Μαργαρίτα Νικολάγεβνα?
    Με προκαλείς στον ίδιο βαθμό που προ ετών υπαινισσόσουν αναλόγως ανθυπομειδιούσα να αναρτήσω μια σημειολογική προσέγγιση των νικνέιμ των μελών, αν ενθυμούμαι καλώς, Μαργαρίτα Νικολάγεβνα?
    Με αποκαλείς φυγάδα του καταγγελτικού λόγου, Μαργαρίτα Νικολάγεβνα, έναν ιταμόν ριψάσπιδα του λιβελογραφήματος και αρνητή των Φιλιππικών..?
    Ώστε έτσι, Μαργαρίτα Νικολάγεβνα..!    
     
  5. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Μην λυπάστε, κοιμήθηκα εν τέλει. Δεν πρέπει να ήταν εύκολο να περάσατε τόσα χρόνια σε μια δήθεν κυριαρχία, έχουσα το γνώθι σαυτόν - και αυτής προπαντός. Σας εύχομαι κάθε καλό  
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Δεν πρόκειται ούτε για δάσος ούτε για δέντρο. Εδώ έχουμε "πάμε στα μπαΐρια να μαζέψουμε ραδίκια"

    Είναι εμφανέστατη η σύγχυση!

    Και πάλι εντέχνως παραλείπετε τον "έρωτα" (το αρχικό "μπαϊράκι" του αγώνα σας) και ανακατεύετε "αγάπη" και "αισθήματα".
    Μην δικαιολογήστε, Εκεί που ψάχνατε για δάσος πίσω από το δέντρο, βρήκατε εκτός από ραδίκια και ζοχιά και βρούβες. Σαλάτα τα κάνατε με ποικιλία άγια χόρτα.
     
  7. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Θεωρητικά γελάμε και τώρα.  
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Δεν έχει ναι μεν αλλά. Άλλο είναι αυτό που ονομάζω καπετάνιο που ταξιδεύει μόνο στην νηνεμία.

    Ορθώς.

    Πάλι ορθώς. Κατα την προσωπική μου άποψη o ορισμός του καλού καπετάνιου στα πελάγη της αδυσώπητης ασυμμετρίας .

    Εδώ έγκειται μία μεγάλη αδικία. Ο καπετάνιος εξ ορισμού πρέπει να τα κάνει όλα όσο αφορά την πλεύση. Και γενικά. Για ένα "γαμομισθό" στην καλύτερη, για ένα "γαμογαμώτο" στην χειρότερη. Της λες έχω δουλειά βούλοσ'το και παλουκώσου στο πάτωμα και χαζεύεις εκείνο το fly me to the moon χαμόγελο στο βλέμμα της. Έχεις τα χίλια μύρια στο κεφάλι σου ένα βαγόνι υποχρεώσεις στους ώμους σου να διευθετήσεις και εκείνη πετάει στα σύννεφα επειδή α) της είπες βούλοσ'το β) κάθεται δίπλα σου. Και αναρωτιέσαι να της το χαλάσω τώρα ή μπα. Και σχεδόν πάντα το μπα ισχύει (γιατί Αγάπη είναι..). Λες και στο bdsm μπήκαμε για να κάνουμε τις υποτακτικές ευτυχισμένες και για αυτό πρέπει να είμαστε και μετρημένοι και καλοί καπετάνιοι και να φρενάρουμε τα συναισθήματα μας και αι σιχτίρι ντε.



    Κομματάκι ηττοπαθής η δήλωση. Εγώ πάντως σε θυμάμαι από τότε που ήσουν ακόμη NobodyXP και που στου λύκου σε γνώρισα χάρηκα.

    Κατα επέκταση ο καλός καπετάνιος θα το φουντάρει το βαπόρι αν του τύχει η καταιγίδα ? Ξέρεις αυτά τα πράγματα δεν πάνε με πρόγραμμα πάντα, ο καιρός έχει τα κέφια του.



    Ενίοτε τρομακτικός αλλά που να με δεις και ερωτευμένο. Θα διαγράψεις τον λογαριασμό σου, θα κλείσεις υπολογιστές και κινητά και θα φύγεις και από το σπίτι.   
     
  9. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Ωραία όλα αυτά αλλά σε τι σχετίζονται με αυτό που είπα;  
     
  10. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Με έπνιγε το δίκαιο
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    δεν τίθεται θέμα «βανιλοποίησης», όποιος ερωτεύεται και αγαπά με βανίλα τρόπο, είναι ήδη βανίλα. ο καθένας το βιώνει και το εκφράζει με τον τρόπο που τον χαρακτηρίζει. δεν γίνεται γιαούρτι η θάλασσα άξαφνα.


    το «θέλω» είναι πολύ ευρύχωρο ρήμα. ξεκινάει απ' το «θέλω να πάω στη λωζάνη για καφέ, σούλα μου», και φτάνει στο «θέλω ν' αναπνεύσω οξυγόνο μη σκάσω»  
     
  12. AlexanderV

    AlexanderV Contributor