Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βραδινή εξομολόγηση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος S.M, στις 25 Οκτωβρίου 2022.

1. S.M

S.M Regular Member

Βασικά καλησπερα σας,

Είπα να ξεκινήσω να παραθέτω ορισμένες μέρες την καθημερινότητα μου οσο αφορα το bdsm και γενικα το πως κυλάει η ζωη... Μην κράξετε για τυχόν συντακτικά λάθη ή υπερβολή του λόγου, παραθέτω την δικη μου άποψη και... δεν εχω ξαναγράψει σε ημερολόγιο

Τυχαία μπημα στον χωρο του bdsm ως πρωτάρης στα 16 και αισίως βαίνω προς το 25ο ετος της ηλικιας μου... Δεν θα πω ψεμματα, το bdsm το λάτρεψα απο την 1η στιγμή, αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο ηδονής μέσα απο διάφορα φετίχ που στον κοινό κόσμο που εχει ταμπού και προκαταληψεις ( που στην Ελλάδα είναι η πλειοψηφία δυστυχώς... Ειτε επειδή δεν θέλουν να εξωτερηκευτουν είτε επειδή ζουν vanilla κατστασεις) διατυπωνονται ως ανωμαλα γούστα ή ως βίτσια. Όλοι μας θεωρω εχουμε περάσει την φάση του "γιατί με φτιάχνουν ολα αυτά; " ή "μήπως κάτι πάει λάθος με την πάρτη μου;" και περνάμε την περίοδο που προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας και να ξεσκαρτάρουμε μέσα μας τι μας αρέσει και να ειμαστε περήφανοι γι αυτα.
    Δεν θα πω ψέμματα ευτυχώς ειχα αρκετές εμπειρίες στο παρελθόν σε πειραματικά στάδια ως Top παρουσιάζοντας το όμως ως παιχνίδι σε πρωην σχεσεις μου για να μην τις "τρομαξω" μιας και οι ηλικίες τοτε δεν ενδείκνυταν για περαιτέρω επεξηγησεις. Αλλωστε η μεγαλύτερη μου εφηβική αγάπη που κατέληξε σε σχέση τριων χρόνων με κατηγορησε σε εναν απο τους τελευταίους τσακωμούς για ανωμαλη συμπεριφορα στο κρεββάτι πραγμα που ως τοτε δεν ειχε αναφέρει καθολου, πραγμα που στην συνεχεια με προβληματισε και με εκανε να σκεφτώ περισσότερο αν μαρέσει όλο αυτο ,δηλαδή αν μαρέσει όντως το bdsm ( σαφέστατα με όρους, συμβιβασμούς , σεβασμο και εχεμύθεια) ή αν περναω απλά μια φαση... Κατέληξα στο 1ο...

Μεγαλώνοντας καπου στα 20 ειχα την 1η μου εμπειρία με μια υπέροχη κυρία μεγαλύτερης κατά πολύ ηλικίας που με βοηθησε να ανακαλύψω την όμορφη πλευρά του να υποτασσεσαι και το ότι δεν ειναι κακο ενας άντρας να τσαλακωνεται και να μην τον νοιαζει αν θα θιχτει ο αντρικός εγωισμός του και να δοκιμαζει και πράγματα οπως το pegging ή το cuckold ή άλλες ιδιαιρερες καταστάσεις. {Σε αυτο το σημείο να τονίσω ότι δεν αρεσουν σε ολους τα πάντα ( μόνο τα κοάλα) και απλως προσαρμόζει το bdsm που ειναι μια καθολικη κατασταση στα φετίχ που εκείνος αρέσκεται}.

Φτάνοντας στο σήμερα εχω φύγει απο την Αθήνα λογω σπουδων ( αν και ανεβοκατεβαίνβ συχνά - πυκνά) και ζω σε μια μικροτερη κοινωνία στην Κρήτη όπου οπως ολοι γνωριζουμε τα ταμπου βαράνε κόκκινο και όλο και λιγότερα άτομα ανοίγονται σε αυτόν τον τομέα. Δυστυχώς σε συτη την κοινωνία ζουμε. Εύχομαι καποια στιγμή να αλλάξει αυτή η νοοτροπία...

Συγγνωμη αν το κειμενο ηταν κουραστικό ή το κρύο αστειο σας ξενέρωσε αλλά that's me, so ραντεβου σε ένα επόμενο part

2. sapfw

sapfw out of order Contributor

το γράψιμο είναι ταξίδι αυτογνωσίας... συνέχισέ το