Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βρωμιά.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SAP, στις 26 Μαρτίου 2016.

1. Stav

Stav New Member

Τα γραπτά σου αντιφάσκουν λίγο από το τίτλο ακόμη,και το βρωμιά με το αράδα αντικείμενα μέσα στο σπίτι ουδεμία σχέση.
    Η ακαταστασία δηλαδή, με τα
    στο δάπεδο, καμία σχέση.
    Για τον χώρο μου προσωπικά,τον θέλω γεμάτο,πολύπλοκο,όχι ακατάστατο όμως.Θα σου δείξω πως διατηρώ μια γωνιά από ένα πάγκο,το οποίο είναι πρώτα χόμπι, και μετά επάγγελμα.

Όλοι έχουμε βρεθεί με κνίτησα κάποια στιγμή.

2. φυσικα και απολυτα...τα παντα στραφτουν..!!

3. παντα εκφραζω την πρωσωπικη μου αποψη..... την οποια και σχηματισα βαση των οσων εγραψες..... αν δεν καταλαβα κατι καλα γιατι ειμαι και κομματι αργοστροφος παρακαλω να μου το διευκρινισεις....... 

4. Dapom

Dapom Contributor

Η ακαταστασία στο χώρο είναι εμφανής τις περισσότερες φορές και στη σκέψη.

5. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Δεν μπορώ τη βρωμα... την ακαταστασια... την απλυσια.... τα φαγητά μέσα στο υπνοδωματιο... το τσιγάρο στο σπιτι... τα κατοικίδια στο σπιτι...

Έχω αφήσει κόσμο κ κοσμάκη για'αυτούς τους λογους.

6. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

αχ ερωτεύτηκα! 

7. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

8. Άγιος

Άγιος génétiquement modifié

Όταν κάνεις μία ερώτηση, ίσως νιώθεις χαζός για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή.

9. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Χρειαζομαι βοηθεια..εχω φταξει κατι σαν ατομικη βομβα..ολο φουσκωνει...δεν ξερω τι να κανω!! Ακολουθησα κατα γραμμα τις οδηγιες αλλα το αποτελεσμα δε θυμιζει ζυμη...θυμιζει ζωντανη ηλεκτροφορο λιμνη

10. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Βομβα υδρογόνου;

11. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Και να θες να κάνεις μεταβολή, για να φύγεις, πρέπει να την κάνεις μεθοδικά και με πολλή προσοχή, γιατί όλο και κάπου θα σκοντάψεις!!

Από τη στιγμή, που δεν ενοχλεί την ίδια και όσους μένουν στο σπίτι, προφανώς και σ'εμάς δεν "πέφτει" κανένας λόγος.

Προσωπικά πάντως λατρεύω την καθαριότητα και την τάξη. Λειτουργώ σχεδόν στρατιωτικά στο θέμα αυτό χωρίς να μου προκαλεί άγχος ή κάτι σχετικό. Απολαμβάνω το να είναι όλα στη θέση τους και φυσικά φροντίζω ιδιαίτερα γι'αυτό. Με ηρεμεί και με κάνει να νιώθω υπέροχα. Αισθάνομαι "ζεστασιά" και το χώρο πραγματικά δικό μου. Η ακαταστασία και η βρωμιά με βγάζουν κυριολεκτικά έξω από τα "νερά" μου και μου χαλάνε την ψυχολογία και τη διάθεση όσο δε λέγεται.

Δεν είμαι της υπερβολής ούτε των πολλών και κυρίως έντονων αρωμάτων και μυρωδιών αλλά η φρεσκάδα, η καθαριότητα και η τάξη με συνεπαίρνουν.

12. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

ΚΙ όμως η ακαταστασία (χωρίς πολλή βρωμια) δημιουργει μια σύγχυση, μια αναστάτωση, μια αποδιοργάνωση που μπορει να βγει ως σεξουαλική ενέργεια.
    Προσωπική εμπειρία.

(Αν και το δικο μου φορτε ειναι κάπως πρωτόγονα μερη: σε σταβλους με άχυρα, σε ρημάδια χωριατόσπιτα, σε καρότσες τρακτερ (χωρίς κοπρια όμως), σε χωράφια, σε σπηλιες και τα ρεστα.)