Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;ΙΙ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 2 Ιουνίου 2008.

?

Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

  1. Ναι

    15,0%
  2. Όχι

    10,0%
  3. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος

    75,0%
  1. darkbluemoon

    darkbluemoon New Member

    Αν μου επιτραπει να παραθεσω 2 - 3 λογακια.. αν οχι παρακαλω οπως σβυστει το παρακατω... Θα γραφτει σε απλη ελληνικη καθομιλουμενη γλωσσα και μπορει να περιεχει λεξεις ακατταληλες για καρδιακους.. παρακαλω οοοσοι εχουν προβλημα μην το διαβασουν...

    Μετα λυπης μου βλεπω, εδω και χρονια, οτι οπως και στην κανονικη μας ζωη ετσι και στον ζωη μας στο διαδικτυο υπαρχουν διαφορετικες αποψεις που ερχονται σε συγκρουση.. το φαινομενο αυτο ειναι συχνοτερα επαναλαμβανομενο σε φορουμ καθε μορφης και περιεχομενου...

    Προς Χρηστες....
    Για το καλο ολων μαλλον θα πρεπει να καταλαβουμε οτι οπως και στην ζωη μας ετσι και εδω υπαρχουν καποιοι κανονες που κρατανε τα λουρια.... Εαν δεν υπηρχαν το μονο που θα επικρατουσε θα ηταν μια αναρχεια και λιγο λεω... και το αποτελεσμα αυτης θα ηταν απο εκει που ηταν ενας αγαπημενος χωρος ψηφιακης μαζωξης να κατεληγε ενα αδειο απο σιχαμαρα τοπο....
    Για να χαλαρωνουμε λιγακι και να προσπαθουμε να ΜΗΝ κρινουμε την συμπεριφορα των Αντμιν η Μοντερειτορς γιατι για να βρισκονται σε αυτη την θεση ή κατι παραπανω εχουν απο εμας ή εχουν μια ταση αμεροληψιας ή απλα κανουν καλες πιπες.. (δεν μιλαω για εδω αλλα γενικα για φορουμ)

    Για τους Αντμιν.. Ολα καλα χρυσα και Αγια.. Καλο το μοντερετορι αλλα βρε παιδια.. πως να το πω.. μερικες φορες... μερικες... μοιαζζει λιγο να το παρατραβατε και να εφαρμοζετε τους κανονες κατα περιπτωση.. Ναι δεν γινεται να συμφωνουν ολοι και δεν γινεται να ειναι οοολοι μια τεραστια και ευτυχισμενη παρεα.. αν ποτε δειτε κατι τετοιο καπου καλο θα ηταν να ετοιμαζεστε για την καταστροφη..
    Οι κανονες ειναι για να τηρουνται.. ειτε απο ολους ειτε απο κανεναν.,. και δυστυχως για μερικους απο εσας υπαρχουν κανονες.... (μην το παρει κανεις προσωπικα το θεμα.. δεν σας ξερω και αναφερομαι γενικα)

    Παντως για τους τυπους να αναφερω κατι που μου εκανε εντυπωση ...
    Σε καποια αλλα φορουμ αυτο που κανεις Ηλια (ερωτησεις - εξηγησεις) δεν γινεται.. εκει αν δεν αρεσει κατι απλα ή κλειδωνει ή banαρεται ... χαχαχαχα
    Σας ευχαριστω για την κατανοηση σας ... αααααααα και να σας πω οτι εισαστε οφ τοπικ..  
     
    Last edited: 3 Ιουνίου 2008
  2. Guest05

    Guest05 Guest

    «Κι όμως η Γη γυρίζει»

    Ποτέ δεν είπα πως οι «σκλάβοι είναι ζώα» αλλά αν ο «σκλάβος» επιδεικνύεται με τόση ικανοποίηση, εγώ μπορώ να το δεχτώ χωρίς τύψεις. Εσείς;
     
    Last edited by a moderator: 3 Ιουνίου 2008
  3. spectrum

    spectrum Regular Member

    Χαινριχ η μαλλον...Συκοφαντη_Μπαστουνι εδω dilek(αν σου λεει κατι αυτο το nick..)..

    Bλεπω οτι συνεχιζεις και εδω τα ιδια μια και στον pathfinder τα σχετικα rooms πηγαν κατα διαολου οποτε εκει δεν υπαρχει πεδιο..Αλλωστε ο στοχος επετευχθει εκει..
    Ο κοσμος ειναι μικρος ομως και ειδικα ο "κοσμος" του bdsm..
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ας δούμε τα πράγματα όπως έχουν.

    Εδώ και λίγο καιρό ιδίως μετά την Έκθεση, έχουν δημιουργηθεί δύο στρατόπεδα. Το καθένα για τους δικούς του λόγους. Άνοιξαν ένα δυο νήματα για να συζητήσουν και άκρη δεν έβγαινε. Ο λόγος; Δεν ήθελαν απλώς να ακουστεί η άποψη τους, δεν ήθελαν απλώς να ματώσει ο αντίπαλος, ήθελαν την ισοπέδωση του άλλου. Κάτι το οποίο και φυσικά δεν γινόταν.

    Έκλεισαν τα νήματα και κατηγορήθηκαν οι διαχειριστές και από τις δύο μεριές για μεροληψία. Άνοιξαν και άλλα. Συνεχίστηκε το ίδιο βιολί. Έμειναν κάποια νήματα ανοιχτά για αυτό το λόγο, αλλά οι δύο μεριές δεν ήταν ικανοποιημένες. Ήθελαν γενίκευση με το έτσι θέλω. Οπότε προσπάθησαν να επιβάλουν την διαμάχη τους σαν το μοναδικό θέμα συζήτησης και σε άλλα άσχετα νήματα, γράφοντας κανονικά τα υπόλοιπα μέλη που δεν ήθελαν με το στανιό να συμμετέχουν σε αυτό το πανηγύρι.

    Προσπαθήσαμε να ξεχωρίσουμε αυτήν την αντιπαράθεση από τα υπόλοιπα θέματα συζήτησης, αλλά τα ξανακούσαμε. Για μεροληψία, για λογοκρισία, για ότι άλλο.

    Για την ικανοποίηση του εγωισμού των ομάδων να υποσκελίσουμε όλους τους υπόλοιπους. Αυτό είναι Δημοκρατία;

    Αυτό λογιέται ως δημιουργική αντιπαράθεση;

    Η θέση μου είναι αντίθετη και ως διαχειριστής, εφόσον δόθηκε ευκαιρία για συζητηθεί και να λήξει το θέμα με κόσμιο τρόπο, η τακτική που θα ακολουθήσω είναι η προστασία, κατά την δική μου οπτική, των υπόλοιπων νημάτων και μελών από αυτή την αντιπαράθεση. Για οποιοδήποτε παράπονο σας όσο αφορά την διαχείριση μου απευθυνθείτε στον Κωνσταντίνο.
     
  5. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Επειδη λοιπον κατα Χαινριχ καποιος δεν μπορει να ειναι Αφεντης ή υποτακτικος στα 21 του εγω προτεινω να ανεβασουμε το οριο ηλικιας για την εισαγωγη στο φορουμ στην ηλικια που το κρινει ο ιδιος.Τι λες Χαινριχ?Συμφωνεις?
     
  6. Guest05

    Guest05 Guest

    Σπέκτρουμ, λυπούμε αλλά δεν μου λέει τίποτε το παρονύμιο σου.

    Ηλία, για να μην μιλάμε πολύ για θέματα διαχείρισης, αν θεωρείς πως η συμπεριφορά μου αντιβαίνει στους κανόνες χρήσης μπορείς να παρεμβαίνεις κατά την κρίση σου. Δεν προτίθεμαι να αυτολογοκριθώ.

    Απολλύωνα, δεν είμαι νταντά κανενός κι ούτε θέλω να γίνω. Την άποψή μου θα την λέω είτε αυξηθεί το όριο είτε όχι.

    Υ.Γ. Αλήθεια ρε Σπέκτρουμ σε ποιον στόχο αναφέρεσαι;
     
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    Αγαπητέ Ηλία, θα ήθελα να κάνω μία παρατήρηση. Η ερώτηση του νήματος είναι ξεκάθαρο πως δεν ζητά απάντηση - η ορθότητα της δεύτερης απάντησης που το poll προτείνει τεκμηριώνεται ορθολογιστικά, και ο νηματοθέτης διαθέτει την ελάχιστη απαιτούμενη ευφυία ώστε να το γνωρίζει αυτό.

    (Το αν το παρόν νήμα σατυρίζει το ομότιτλο poll ή αν επιχειρεί να προκαλέσει μία νέα συζήτηση σχετική με τον επαναπροσδιορισμό του forum ή του BDSM θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί εδώ, καθώς σε περίπτωση όπου ο θεματικός πυρήνας και το ύφος των συνομιλητών εξοκείλουν, το πρόσχημα της άγνοιας επί της σωστής απάντησης στο ερώτημα του poll θα ανακύψει άμεσα, και ασφαλώς τύποις θα στέκει ως δικαιολογία.)

    Η σωκρατική ειρωνία και η μαιευτική, είναι αποτελεσματικές όταν ο συνομιλητής θέλει να αναγνωρίσει την αλήθεια (αλήθεια = α + λήθη) εντός του, καθώς οι μέθοδοι αυτές βοηθούν τη σκέψη του να προσανατολιστεί συνειδητά σε αλήθειες που γνωρίζει ήδη, αλλά πιθανώς δεν έχει διατυπώσει ποτέ με σαφήνεια, έτσι ώστε να περάσουν στη σφαίρα του συνειδητού. Στο συνομιλητή που δεν επιθυμεί να λάβει απάντηση σε ό,τι ρωτά ή που δεν επιθυμεί να αναγνωρίσει την αλήθεια, οι μέθοδοι αυτές όμως έχουν σαν μοναδικό αποτέλεσμα αμυντικές και εν συνεχεία επιθετικές αντιδράσεις του τύπου "με τη δεύτερη το 'πιασες" ή κατ επανάληψη "ρε Λιάκο".

    Φρονώ πως θα έπρεπε να είχες ήδη αναγνωρίσει το όριο του συνομιλητή σου. Έχεις καταδείξει προ πολλών posts αυτό που ήθελες, δεν απομένει να λάβεις κανενός είδους απάντηση και προσωπικά θεωρώ ότι από εδώ και πέρα το να συνεχίσεις να χτυπάς μύγες με κανόνια θα έχει ως αποτέλεσμα μόνο να διαστρεβλώσει την αρχική σου πρόθεση (επιβολή μέσω λογικής, ή έκφραση σαδισμού , όπως αυτή γίνεται αντιληπτή από τους λοιπούς συνομιλητές που σας παρακολουθούμε.
     
  8. Guest05

    Guest05 Guest

    Συρα, βλέπεις κι εσύ όπως ο Σπέκτρουμ κάποιο υπόγειο στόχο;

    Και για να μην μακρηγορώ θα πω αυτό που είναι στα στόματα πολλών και δεν το λένε . Βρέστε πρώτα αν έπρεπε να γίνει διείσδυση ή όχι, αν τα κονομίσανε ή όχι, αν υπάρχει «δημόσιο bdsm» ή όχι, αν τα θέματα πρέπει να περνάνε από παστερίωση και κατόπιν ψάχτε τον εχθρό του bdsm στο πρόσωπό μου.

    Τα υπόλοιπα που αφορούν τον τρόπο που εκφράζομαι δεν θα τα διαπραγματευτώ.


    ..................



     
    Last edited by a moderator: 3 Ιουνίου 2008
  9. Syrah

    Syrah Contributor

    Δεν αντιλαμβάνομαι πώς συνδέονται συνειρμίκά τα παραπάνω με το post μου.
     
  10. Guest05

    Guest05 Guest

    Μια απλή ερώτηση έκαμα Συρα. Δεν είναι όλα περίπλοκα. Ήταν απλή. Και είναι αποτέλεσμα της εκτίμησης που έχω στην κρίση σου. Δεν συνδέεται με τίποτα από τα παραπάνω που έγραψες. Την ξανακάνω λοιπόν. «Συρα, βλέπεις κι εσύ όπως ο Σπέκτρουμ κάποιο υπόγειο στόχο; »
    Αυτό. Και μόνο αυτό.
     
  11. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;ΙΙ

    Μιας και κρεμεται απο αυτο το νημα η τυχη του φορουμ ας μιλησω σοβαρα. (μην το κλεισετε τωρα ρε παιδια, μολις πληρωσα συνδρομη!!  )

    Βλεπεις Ηλια?? Σε οτι γραφει ο καθενας, ασχετα αν μας αφορα η δεν μας ενδιαφερει στο κατω κατω, μπορουμε να βρουμε απαξιωση των αποψεων μας, εμπαθεια στο ατομο μας , σποντες, κακιες, λασπολογιες και οτι αλλο θελουμε . Ορεξη ναχουμε να βρισκουμε.

    Κι εγω αν κατσω να αναλυσω λεξη λεξη οσα λεει η Syrah, ο Dolmance, η female, η mikra psemmata …..,ολοι, ψαχνοντας να βρω αιχμες και εμπαθειες θα βρω. Ακομα και στα δικα σου ποστ Ηλια μπορω να σου “βρω” χιλιες σποντες εναντια σε αποψεις και ατομα.

    Οταν υπαρχουν πραγματικες αιχμες και εμπαθειες να ‘στε σιγουροι πως δεν ειναι μονο οι mods ευαισθητοι. Τοτε αντιδρα ολο το φορουμ και το εχει αποδειξει αρκετες φορες.
    Αυτο είναι το υγειες.


    Μερικες φορες μου φαινεται πως το moderation του φορουμ εφαρμοζει τη τακτικη της τροχαιας. Ξυπναει ξαφνικά και ξεσκιζεται για ένα διάστημα να κόβει κλήσεις για ζωνες. Τη χαριζεται σε γνωστους και τοπικους παραγοντες και εξαντλεί την αυστηροτητα της σε αλλους. Αμα βγει για ζωνες, δε πα’ να περνάς με κόκκινο! Αν φορας ζωνη δε σε σταματαει κανενας. Μετά το ξεχναει.

    Μπορει να μη συμφωνειτε, αλλα αυτή είναι η δική μου εντυπωση από τα οσα βλεπω.
    Πολλα βλεπω δλδ αλλα προτιμω προς το παρον να μεινω σε αυτα.
     
    Last edited: 3 Ιουνίου 2008
  12. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;ΙΙ

    Εγώ δεν κατάλαβα γιατί στήθηκε στον τοίχο ο χαινριχ.. κ έρχονται όλοι ένας ένας κ λένε το μακρυ κ το κοντό τους.. σχετικά με αυτόν ή τις απόψεις του..

    Πάμε καλά? τι είμαστε πλατεία χωριού?
    Ιερά εξέταση?
    Οι αλάθητοι? οι υπόλοιποι χρήστες ή οι μοντς είναι άμεμπτοι τέλειοι ?

    Τι ακριβως ειναι αυτο που γίνεται σ αυτο το νήμα?