Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βρωμιά.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SAP, στις 26 Μαρτίου 2016.

1. folha

folha deja vu

Απολαμβάνω να αδειάζω τις βαλίτσες στο πάτωμα όταν επιστρέφω από ταξίδι στο τακτοποιημένο μου σπίτι  

2. moxito

moxito Travel for the dream!!!

Χαχαχα,ποσο συμφωνω μαζι σου...
    Καπως ετσι ειναι και το δωματιο μου...  

3. Διακρίνω τάσεις ρακοσυλλεκτισμου..

4. Victoria_ash

Victoria_ash Regular Member

Δηλαδη μπορει να βρεθει και νεο ειδος μύκητα απο καποια ξεχασμένη πιτσα??? Ναι ναι ξερω που τις κρύβεις! Παρτάκια!

5. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

την βουτας με την μεταλλικη λαβιδα (τσιμπιδα) του τζακιου απ τ αφτι,
    και την κανεις μπανιο σε χλωρινη....

μπλιαχχχχχχχχχχχχχχχ  

6. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Μα ειναι τοσο ξεκαθαρο οτι ορισμενα ατομα δεν εχουν ιδεα απο τον σχετικισμο του φουκω που δεν υπαρχει λογος να τους ταραξω την καθαρη συνειδηση.

7. moxito

moxito Travel for the dream!!!

Χαχα,κοιτα που πηγε το μυαλο σου... Θα σε απογοητευσω,αλλα δεν προκειτε να βρεις τετοιον μυκητα... 
    Διοτι δεν τρωω ποτε πιτσα στην κρεβατοκαμαρα μου...  

8. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

da fuck!!!

9. danos

danos Regular Member

αν αποφασίσεις ποτε ν πιασεις δουλειά ως καθαριστρια σε παρακαλώ να επικοινωνησεις μαζι μου SAP,θα σε προτιμήσω 

10. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

11. εισαι βρομιαρα και ακαταστατη.......κακονοικοκυρακαι μπιχλιαρα.......η βρομια ειναι αντικουκου και αντικαυλοτικη....... και σιγα τωρα να μην βαφτησουμε την ακαταστασια και την κακονοικορυροσυνη BDSM και οτι καλα η μπιχλα ειναι σεξυ και μας καυλωνει και αλλες τετοιες παπαριες.......το μονο καλο ειναι οτι το παραδεχεσαι καιαυτο σημενει οτι εχεις περιθορια αλλαγης και βελτιωσης .....    

12. ψονησες απο σβερκο