Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βελόνες στις ρώγες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Pleasure_king, στις 16 Ιουλίου 2020.

1. Παιδιά καλησπέρα , έχω δει σε διάφορα φόρουμ στο εξωτερικό την τοποθέτηση βελόνων στο σώμα και αυτή που με ερεθίζει περισσότερο είναι στις ρώγες ... Είναι ασφαλές ? Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος που πρέπει να γίνεται ? Διάβασα κάποια πράγματα από φόρουμ του εξωτερικού αλλά χάθηκα στην μετάφραση , οι απαντήσεις σας θα ήταν κατατοπιστικές

2. Brt

Brt #ολαπολυ

Ξεκινήστε από την πλάτη και τα πόδια (μηρούς στο πάνω τμήμα). Δεν έχω βάλει στις θηλές. Πλάτη πόδια δεν πονάει, τσιμπήματα. Πιο πολύ η αγωνία μέχρι να περάσει η βελόνα. Βγάζει λίγο αίμα άρα αν φοβάστε το αίμα, εσω έτοιμοι. Θέλει αποστείρωση καλή και αντισηψια (γάντια, αποστειρωμένες βελονες, καθαρισμος της περιοχης με οινόπνευμα). Αφήνει μικρες ελαχιστες μελανιες αν εχεις ευαίσθητο δέρμα που υποχωρούν με arnica. Για εμένα είναι χειρότερο να βλέπω, για άλλους Τους φοβίζει να έχουν τα μάτια κλειστά.

Last edited: 16 Ιουλίου 2020
  3. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Μια που σε βρήκα ευκαιρη, δε μας εξηγείς τι ακριβώς προσφέρουν οι βελόνες;
    Δεν έχω μπορέσει να καταλάβω ποτέ

4. Brt

Brt #ολαπολυ

Είναι παιχνίδι. Τι προσφέρει το spanking; Το μαστίγωμα; Οι βιτσιες; Το φίμωμα; Το κοντρόλ του οργασμού; Κλπ.

Καθεσαι ήσυχο ήσυχο και περνάει τις όμορφες βελονιτσες σε διαφορα χρώματα. Κοντρολ, αγωνία,φόβος, edge play (αυτό οντως είναι στα όρια), blood play, λίγος πόνος (φαντάζομαι στον κορμό, στις θηλες και στα γεννητικά όργανα θα ποναει πιο πολύ), ηδονή.

5. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Δε με βοηθάς ιδιαίτερα. Άστο γιατί είναι και αργά για σοβαρή συζήτηση. Θα επανέλθω.
    Θενκς ενιγουέι

6. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Τι ακριβώς προσφέρει το spanking, το breath play και όλη η αμέτρητη λίστα; σε τι διαφέρουν οι βελόνες;

7. tithon

tithon Contributor

ομορφαίνουν τις θηλές.

8. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

είναι και χρήσιμες αν σου φύγει κάνα κουμπί

9. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

δεν έχετε νιώσει μεγαλύτερο πόνο απο το να κάνεις piercing στις ρώγες...

10. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Δωσε ιδεες  

11. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

ακόμα το θυμάμαι και πονάω

12. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια,ακόμα θυμάμαι το άγχος και τον φόβο που ένιωθα όταν έφερε τις βελόνες και μου είχε πει πως θέλει να περάσει κάποιες από τις θηλές μου.
    Δεν είχα πονέσει τελικα.
    Μετά το πρώτο πέρασμα,το είχα απολαύσει κιόλας.