Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βυζιά, χειρισμός τους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος monster, στις 27 Σεπτεμβρίου 2009.

  1. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Βυζιά, χειρισμός τους...

    Συγνωμη...αλλα για τα φασολια ειμαι ακαταλληλος να απαντησω μια και ουδεποτε ημουν αγροτια......
    Μπορω ομως...για κοτοπουλακι που μεγαλωνει το βυζακι......!!!!! 
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Είναι πράγματι πολύ καλό το ποστ του Ηλία ως απάντηση στην κάπως αυθόρμητη κατάθεση του νηματοθέτη. [Τάλας, γιατί; Από πού βγήκε αυτό το συμπέρασμα, μια χαρά μου φαίνεται να περνάει]. Θεωρώ δε την αντιμετώπιση του θανάτου μέσα από το BDSM ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει το BDSM ίσως περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, όταν βέβαια μιλούμε για κάποιο λιγότερο επιφανειακό BDSM από αυτό που γίνεται συνήθως. Αλλά επ' αυτού, μιαν άλλη φορά.

    Το αρχικό ποστ, αν και ανορθόγραφο, δεν μας λέει κάτι λιγότερο από όσα ήδη ξέρουμε - και μερικοί από μας ήδη κάνουμε. Δεν κατανοώ επομένως την απορία των συμφορουμιτών με το νήμα που είναι αφιερωμένο σ' αυτή την τόσο ερωτογενή ζώνη της γυναικείας ανατομίας. Θα πίστευα ότι το νήμα θα γέμιζε από ιστορίες με βυζιά, το βιντεάκι του Sleeper όπου ένα γιγάντιο βυζί κυνηγάει τον Γούντυ Άλλεν σε μια κατηφόρα, εκατό τουλάχιστον τρόπους βασανισμού του στήθους κ.ο.κ. Αντ' αυτού, ακολούθησε αυτό το ντελίριο, που μόλις απόψε αντελήφθην. Μα τί συμβαίνει;

    Περί πρηξίματος: Το tit busting είναι μία πολύ γνωστή τεχνική, από τις πιο αγαπημένες μου. Προσωπικά την χρησιμοποιούσα με τους ερωτικούς μου συντρόφους από το 85 ακόμα, όταν το είδα σε ένα βιντεάκι της εποχής (το βρήκα πρόσφατα ως cult ταινία και βρίσκεται στην κατοχή μου, λέγεται Tourist Trap αλλά δεν έχει σχέση με το θρίλερ). Αυτό είναι το λεγόμενο "πρήξιμο" που πολύ ορθά αναφέρει ο αγαπητός monster, ο οποίος παρεξηγήθηκε ως ταλαίπωρος, ενώ από ότι φαίνεται ξέρει πολύ καλά τί λέει. Το tit busting λοιπόν, το οποίο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και καλό είναι να μην γίνεται πολύ συχνά, έχει να κάνει με το σφιχτό δέσιμο με ελαστικό ιμάντα στην βάση του κάθε στήθους χωριστά. Αυτό επιτυγχάνεται σχετικά εύκολα σε μεγάλα στήθη αλλά στα μικρότερα ή σε αυτά μετρίου μεγέθους, όπως τα δικά μου, δεν μπορεί να γίνει αν η γυναίκα δεν στηθεί στα τέσσερα ώστε να κρέμονται προς τα κάτω. Όταν δεθούν τα στήθη, σταματάει η κυκλοφορία του αίματος και αποκτούν σιγά σιγά ένα μπλαβί χρώμα. Μπορεί τότε ο Σ να τους περάσει μανταλάκια στις ρώγες ή να τα μαστιγώσει. Μία άλλη τεχνική είναι να χαϊδεύει από την βάση προς την ρώγα, πράγμα που η γυναίκα αισθάνεται κυριολεκτικά ως το μεδούλι, πιστέψτε με. Το "πρήξιμο" απαιτεί μεγάλη προσοχή γιατί μπορεί να σπάσουν μικρά αγγεία μέσα στο βυζί (μου έχει συμβεί μερικές φορές να έχω αιματώματα μετά που δεν έφευγαν για μέρες).

    Αυτά τα ολίγα επί του θέματος σε πρώτη φάση. Ελπίζω να μην τα βρήκατε πολύ γκάου, ούτε πολύ βαρετά. 
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    Και το breast crashing με την εφαρμογή παράλληλων μπαρών στη βάση του κάθε μαστού και τη βαθμηδόν σύγκλισή τους, όπως ακριβώς γίνεται και το nipple crashing αλλά με μεγαλύτερα bars.

    Και αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους αν σε έναν μαστό έχει ήδη αναπτυχθεί κάποιος όγκος, η πιθανότητα ρήξης του μεγαλώνει δραματικά.

    Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι κανείς πλην εμού δεν γνωρίζει πως επιτυγχάνεται το "πρήξιμο" των γυναικείων μαστών. Ντόρα η εκπαίδευσή σου προχωράει πολύ καλά βλέπω.


    ΥΓ. Όταν είχες αναφέρει τα chopsticks ως s/m εξοπλισμό αναφερόσουν σε nipple play;
     
  4. tinkerbelle

    tinkerbelle Regular Member



    Για να είμαι ειλικρινής, μετά από αυτό το σχόλιό σου,

    θα έλεγα ότι ούτε εσύ γνωρίζεις. Η, και το λέω λόγω του πρώτου ποστ, ίσως δεν γνωρίζεις ακριβώς. Διότι υποθέτω ότι όταν λες breast crashing μάλλον εννοείς breast crushing - όπου crash = συγκρούομαι ενώ crush = συμπιέζω. Ισως απλώς να έχεις κάνει ένα ορθογραφικό λάθος, πολλοί τα μπερδεύουν αυτά τα δύο ρήματα, αλλά καλό είναι όταν αναφέρονται όροι να είναι ακριβείς. Εκτός πάλι κι αν αναφέρεσαι σε κάποια breast crashing τεχνική που δεν γνωρίζω και θα ήθελα να μάθω - ίσως αυτό το breast crashing ή αλλιώς tit busting να είναι ανάλογο του ball busting.

    Αυτά για να μην υπάρχουν απορίες μόνο στο τί σημαίνει γκάου.  
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    H σύνθλιψη του μαστού μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Δεν το έχω κάνει ποτέ, έχω όμως δει πώς γίνεται σε βίντεο, και πάλι τη δεκαετία του '80, στην οποία ασχολήθηκα εκτεταμένα με τις τεχνικές πρόκλησης πόνου (σε μένα - δεν είχα ανακαλύψει ακόμη ότι είμαι switch), ως ένα είδος foreplay πριν την σεξουαλική επαφή. Στο συγκεκριμένο βίντεο οι μαστοί είχαν τοποθετηθεί ανάμεσα σε δύο μεταλλικές πλάκες, λίγο όπως γίνεται στις μέρες μας η μαστογραφία. Σταδιακά, με δύο βίδες που συνέδεαν τις δύο πλάκες, γινόταν η σύνθλιψη του μαστού. Δεν ξέρω πόσο επώδυνο ήταν, δεν έχω ιδίαν πείρα, αλλά η κοπέλα έκλαιγε και το ρίμμελ είχε μουτζουρώσει το πρόσωπό της. Ενδιαφέρον μου φάνηκε.

    Όταν ήρθα εδώ και έμαθα ότι υπάρχει κάτι που το λένε BDSM, εκπαιδεύτηκα σε κάποια φάση ως intermediate slave, αν θυμάσαι, επί ένα χρόνο περίπου. Ο τότε εκπαιδευτής μου επικεντρώθηκε στην δική μου απεμπλοκή από την ανάγκη των μαζοχιστικών πρακτικών για να επιτύχω την διέγερση και την επικέντρωσή μου σε μία άλλη αίσθηση, η οποία συνδέεται με την προσήλωση σε ένα συγκεκριμένο άτομο, στον Κυρίαρχο. Η αίσθηση αυτή, η οποία ονομάζεται υποταγή, είναι τόσο σαρωτική που ο μαζοχιστής δεν έχει πλέον την ανάγκη του πόνου για να επιτύχει τη διέγερση. Η διέγερση μέσω του μαζοχισμού εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της σχέσης Κυριαρχίας / υποταγής, στην δοσολογία που "βολεύει" τον Κυρίαρχο (όπως του αρέσει δηλαδή) και που αυτός θεωρεί κατάλληλη για το συγκεκριμένο Υ. Αναγνωρίζεται ως κάποια αδυναμία κατά κάποιο τρόπο του Υ και νομίζω πως πάντα τυγχάνει ρυθμίσεων και χειρισμών μέχρι να ενταχθεί σε ένα ισορροπημένο πλαίσιο που ευνοεί περισσότερο και το Υ και την συγκεκριμένη σχέση.

    Αυτό που θέλω να πω είναι, ότι μετά από μία αρχική εκπαίδευση στην μετατροπή του μαζοχιστή σε σκλάβο, ο κάθε Κυρίαρχος "διδάσκει" τα πράγματα που θέλει ο ίδιος στο Υ. Με αυτή την έννοια, η εκπαίδευση δεν τελειώνει ποτέ. Μπορούμε μόνο να πούμε ότι η slv έχει περάσει από το intermediate στάδιο σε ένα κάπως πιο advanced. Αυτά περί εκπαίδευσης. Σαφώς δεν έχω ξεχάσει τις μαζοχιστικές πρακτικές στις οποίες εντρυφούσα - αναγκαστικά, καθώς δεν καύλωνα αλλιώς - επί χρόνια. Θεωρώ τον μαζοχισμό κώλυμα στις σχέσεις Κυριαρχίας / υποταγής. Όταν όμως ο μαζοχισμός τύχει μίας εξισορρόπησης μέσα στη σχέση, μετατρέπεται σε ένα χρήσιμο εργαλείο που αυξάνει την απόλαυση της σχέσης και ίσως να βοηθάει το Υ να επιτυγχάνει καλύτερη προσήλωση, τις στιγμές που για χ λόγους χάνει το focus του στον Κυρίαρχο.

    Τα chopsticks δεν τα χρησιμοποιούσα σε nipple play αλλά ως εργαλεία διείσδυσης στον κόλπο και στον πρωκτό. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνα γιατί είναι λεπτά και μυτερά και μπορούν να τρυπήσουν το έντερο ή να γδάρουν και να ματώσουν τα εσωτερικά τοιχώματα του κόλπου. Ή ακόμη και να πληγώσουν τον τράχηλο, καθώς είναι μακρουλά και σουβλερά και φτάνουν ως εκεί. Επίσης, επειδή είναι ξύλινα, μαζεύουν μικρόβια και είναι δύσκολη έως αδύνατη η απολύμανσή τους. Καλό είναι να χρησιμοποιούνται μόνο μία φορά (έχω πολλά συσκευασμένα και αποστειρωμένα από τα delivery όταν παραγγέλνω Κινέζικο που είναι η αδυναμία μου). Προσωπικά τα έχω χρησιμοποιήσει και δύο και τρεις φορές, κακώς βέβαια, αλλά σίγουρα δεν θα χρησιμοποιούσα τα ίδια σε κάποιον άλλον, για την αποφυγή μετάδοσης ασθενειών.

    ΥΓ. DRS, δεν ήξερα ότι σε ενδιαφέρει το tit busting και οι πρέσες στήθους (νομίζω πως όντως λέγεται crushing το δεύτερο, όπως επεσήμανε η τίνκερ). Με εκπλήσσεις ευχάριστα. 

    ΥΓ2. Οι δύο τεχνικές είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Στο busting/πρήξιμο (όπου η αίσθηση είναι ότι όλο το αίμα έχει συγκεντρωθεί μέσα στο βυζί) νιώθεις ότι το βυζί πάει να σκάσει. Νομίζω, αν και δεν το έχω κάνει, ότι το crushing/σύνθλιψη έχει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    DRD επί του πρακτέου δεν έχω ασχοληθεί επειδή οι προηγούμενοι σύντροφοί που δεν έπασχαν από γυναικομαστία και επειδή για να είμαι απολύτως ειλικρινής δεν έχω κάποιου είδους αδυναμία στο στήθος (των άλλων).

    Κατά καιρούς συλλέγω φωτογραφίες με διάφορες θεματικές, όλες non vanilla. Φαίνεται πως το ενδιαφέρον μου έλκεται από οποιουδήποτε είδους διαστροφή κατά περιόδους, από female slaves μέχρι τραβεστί, και από ουρολαγνία μέχρι υποξυφιλία. Υποτροπιάζω σε perversions.

    Είχα κατά νου την έννοια της συντριβής / σπασίματος (crash) και όχι της σύνθλιψης (crush) αλλά στο δικό σου παράδειγμα με τις πλάκες φρονώ πως το crush είναι ευστοχότερο (εσύ είσαι η μεταφράστρια, συνεπώς δεν επιμένω). Αλλά δεν έχω καταλάβει πώς ακριβώς το crushing δημιουργεί πρήξιμο. Το γράφεις και μόνη σου εξ άλλου. Τί σχέση έχει με το εν λόγω νήμα η συγκεκριμένη τεχνική;

    Καλό θα ήταν να εξηγήσει και ο νηματοθέτης πώς ακριβώς εννοεί ότι επιτυγχάνει το πρήξιμο πάντως για να μην κάνουμε περαιτέρω υποθέσεις.


    ΥΓ. Έχω μια πολύ ωραία φωτογραφία επί του θέματος στο άλλο pc, αν καταφέρω να τη βρω, θα την αναρτήσω.
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Moi aussi, DRS, moi aussi. 

    Δεν δημιουργεί πρήξιμο. Δεν έχει άλλη σχέση με το νήμα παρά μόνο μία αμυδρή συνάφεια με τον βασανισμό του γυναικείου στήθους. Η αναφορά στο ball busting είχε επίσης αμυδρή συνάφεια. Πάντως, το πρήξιμο των όρχεων είναι παρόμοιο, και εφόσον αναφέρθηκε θα πρέπει να πούμε ότι όταν επιχειρούμε την συγκέντρωση αίματος σε ένα τόσο ευαίσθητο σημείο του σώματος, όπως είναι οι όρχεις στους άντρες και οι μαστοί στις γυναίκες, πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ. Προσωπικά θα απέφευγα να το κάνω συχνά, θα φρόντιζα να μην κρατήσει πολλή ώρα και δεν θα χτυπούσα τα πρησμένα μέλη, παρά μόνο πολύ απαλά (συνήθως by flicking the fingers, με μικρά τινάγματα των δαχτύλων).

    Θα ήθελα να ακούσω και την άποψη του νηματοθέτη, σχετικά με το πώς επιτυγχάνει το πρήξιμο του γυναικείου στήθους ο ίδιος. Χαίρομαι που από ότι φαίνεται δεν χρησιμοποιεί βανίλλα τεχνικές στον χειρισμό του στήθους, όπως το γνωστό στριφογύρισμα της ρώγας με τα δάχτυλα, σαν να προσπαθούμε να αλλάξουμε ραδιοσταθμό. Βρίσκω την συγκεκριμένη τεχνική άκρως ενοχλητική και με ξενερώνει τόσο επικίνδυνα που είμαι ικανή να σηκωθώ και να φύγω (πράγμα που έχω κάνει κάποιες φορές σε βανίλλα σεξουαλικές συνευρέσεις και ο επίδοξος ραδιοφωνάκιας έμεινε με την ψωλή στο χέρι - και χωρίς ραδιόφωνο). 

    Φωτογραφίες tit busting καλοδεχούμενες. Οι δικές μου είναι προσωπικές και δεν θα ήθελα να τις αναρτήσω εδώ - κυρίως γιατί σε αυτές είμαι εντελώς πιτσιρίκα...
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Περίπου κάτι τέτοιο είχα κατά νου κάνοντας λόγο για crushing.
     
     
  9. Severin

    Severin Regular Member

    Απάντηση: Βυζιά, χειρισμός τους...

    Πραγματικα δε καταλαβαινω προς τι η αναστατωση,το θεμα ηταν -Βυζιά, χειρισμός τους.-δημοσιευθηκε μια φωτογραφια που παραπεμπει στις πιθανες επιπτωσεις απο κακο χειρισμο...που ειναι το περιεργο?
    1ον.με μια εικονα μπορεισς να γλυτωσεις 100ο λεξεις-επομενως λογικο
    2ον.ο ισχυρισμος καποιων οτι θα επρεπε να συνοδευτει με κειμενο μου δημιουργει την εικονα καποιου που διαμαρτυρηθηκε πως καηκε με το καφε του επειδη δεν εγραφε το ποτηρι "προσοχη ζεστο"
    Τωρα οσων αφορα το σοκ καποιων για την εικονα του καρκινου-με συγχωρειτε αγαπητοι αλλα ο θανατος και η αρρωστια υπαρχει-ειναι δυπλα μας και καλο ειναι να μην το ξεχναμε.Το να σοκαρεστε απο την υπαρξη του ειναι σαν να σοκαρεστε με τη ζωη,κατι τετοιο βεβαια συμβαινει κατα καιρους σε ολους(εμενα πολυ συχνα) αλλα δε σας φταιει καποιος σε αυτο περα απο τον εαυτο σας
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Πολύ ωραία η φωτό του crushing. Έχω μία με pressing, αν και είναι από υπολογιστή. Ο μηχανισμός φαίνεται σχετικά εύκολος ακόμη και για κάτι αυτοσχέδιο.

     
     
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ακόμη μία φωτό από τη συλλογή μου.

     
     
  12. JokerGemini

    JokerGemini Regular Member