Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βιαιο σεξ!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος amartia, στις 4 Φεβρουαρίου 2016.

1. Storm_Lord

Storm_Lord New Member

Μην περιμένεις να απαντηθεί γιατί του βγαίνει, ή γιατι και αν, μεγαλο αν αυτο, του το βγάζεις εσύ ειδικά.

Μην πας μέσα σε αυτη την κατάσταση να το φέρεις σε "ισορροπία", με "ανταπόδοση". Άλλωστε η ισορροπια μοιαζει να έχει χαθεί αφού φτανει να πονάς και να μην συγκεντρώνεσαι.
    Δοκίμασε να τον μαζέψεις λιγο με μια κουβεντούλα χωρις να περιμένεις και πολλα βεβαια.
    Υπάρχει περιπτωση να θεωρεί οτι αυτό πρεπει να βγάζει στο κρεβάτι και να μην παιρνει απο λόγια για αυτο το θεμα ή να αδιαφορισει παντελώς.

2. amartia

amartia New Member

Συμφωνω πολυ με την αποψη σου! Εχεις δικιο!

3. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Ας το πιάσουμε το πράμα από την αρχή.
    Αν είναι 20, δεν είναι παράνομο, οπότε δικαιούμεθα να μελετήσομε τη σχέση εις βάθος.
    Γενικά θα έλεγε κανείς, κορίτσια, ότι το βίαιο σεξ είναι κάτι όμορφο, αλλά νταξ, χρειάζεται και ένα μέτρο, ρε γαμώ τη μου.
    Αν είναι κάθε φορά που κάνετε σεξ μετά να πρέπει να φοράς ζιβάγκο, προφανώς και τελικά θα αναγκαστείς ή να χωρίσεις ή να μεταναστεύσεις σε άλλη χώρα.
    Γιατί Ελλάδα είμαστε, ρε φιλενάδα, δεν μπορεί να πρέπει να ζιβαγκώνεσαι μέρα - παραμέρα σε μία χώρα που έχει 300 μέρες το χρόνο ηλιοφάνεια.

Και άντε, να ξεπεράσουμε το θέμα των σημαδιών που μπορεί να σε εκθέσουν σε συγγενείς και φίλους, αυτό το ζωώδες που του βγαίνει, πώς το ξεπερνάς;
    Θέλω να πω, σε σαδομαζό φόρουμ είμαστε, νταξ, αλλά, όχι, κάποια πράγματα δεν είναι νορμάλ. Δηλαδή πού ακούστηκε να σε μελανιάζει κάθε φορά;
    Μήπως το παιδί έχει κάποια θέματα άλλου τύπου;
    Μήπως μεγάλωσε σε μονογονεϊκή οικογένεια;
    Μην τον έδερνε η μαμά του, καλέ, και τώρα εκδικείται τις γυναίκες στο πρόσωπό σου;

Από την άλλη μήπως όλο αυτό έχει να κάνει και με το ότι εσύ τον αποκαλείς "μικρούλη";
    Δηλαδή πού είναι μικρούλης;
    Στην καρδιά;
    Στο μυαλό;
    Είναι παράξενοι οι άντρηδοι, πρόσεξέ το. Παίρνουν μερικά πράγματα στραβά για λόγους που μόνο αυτοί καταλαβαίνουν.

Εγώ, που λέτε, είχα κάποτε μία φίλη που τα 'χε με έναν πολύ βάναυσο τύπο.
    Αυτός, κάθε φορά που, τέλος πάντων, καταλαβαίνετε τώρα, πώς να το θέσω ευγενικά, που του 'κανε πεολειχία, της έπιανε το κεφάλι και την έσπρωχνε πάνω στο μόριό του.
    Την έκανε να πνίγεται, ρε την κοπελιά και δε σταματούσε μέχρι να μην μπορεί να πάρει ανάσα.
    Μία άλλη κοινή μας φίλη λοιπόν, την συμβούλεψε να του βάλει δάχτυλο, ξέρεις, από πίσω, όταν δεν αντέχει άλλο και νοιώσει να πνίγεται.
    Την πρώτη μέρα που το εφάρμοσε δεν είδε τίποτα.
    Τη δεύτερη πάλι τίποτα.
    Την τρίτη μία θολή εικόνα.
    Την τέταρτη κάτι ξεκίνησε να βλέπει.
    Μας είπε, κλαίγοντας φυσικά, ότι μόλις που του 'χε βάλει το μισό δάχτυλο κι αυτός πετάχτηκε επάνω σαν να τον πόνεσε η πεντικιουρίστα και της έριξε μπουνιά.
    Κάτι μας είπε ότι της φώναζε, αλλά δεν το κατάλαβε ακριβώς.
    Ακουγόταν σαν "Όποιος θέλει να τον γαμήσουν, γίνεται λιγότερο αφέντης", αλλά δεν ήταν και σίγουρη.

Τέλος πάντων, για να καταλήξουμε και κάπου και επειδή σαδομαζό φόρουμ είμαστε, εντάξει, όλοι έχουμε φτιαχτεί βλέποντας τις 50 αποχρώσεις, αλλά είναι άλλο πράγμα
    να τα βλέπεις στο πανί κι άλλο να περνάς εσύ τη μισή ζωή σου ζωή στο κομμωτήριο, για ν' αρέσεις στον άλλο κι εκείνος μόλις σε βλέπει να σε ξεμαλλιάζει, να πούμε ότι συνήθως
    σ' αυτές τις περιπτώσεις η καλύτερη αντιμετώπιση είναι να τον ταΐζεις πάρα πολύ πριν την πράξη. Έτσι ούτε το χέρι του δε θα μπορεί να σηκώσει, αλλά θα θέλει και να τελειώνει στα γρήγορα, για να πιει μία σόδα.

Last edited: 4 Φεβρουαρίου 2016
  4. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Τρελαίνομαι για απαντήσεις Cosmopolitan...
    Ρε δεν πάμε καλά , λέω...

5. brenda

brenda FU very much

Τα πραματάκια είναι τόσο απλά. Σου αρέσει? Περνάς καλά όταν είστε μαζί?
    Υπάρχει περίπτωση να σου αρέσει περισσότερο μετριασμένο?
    Θεωρείς ότι μπορεί να το δοσολογήσει στο μέτρο που δεν θα σε φέρνει σε δύσκολη θέση?
    Δεν είναι υποχρεωτικό να ταυτίζονται απόλυτα τα γούστα σας, αλλά είναι βασικό να είναι συμβατά.

ΥΓ Σκέψου ότι υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που τους αρέσει ακριβώς ''τόσο'' ή και πολύ περισσότερο, δεν είναι υποχρεωτικό να μπεις στην θεώρηση του τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Διαλέγεις απλά τι σου κάνει και τι δεν σου κάνει, πέρα από αξιακές κρίσεις και αγωνίες. Ο σκοπός είναι να απολαμβάνουμε αυτό που γίνεται, με το προσωπικό μας κριτήριο. Εύχομαι τα καλύτερα!!!

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Να περνάτε καλά...

Μικρούλης- ξεμικρούλης ξέρει τι θέλει πάντως!

Μα κάτι απορίες που έχεις, φυσικά σε BDSM forum βρίσκεσαι, μας αρέσει η βία.-

boo!

7. Kyry

Kyry New Member

και ο αντρα σου....? δεν τα βλεπει...???

8. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

@amartia εγώ πιστεύω ότι προσπαθεί να φανεί αντάξιος των προσδοκιών σου. Επειδή είναι νεότερος και πιο άπειρος νομίζει ότι με το ξύλο βγάζετε γούστα και σε ικανοποιεί. Θα μπορούσες να του κάνεις μια κουβεντούλα φυσικά και να βγάλεις τα συμπεράσματα σου.
    Αυτά απο εμένα. Την Καλημέρα μου

9. ssmaster

ssmaster Regular Member

Μηπως να φοραγες τη καρατεγκα σου μια μερα κ να το διακωμωδουσες και λιγο?

10. Yakinth

Yakinth New Member

Εγω της εριχνα κατι ελαφρες... μεχρι που μου εκανε παραπανο οτι ειμαι πολυ "ηπιος" μαζι της... μετα το διασκεδαζουμε και οι δυο.. μάχη..

11. sylviacross1965

sylviacross1965 Regular Member

Την πρωτη φορα που βρεθηκα με βιαιο εραστη εφνιδιαστηκα και φοβηθηκα. Από την αρχη εκδηλωσε την βιαιοτητα του με τον τροπο που με εγδυσε και με εριξε στο κρεβατι , ειδικα όταν εφαγα τις πρωτες μπατσες στο κωλαρακι μου τα χρειαστικα, όμως οσο περνουσε αρχισε να μου αρεσει, ο τροπος που με επερνε τον θεωρησα τοσο αρσενικο που του δωθηκα τελειως

12. Olimpyos

Olimpyos New Member

Κάθε ζευγάρι έχει τους δικούς του κανόνες, τα δικά του όρια βίαιου sex. Αν σε παίρνει με ασφάλεια, δοκίμασε τα όρια σου.