Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βιωματικές Εμπειρίες S01E01 - 'Η ανασφάλειά μου με έκανε να...'

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Mind'n'Flesh, στις 25 Αυγούστου 2016.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ναι αλλά ποιο ειλικρινές, μεγαλύτερη αλήθεια τι είναι;
    Ότι κάποια στιγμή μου τη σπάει ο μπαμπάς μου και θέλω να του φωνάξω ή ότι εδώ και 3 δεκαετίες τον θεωρώ σταθερά έναν υπέροχα δοτικό, τρυφερό, υποστηρικτικό και πολλά άλλα άνδρα και μπαμπά;  

2. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Και τα δύο. Ό,τι αισθάνεσαι κάθε στιγμή και το εκφράζεις ειλικρινά είναι αλήθεια.

Τη βαθιά αλήθεια άλλωστε τη γνωρίζει καλά όποιος σε ξέρει καλά. Τη διαβάζει στα μάτια σου και στη χροιά της φωνής σου. Και γνωρίζοντας πώς σκέφτεσαι.

Δεν μπορείς και δεν χρειάζεσαι να κάνεις κάτι άλλο σε αυτό.

3. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

@margarita_nikolayevna : είστε "συναισθηματικά ειλικρινής", αλλά βρίσκεστε "εν βρασμώ ψυχής" και αυτό θολώνει την κρίση σας και σας κάνει να λησμονείτε προς στιγμή τον "πρότερο έντιμο βίο", καθώς φέρνετε, ασυναίσθητα, επιλεκτικά στη μνήμη σας πρότερες παρόμοιες καταστάσεις.

Εκφράζετε την στιγμιαία συναισθηματική σας κατάσταση και όχι την βιωματική σας εμπειρία. Οι, πιθανές, μετέπειτα τύψεις σας είναι αποτέλεσμα της σύγκρουσης μεταξύ των δύο.

Αν θέλετε να μάθετε να το αποφεύγετε εξασκείστε την των άλλων κατανόησή σας.

4. Λύσανδρος

Ή απλώς πίστεψε στον εαυτό σου @margarita_nikolayevna βαθιά κι αδιαπραγμάτευτα, εμπιστεύσου τον απόλυτα, και όλες οι απορίες σου θα λύνονται με τον καλύτερο τρόπο και χωρίς προσπάθεια.

Μερικές φορές δεν χρειάζεται ανάλυση. Το μόνο που χρειάζεται είναι εμπιστοσύνη.

5. MasterJp

@Rope-bondage-fan : ίσως σας απογοητεύσω, αλλά μάλλον ζητάτε το ακατόρθωτο από ένα υ.

6. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Απλώς κάποιες φορές όταν θυμώνω νιώθω ότι θα μπορούσα να κατασπαράξω τον άλλον. Και αυτό δεν είναι κάτι που πραγματικά θέλω να κάνω. Γιατί η αλήθεια είναι ότι θυμώνω πολύ μόνον με ανθρώπους που πραγματικά με ενδιαφέρουν.
    Και είναι τεράστια αντίφαση του "εδώ και τώρα" και του "διαρκούς"...

Η αλήθεια είναι όπως είπε και ο @MasterJp στο ποστ #41, αυτό είναι στα όρια του ακατόρθωτου  

7. Λύσανδρος

Χμμ...ας φανεί ο δρόμος. Ευθύνη δική μου, σαν άνθρωπος, και τελείωσα.

Και μετά όποιος θέλει τον περπατά ή τον αγνοεί. Αλλά θα τους ξέρει πια όλους τους δρόμους. Ευθύνη δική του.

8. MasterJp

@margarita_nikolayevna : αναμενόμενο, προσβλέπετε στην κατανόησή τους, συνηθέστερα, την θεωρείτε δεδομένη.

9. lotus

lotus Silence

Γιατί οι περισσότεροι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια και γιατί ο καθένας έχει τους δικούς του κώδικες κατανόησης των λεγόμενων των άλλων.
    Πως λέει ένα ρητό: δεν ευθύνομαι εγώ γι αυτά που εσύ κατάλαβες από αυτά που εγώ είπα? Αυτό....
    Ο καθένας αποκωδικοποιεί αυτά που ακούει σύμφωνα με τα δικά του προγράμματα που έχει (ή του έχουν φορτώσει) στο κεφαλάκι του .... κι από προκατασκευασμένα σχήματα αντίληψης να φαν κι οι κότες!!!
    Υποκειμενικότητα και μάλιστα σε πλάνη ...

10. Λύσανδρος

Και στη συνέχεια;

11. lotus

lotus Silence

Δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας ορισμός αλλά πολλοί.
    Ανάλογα για τι ανασφάλεια μιλάμε (αν και στην προκειμένη περίπτωση μάλλον έχουμε εστιάσει στην ψυχολογική και ειδικά στην συναισθηματική ανασφάλεια)

12. lexy

lexy .ti.va.

Μήπως δεν πρόκειται πάντα για πραγματική ανασφάλεια μα για μικρούς μικρούς φόβους που είναι ένα,συχνα, βολικό και καλό άλλοθι για να γκρινιάξουμε απλώς;