Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βιωματικές Εμπειρίες S01E01 - 'Η ανασφάλειά μου με έκανε να...'

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Mind'n'Flesh, στις 25 Αυγούστου 2016.

1. Prince

Prince Purple Haze..

Η ανσφάλεια μου ,με έκανε να ανηψώνω κάποιους/ες σαν οντότητες στο μυαλό μου ενώ δεν το άξιζαν.

2. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

οι ανασφαλειες μου δεν ειναι καν πραγματικες. ειναι ολες fabricated και δεν εχουν καμια πραγματικη βαση. Τις δημιουργει μια αυτοκαταστροφικη πλευρα η οποια προσπαθει μονιμως να σαμποταρει και ολες τις υπολποιπες. Αν φτιαξει μια ανασφαλεια και δεν πιασει τοτε φτιαχνει αλλη μεχρι να φτιαξει κατι που να πιασει. Παντα δηλαδη κατι πρεπει να ειναι...

συνηθως τις εχω ολες κλεισμενες σε ενα ντουλαπι. κραταω την πορτα κλειστη με το χερι γιατι ειναι πολλες και αν δεν κρατας την πορτα ανοιγει μονη της απ τις δυναμεις που ασκουνται μεσα. καποιες φορες ομως κουραζεται το χερι, ανοιγει το πορτακι, και τοτε μου πεφτουν ολες μαζι στο κεφαλι. ακομα και αυτες που δεν επιασαν, που περασαν στο ντουκου δηλαδη οταν φτιαχτηκαν, σκανε τωρα αναδρομικα. σαν την εφορια ενα πραμα...