Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βρωμιά.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SAP, στις 26 Μαρτίου 2016.

1. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

λοιπον, my dear @SAP, αυτες τις ιδεολογικοσεξουαλικες μαλακιες τις λεγαμε κι εμεις καποτε, καμια φορα τις λεμε ακομα... η αληθεια βεβαια ειναι οτι απλα βαριομαστε, δεν εχουμε ορεξη να χασουμε μια μερα, ειναι τοσο μπουρδελο που δεν ξερουμε απο που να αρχισουμε.

Ασε λοιπον τις μαλακιες, και ξεκινα να φτιαχνεις το δωματιο. Εναλλακτικα, βρες house boy γιατι σε βλεπω να πιανεις πεταλιδες...

τιπ οφ δε ντευ: ξεκινα απ τα σαπια σκορδα...  

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Μίλησε ο νοικοκύρης  

3. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

αντε μπας και ξεβρωμισουμε

4. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Σε φάσεις πολύ κακής ψυχολογικής κατάστασης κι εμένα ο χώρος μου έχει φτάσει να γίνει σαν από ατομική βόμβα...αλλά ήταν πραγματικά ο αντικατοπτρισμός της κακής μου ψυχολογίας και ένας φαύλος κύκλος που όσο το έβλεπα έτσι τόσο έπεφτα χειρότερα...αν άφηνα κάτι σε μία θέση που δεν ήταν η θέση του, μετά από 2 μέρες έπαυα να το βλέπω...στην εβδομάδα έβλεπα το σύνολο όσων δεν ήταν στην θέση τους και με έπιανε τρέλα! Πάντα βέβαια ήξερα που ήταν το κάθε τι...(αφορά τα διαστήματα εκτός συγκατοίκησης)

Πλέον, όντας σε καλύτερη ψυχολογία εδώ και καιρό, το βλέπω σαν ασκησούλα...από μισή ωρίτσα κάθε μέρα και από κάτι...Ο χώρος μένει τακτοποιημένος και ευπρόσδεκτος για εμένα που τον ζω, συμβάλει στη χαρά μου, διώχνει την οκνηρία μου, με κρατάει σε μία κίνηση και από άποψη ροής του αίματος καθότι η δουλειά μου είναι καθιστική και γενικά νιώθω πολύ καλύτερα. Αυτό σε συνδυασμό και με 2-3 ακόμη πραγματάκια προγραμματισμένα μέσα στη μέρα εμένα μου έκαναν απίστευτο καλο πέρα από την ψυχολογία και στην σιλουέτα.    

5. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

εγώ πάλι προτιμώ να λειτουργώ με τους δικούς μου ρυθμούς. και να έχω τις δικές μου αξιολογικές βάσεις για το τι είναι όντως αναγκαίο να βρίσκεται σε καθαρή κατάσταση και τι όχι.
    άσε που τα σκόρδα διώχνουν και τους βρικόλακες και το κακό το μάτι.

καμία οικειότητα με την έννοια λούμπεν ;

6. Victoria_ash

Victoria_ash Regular Member

Τι εχουνε οι βρικολακες δηλαδή? Ρατσιστρια    

7. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

8. Master_Apprentice

Master_Apprentice Regular Member

Πρόσφατα διάβασα για κάποια πειράματα που απέδειξαν και καλά ότι η ακαταστασία είναι ένδειξη υψηλής ευφυίας. Εγώ προσωπικά βαριέμαι να συμμαζεύω οπότε έμαθα να μου αρέσει το χάος. Άσε που όταν το γραφείο μου είναι τριμπούρδελο ξέρω, τα κλειδιά μου είναι κάτω από αυτά τα χαρτιά πάνω στα οποία έχω αφήσει τον καφέ μου, δίπλα σ εκείνα τα άλλα χαρτιά... Α! Να και το πορτοφόλι μου!
    Όταν το συμμαζεύει η μητέρα, ή η δικιά μου ή κάποιος, δεν μπορώ να βρω τίποτα μετά. Δε μπορώ όμως τη βρωμιά...

9. Άγιος

Άγιος génétiquement modifié

Το νήμα ανοίχτηκε με ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα...
    Μετά λείπεις μου όμως διαβάζω προσωπικές επιθέσεις, χωρίς κανένα απόλυτος σκοπό, παρά μόνο...γιουχάισμα.

10. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Η μητέρα φροντίζει και για την καθαριότητα;

11. Master_Apprentice

Master_Apprentice Regular Member

Όταν ζεις ταυτόχρονα σε δύο μέρη είναι δύσκολο να συντηρείς και δύο σπίτια. Οπότε χρησιμοποιείς και το πατρικό σου. Σήμερα όμως δεν τακτοποιεί η μανούλα το γραφείο, άντε κανένα φαγητό μόνο. Αναφερόμουν σε παλαιότερους καιρούς.

12. Εμένα προσωπικά το χάος στον χώρο που βρίσκομαι με αποσυντονιζει..
    Μου αρέσει να υπαρχει μια σχετική τάξη. Όχι στα άκρα βέβαια να μυρίζει χλωρίνη.. απλά να δείχνει καθαρό και τακτοποιημένο..
    Δεν μιλάω για προσωπική υγιεινή. αυτό είναι αυτονόητο για μένα..
    Καθαρά θέμα χώρου λοιπόν. Θέλω ελεύθερο πάτωμα χωρίς πεταμενα σκόρπια πράγματα κάτω, θέλω καθαρά σεντόνια και μαξιλάρια να μυρίζουν Μαλακτικο.
    Όχι φαγητά στον χώρο που κοιμάμαι. θέλω να έχει μια ουδέτερη όσο γίνεσαι μυρωδιά ο χώρος. κεριά και στικ νομίζω δεν θα τά άντεχε ο οργανισμός μου.. είχα ασθμα απο μικρή.