Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 24 Μαϊου 2008.

?

Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

1. Ναι

14 vote(s)
    70,0%
  2. Όχι

6 vote(s)
    30,0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

Φτάνει να πέφτει ρευστό, ε?  .
    Αναρωτιέμαι πόσοι "χαβαλετζίδες" έγιναν χρυσοί.

Εν πάση περιπτώση αν οι πλείστοι χρυσοί συμφωνούν με την πιο πάνω συνθήκη, επιστρέφουμε στο ερώτημα του Ηλία.
    Πως να ονομάζουμε αυτό το χαβαλετζίδικο φόρουμ? 

2. Afrodyte

Afrodyte Regular Member

Απάντηση: Re: Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

Δεν ξερω πως νιωθεις και ισως και να μη με αφορα αλλα ξερω πως νιωθω Εγω οταν μπαινω για να δω φωτογραφειες απο φετις σωου και βλεπω κακομουτσουνες φατσουλες και ανοητα νηματα απο ανθρωπους που ουτε καν ηρθανε.
    Γιατι δηλαδη;Ειμαι υποχρεωμενη να τα βλεπω;  Καποιος παιζει με την υπομονη μου;
    Δε θελω να διαβασω αγγελιες,δε μπαινω στο χωρο με τις αγγελιες.Αλλα αμα θελω να δω φωτογραφιες γιατι να με ενοχλουν; 

3. thelma

thelma Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

Να μια ωραια δημοσκοπηση που μπορεις να βαλεις.
    Εδω ειναι αλλο το ζητουμενο. Το ερωτημα του Ηλια ειναι
    Αν και προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι αναγκη να δινουμε ονομασια σε ολα.

4. Guest05

Guest05 Guest

Re: Απάντηση: Re: Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

Η αλήθεια είναι πως αυτό με τις κακομούτσουνες στις φωτογραφίες από fetish shows έχει παραγίνει.
    Συμφωνώ μαζί σου κοκόνα μου.

5. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Αγαπητή lara[E-p], σε κάποια επί μέρους δεν έχεις άδικο. Έχω μερικές ενστάσεις όμως.

Και τρόπου ζωής, αντίληψης, επιλογών. Άσε δε το πλαίσιο δυνατοτήτων του καθενός από εμάς. Σε λίγο θα αρχίσουμε να στειρώνουμε και τους φρενοβαλαβείς (τί λέω, το έκαναν ήδη πριν χρόνια στη Σουηδία). Live and let live, λέω εγώ. Δεν ξέρω αν έχω δίκιο, έτσι το αισθάνομαι. Δεν θα ήθελα να μου το κάνει κανένας επειδή είμαι διαφορετική ή επειδή ανήκω σε μια μειονότητα. Οπότε το απεύχομαι και για άλλους.

Προσωπικά δεν με ενοχλεί. Αναγνωρίζω όμως το δικαίωμά σου να σε ενοχλεί. Υπάρχουν και άλλα φόρουμ αλλού. Έχεις πάντως την επιλογή να μην συμμετέχεις. Όπως και την δυνατότητα να κάνεις υπομονή. Εδώ μ΄άλλα κι άλλα κάνουμε... 

'Εχω παρατηρήσει κι εγώ τώρα τελευταία ότι αυτό γίνεται συστηματικά. Κάνω υπομονή Λάρα μου. Πάλι με χρόνια με καιρούς...

Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί. Έχω εξάλλου την επιλογή να διαβάζω μόνο τα ποστ των ατόμων που με ενδιαφέρουν. Πέραν τούτου, μαθαίνω πράγματα από τα πάντα. Μου αρέσει να παρατηρώ τους ανθρώπους, ιδίως όσους είναι διαφορετικοί. Προσωπική άποψη και προτίμηση.

Απόλυτα κατανοητό και ξέρω πώς νιώθεις. Λυπάμαι αν ακούστηκε δηκτικό το σχόλιό μου και ελπίζω να μην το πήρες ως προσωπική αιχμή, δεν ήταν. Πραγματικά πιστεύω ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε την δυνάτότητα έκφρασης από κανέναν. Είτε είναι βλαξ είτε όχι. Είτε τα πιστεύω του ταιριάζουν με τα δικά μας είτε όχι. Είτε είναι αδαής είτε όχι. Είτε γεμίζει τις σελίδες με αυτά που εμείς θεωρούμε κοτσάνες είτε όχι.

θα επιμείνω ότι μου αρέσει να παρατηρώ την ανθρώπινη συμπεριφορά, συμπεριλαμβανομένης της δικής μου. Δεν θα ήθελα να στερηθώ αυτή τη χαρά. Μου αρέσει σαφώς να συνομιλώ με κάποια άτομα με τα οποία μπορώ πιο εύκολα να επικοινωνήσω. Αλλά δεν συμφωνώ με το να διαχωρίσουμε ποιος θα μιλάει και ποιος όχι σε ένα νήμα. Ακόμη και αν είναι ενοχλητικό ή κουραστικό, δεν μπορεί να γίνει αυτό που λες. Το κατανοείς ασφαλώς. Δεν μπορεί να επιβληθεί η αφαίρεση της έκφρασης σε οποιονδήποτε για λόγους άγνοιας, διαφορετικότητας ή έστω και απλής βλακείας. Θα μπορούσε βέβαια κάποιος από μόνος του να απέχει ενός νήματος. Αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει, γιατί όπως ξέρεις, το παιδί δεν ξέρει ότι είναι παιδί.

6. Afrodyte

Afrodyte Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

Αυτο που μ αρεσει σ εσενα ειναι οτι οι αποψεις σου ειναι τεκμηριωμενες και παντα με σεβασμο.

7. Guest05

Guest05 Guest

Ευχαριστώ θερμά για τα καλά σου λόγια. Και γω σε συμπαθώ ιδιαίτερα.

8. Ηλίας

Ηλίας Guest

Ο προσδιορισμός του forum ως διαδικτυακός χώρος αφιερωμένος κατά κύριο λόγο στο Bdsm, σταδιακά παύει να υφίσταται.

Το κριτήριο μου για αυτή μου την άποψη, είναι πολύ απλό. Αν κάποιος νέος μπει αυτήν την στιγμή μέσα δεν πρόκειται να βρει και πολλά για να δει. Τουλάχιστον όσο αφορά τον συγκεκριμένο τομέα.

Σίγουρα θα βρει καυγάδες και διαφωνίες. Για ποιο ζητούμενο; Θα δυσκολευτεί αλλά στο τέλος θα το καταλάβει. Για το ποιος την έχει πιο μεγάλη. Αλλά έτσι κι αλλιώς πάντα έτσι γίνεται. Το κόμπλεξ είναι κόμπλεξ και όσο πιο ισχυρές είναι οι προσωπικότητες, τόσο πιο βαθιά ριζωμένο είναι.

Θα μπορούσαν να σκεπαστούν όλα αυτά. Με υλικό που αφορά το ίδιο το bdsm. Ποιος όμως να έχει το κουράγιο να γράψει; Η φθορά είναι μεγάλη.

Οι επιλογές που έχω ως mod είναι δύο. Να φύγω αποδεχόμενος την αποτυχία μου στην επιβολή έστω και μία ανόητα εξαναγκαστικής τάξης, αφού δεν μπορείτε να σεβαστείτε τους άλλους από μόνοι σας ή να αρχίσω να πατάω τα κουμπάκια. Τι να επιλέξω;

Τα κουμπάκια…

Thread Status:
Not open for further replies.