Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βρωμιά.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SAP, στις 26 Μαρτίου 2016.

1. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Δεν μπορώ να πω πως γενικά είμαι βρωμιάρα. Φροντίζω να έχω καθαρό και το σώμα και τον χώρο μου σε γενικές γραμμές. Φυσικά αυτό είναι σχετικό. Αλλά δεν είναι εκεί το ζήτημα.

Απολαμβάνω έντονα την ακαταστασία. Τόσο στον δικό μου χώρο όσο και σε έναν ξένο χώρο. Όταν μπαίνω σε ένα δωμάτιο και όλα είναι αναστατωμένα νιώθω σαν να μπήκα σε έναν ζεστό ενεργό ζωντανό σεξουαλικό χώρο.

Θα γίνω πιο συγκεκριμένη χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τον δικό μου χώρο.

Σάπια σκόρδα. Βιβλία που ξεχνώ να επιστρέψω στη βιβλιοθήκη. Μαρκαδόροι. Μισοάδεια μπουκάλια αναψυκτικών. Πλυμένα πιάτα. Νομίσματα. Πλυμένα ρούχα σε σωρούς και δίπλα τους τα μανταλάκια. Καλώδια στο πάτωμα. Άπλυτα ρούχα. Διαφημιστικά φυλλάδια. Περιοδικά. Χάπια. Αποδείξεις. Πακέτα σερβιέτες. Σακούλες μυριάδες πλαστικές. Τσάντες υφασμάτινες, δερμάτινες όλες ανοιχτές. Σακίδια γεμάτα κι αυτά με άπλυτα ρούχα ή σεντόνια. Παλιά εισιτήρια κινηματογράφου. Αναπτήρες πολλοί. Σβησμένα κεριά. Κολλητική ταινία. Σπρέι. Κρέμες για τα χέρια και τα πόδια και το πρόσωπο. Πέτρες. Αρώματα. Σκόνη. Παπούτσια. Τάπερ.

Δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα αυτό το χάος με διεγείρει .  

γι αυτό και επέλεξα να το εντάξω στον φετιχισμό αν και δεν είμαι σίγουρη αν σωστά έπραξα.

Εσείς. Πώς νιώθετε σε σχέση με αυτό.

Εγώ. Θα συνεχίσω να γράφω προσπαθώντας να φτιάξω μια πλήρη λίστα με ό,τι υπάρχει μέσα στο σπίτι μου την οποία ήδη αφιερώνω στον αγαπητό @AndreDelastange. Εκείνος υποθέτω θυμάται γιατί.

2. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Δώσε χάος...

3. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Αυτο που δεν καταλαβα καθαρα κι ισως εχει σημασια, ειναι αν σου αρεσει να μαζευεις διαφορα πραγματα σε ενα χωρο και απολαμβανεις την ακαταστατη συσσωρευση τους εκει (δηλαδη αν SAP =ΣυσσωρευσηΑΠοθηκευση) η απλως σου δινει ευχαριστηση το ιδιο το χαος κι η ελλειψη οργανωσης, η σποδιογργανωση κι η εντροπια σε οποιδηποτε χωρο.

Αν θες, το διευκρινιζεις.

Υ. Γ. Αν βρεθς ψτχαναγκαστικο συγκατοικο, αρχισε να δημοσιευεις ιστορθες απο την καθημερινοτητα σας. Θα γινει προφανως πολυαγαπημενο αναγνωσμα  

4. @SAP ,οι κατσαρίδες κι εγώ συμφωνούμε μαζί σου.

Πρόσθεσε το φαγώσιμο που χάλασε από την πολυκαιρία και ψάχνεις με τη μυρωδιά τους στοιβαγμένους στο πάτωμα σωρούς να το εντοπίσεις, τα πεταμένα προφυλακτικά μετά τη χρήση, τα αποτυπώματα στον τοίχο από τις ανοιχτές παλάμες βουτηγμένες στο αίμα και τα σκατά, ένα δονητή που ξεχάστηκε ανοιχτός και βουίζει...

5. SAP

Οπότε ας ξεκινήσω με τη γωνιά των φαγώσιμων.
    Κουτί με καφέ ελληνικό, κουτί με μπισκότα και ψίχουλα κέικ. μέλι και γλυκό του κουταλιού. πράσινες πιπεριές σε άλμη, τσάι μαύρο και χαμομήλι, πιπέρι, αλάτι ροζ, κάρυ. φύλλα δάφνης, παξιμάδια,κρεμμυδάκια μικρά για στιφάδο, σκόρδα, χαλβάς, πακέτα ρύζι πολλά και φακές. κι άλλα παξιμάδια και αμύγδαλα και χαρτοπετσέτες και μια σούπα σε χάρτινη συσκευασία δώρο ενθύμιο μιας αγαπημένης. και ταχίνι και μαύρη ζάχαρη και καλαμάκια και βετέξ. και φυσικά διαφημιστικό πιτσαρίας και λάδι και πατάτες και εκατομμύρια πλαστικές σακούλες όλες μέσα σε μια άλλη μαύρη σακούλα. και η ανακύκλωση. και πιάτα και πιατάκια. και πετσέτες και χαρτί κουζίνας και διαφημιστικά για κομμωτήρια και έγχρωμα τυπώματα μιας φίλης και χουρμάδες και λαστιχάκια και αρκετή σκόνη. και επιφάνεια κοπής και μπολ για τα φρούτα χωρίς φρούτα. κι ένα cunt coloring book να θυμηθώ να σας το στείλω.

Το γραφείο.
    Ημερολόγιο και χάπια αναλγητικά. ένα άδειο πουγκάκι, μαρκαδόροι σε όλα τα χρώματα, αποδείξεις περιοδικά, αναπτήρες, χανζαπλαστ. χαρτιά με υποδείξεις για μια σωστή διατροφή, παλιά εισιτήρια τρένων. σελοτέιπ. τετράδια. προγράμματα συναυλίας πιάνου με βιολί. βιβλία ακαδημαϊκά. φυλλάδια με αφιερώματα στο σύνδεσμο βιομηχάνων βορείου ελλάδος. στυλό. λίστες για ψώνια που έγιναν και λίστες για ψώνια που δεν έγιναν. μεταφράσεις. μολύβια και σελιδοδείκτες. ποστ ιτ αλλά όχι απ' τα κίτρινα. ακουστικά, υπολογιστής, κινητό, βαζάκια, ένα μικρό κουτάλι.

Η βιβλιοθήκη

καλώδια, λάμπες, σπρέι, παιδικά παιχνίδια, ενήλικα παιχνίδια, τετράδια, κουτιά, χαρτιά περιτυλίγματος, περιοδικά του δρόμου, βιβλία, ένα ρολόι. μπαταρίες, βιβλία για ζωγραφικής, μπλοκ, σημειωματάρια, πιαστράκια για τις κουρτίνες, φορτιστές, βιβλιάριο υγείας, αναμνηστικά. σκισμένες μπροσούρες, επιτραπέζια, κόμικ. μπογιές για το πρόσωπο, σκόνη, σερβιέτες, πολλές χάρτινες και πλαστικές σακούλες, καλώδια, μια λάμπα μ' έναν κροκόδειλο. ένα κουτί χαρτοπετσέτες, κεράκια, χαρτομάντιλα, καθαριστικά μαντιλάκια, φωτογραφίες, αρωματικά σπρέι.

Δίπλα στη βιβλιοθήκη θα βρείτε ένα μαύρο τραπεζάκι με αφημένα πλυμένα ρούχα σε λεκάνες. ρούχα εσώρουχα, πετσέτες, σεντόνια, κάλτσες, μανταλάκια, μια απλώστρα μαζεμένη κι ένα σίδερο που έφυγε από το κρεβάτι χωρίς λόγο.

έπειτα δυο γλάστρες, η μία με λουλούδι η άλλη χωρίς.

στο κομοδίνο
    μια εικονίτσα, ένα φλιτζάνι, δεκάδες πέτρες, κοσμήματα, αιθέριο έλαιο λεβάντα, κεριά, παλιά γράμματα και κάρτες, χαρτομάντιλα, εσώρουχα, αποδείξεις, κρέμες, ερωτικά εργαλεία, προφυλακτικά διαφόρων ειδών, μάσκα ύπνου, το συμβόλαιο του σπιτιού, μολύβια, σπρέι κι άλλα χαρτομάντιλα, βαζελίνη κι αποσμητικό.

στα ράφια

βιβλία, αρώματα, μια σβούρα, μια μάσκα, κοσμήματα, αποξηραμένα λουλούδια, φωτογραφίες, αναμνηστικά, καρφιά, χαρτιά διάφορα, καθρεφτάκια, πινέλα, νυχοκόπτης, κάρτες για το σούπερ μάρκετ. κεριά. πινέζες, σκουλαρίκια, αιθέρια έλαια, λεφτά. πολλά λεφτά. τα λεφτά για το νοίκι. ένας φακός.

γύρω γύρω στους τοίχους κι ανάμεσα στα έπιπλα και τα παράθυρα
    κολλημένες φωτογραφίες, γυμνές ή ντυμένες, τοπία ή αντικείμενα. έργα τέχνης όπως για παράδειγμα νερομπογιά σε χαρτί. κάρτες με μηνύματα αισιοδοξίας, αυτοκόλλητα αντισεξιστικά, αυτοκόλλητα ενάντια στην εργασία. αυτοκόλλητα κατά των βιασμών , υπέρ των τρανς και των μεταναστών. χαρτιά κολλημένα με μηνύματα αγαπημένων ανθρώπων. ημερολόγιο με ζωγραφιές και χρώματα, σελιδοδείκτες, χαρτοπετσέτες.
    κρεμασμένοι σταυροί και πέτρες και κοσμήματα από διάφορα καρφιά κι όπου αλλού.

και τώρα το αγαπημένο μου κομμάτι του σπιτιού. το πάτωμα.
    στο πάτωμα βρίσκεις πάντα τα πιο ξεχωριστά κομμάτια.
    όπως.

ένα καινούριο βάζο, έναν πίνακα, μία μεζούρα, ένα βιβλιαράκι ερωτικά ποιήματα, πολύ βρώμικα ρούχα. καλώδια, παντοφλάκια, κουτιά. σκόνες, πλαστικές σακούλες, ψίχουλα, σκισμένα χαρτιά και τσάντες. τσιρότα.

6. SAP

μου αρέσει το δεύτερο αγαπητέ. δλδ το χαος κι η ελλειψη οργανωσης, η σποδιογργανωση κι η εντροπια σε οποιδηποτε χωρο.

7. Dapom

Dapom Contributor

Βγάλε καλύτερα μια φωτογραφια ή πολλές και θα έχουμε την εικόνα ...οι λεπτομέρειες που παραθέτεις δεν εχουν καποια σχεση με το αρχικό μήνυμα του νήματος

8. SAP

έχουν.

Εγώ. Θα συνεχίσω να γράφω προσπαθώντας να φτιάξω μια πλήρη λίστα με ό,τι υπάρχει μέσα στο σπίτι μου την οποία ήδη αφιερώνω στον αγαπητό @AndreDelastange. Εκείνος υποθέτω θυμάται γιατί.

όπως έγραψα. το διάβασες; διαβάζεις όλο το κείμενο ή όσο θέλεις;

9. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Αυτό κάπως σκίρτησε μέσα μου  

10. SAP

Θελεις να εξηγησεις πώς ακριβως το εννοεις;

11. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Είμαι λάτρης των ασφυξιοσακουλοπαίγνιων  

12. SAP

Α κι εγω που νομιζα οτι ησουν οικολογα...