Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βρωμιά.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SAP, στις 26 Μαρτίου 2016.

1. bumblebee

bumblebee Contributor

Λιγο μακρια απο το θεμα, ως στατιστικο και μονο, δικο μου, οι ατακτοποιητες κοπελες ηταν σε σημαντικο μερος, λιγοτερο ερωτικα θερμες απο τις τακτοποιημενες. Δεν ξερω αν υπαρχει κανεις να επιβεβαιωσει. Απο την στιγμη που εμπαινα σε ενα ατακτοποιητο σπιτι, ηξερα τι να περιμενω στο κρεβατι, πανω κατω μια απτα ιδια, αντιθετα τα κορασια τα τακτοποιημενα ηταν ολο εκπληξεις, απροβλεπτες, ασυγκρατητες, δημιουργικες, αφοσιωτικες, συναρπαστικες, ονειρικες, μαγευτικες και μοναδικες μαζι. Αληθινες μαγισσες  

Σε κανουν να μην θες να φυγεις

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Είναι που 'χεις φετίχ με τις νοικοκυρούλες εσύ, δεν πιάνεσαι  

3. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

Δεν ειναι ετσι οπως τα λες.

Ο ανθρωπος διαπιστωσε οτι γυναικες που εχουν τακτοποιημενα τα μυαλα τους, ειναι τακτοποιημενο και το περιβαλλον τους, ξερουν τι θελουν κλπ. Δεν ειπε πουθενα "θελω νοικοκυρουλες" ή whatever κατι παρομοιο (ή αναλογο).

Αν το δουμε σφαιρικα, μια που εχει σκατα μεσα στο μυαλο της, σκατα θα εχει και στο στομα της, σκατα θα σκεφτεται, σκατα θα φερεται, αναμεσα σε σκατα θα κοιμαται κ.ο.κ. Καπου ολες οι θεωριες, οσο απιθανες και τραβηγμενες και να ειναι, καπου-καπως-καποται επιβεβαιωνονται.

Τι δεν καταλαβες ?

Αυτο το "δεν πιανεσαι" ελπιζω να το λες μονο χαρην αστειου. Σιγα μην φτασουμε να... απαγορευονται οσοι/ες εχουν αντιθετη αποψη.

4. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Εφω παλι μια φορα ειχα παει στο σπιτι της φιλης μου της φοιτητριας ... νοικοκυρα ολα τα ειχε σε μια ταξη αντιθετα η συγκατοικος της ακαταστατη ....
    να μην τα πολυλογουμε ....
    και γαμω το τριο καναμε

ΥΓ. λεμε και καμια μαλακια που και που ετσι για να περασει η ωρα

5. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Φετιχ-με-νοικοκυρουλες.46671/

6. Το σπίτι μου, ο χώρος μου θέλω να είναι τακτοποιημένος και καθαρός. Μόνο έτσι μπορώ να λειτουργησω, και να ξέρω πού είναι το καθετί.Για φαντασου, πάνω στην όλη φάση να ψαχνεις να βρεις τα εργαλεία σου! Εγώ θα ξενερωνα... Από την άλλη πλευρά, χώροι που δεν είναι καθαροί, αλλά όχι δικοί μου, όπως μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη πχ με ερεθιζουν ακριβώς γι' αυτό.Είναι λίγο οξύμωρο.
    @bumblebee θα έλεγα ότι αυτό ισχύει και για τους άντρες.

7. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

@SAP
    Να σε ρωτησω (υποθετωντας οτι δεν ειμαι αδιακριτος)

Με την αναβλητικοτητα πως τα πας?
    Με την παρορμητικοτηητα?
    Με τους αδειους χωρους?
    Και με το αγχος?

8. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Ειναι εκτος θεματος οποτε μπορεις να μου μιλησεις προσωπικα. Το θεμα εχει σαφες θεμα.

9. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Μπορει και να μην ειναι τοσο.
    Αλλα οκ.

10. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Ας ξαναθυμισω τοτε πως το θεμα ειναι πώς νιωθετε μεσα σε χωρους βρωμικους ή ακαταστατους ή μπλα μπλα μπλα.

Αν θελετε συμμετεχετε σ αυτο.
    Αν οχι ανοιγετε αλλα θεματα και μπλα μπλα.

11. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Χωρίς καμμία πιθανότητα επισκευής Contributor

Σε ακατάστατους χώρους νιώθω σαν στο σπίτι μου ( αφού είμαι ελεεινά ακατάστατος και όπως όλοι/ες οι ακατάστατοι/ες μες στο "χάος" μου ξέρω που βρίσκεται το καθετί ).
    Η ακαταστασία ενός χώρου δεν μ' αγχώνει, ούτε με φτιάχνει, είναι κάτι συνηθισμένο για μένα, δεν της δίνω καν σημασία.
    Όμως η βρωμιά μου την δίνει στα νεύρα, την απεχθάνομαι και είναι τελείως ντεκαβλέ.
    Εδώ αναφέρομαι σε κάποιο χώρο/σπίτι που θ' ανήκε σ' άτομο, με τ' οποίο θα ήμασταν μαζί ή θα είχαμε στα σκαριά γουτσαρίες τρίτου τύπου ( το δικό μου δεν το συζητώ, ότι το θέλω καθαρό ).
    Να πηδιέμαι/βουδουσουμιάζω περικυκλωμένος απ' ένα μποστάνι ή μια τάφρο με κροκόδειλες. Να γυρίζω το βλέμμα και να μου χαμογελάει ο Νοσφεράτου-μπουγάτσα, που γρυλίζει για μήνες στο πάτωμα, δεν μπορώ να το πω φετίχ μου.
    Αν όμως για χώρο εννοούμε καμιά υπόγεια διάβαση, κανά κλαμπάκι, η λογική βρωμιά που θα τα "βάραγε", έχει κάποιες φορές την "κουλτούρα" και την παρακμή της. Θα ήταν μέρος ενός σεναρίου, που σε μια συγκεκριμένη στιγμή θα γούσταρα να ζήσω/ξαναζήσω.
    Εντάξει, ακόμη και σε μέρη του είδους, χυμένοι τοίχοι, χρησιμοποιημένες καπότες στις βρύσες και πλακάκια που θα φώναζαν από ηπατίτιδα Β μέχρι έμπολα, δεν θα μ' έφτιαχναν ούτε σαν decadance.  

Last edited: 27 Μαρτίου 2016
  12. moxito

moxito Travel for the dream!!!

Μολις αλλαξα την κρυψωνα στης πιτσες μου...