Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΓΑΜΟΣ-ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος geor1bal, στις 15 Μαϊου 2013.

1. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: ΓΑΜΟΣ-ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ

παντρευτηκα πριν 2 χρονια αλλα ειμαστε μαζι λιγοτερο μια και δουλευω σε αλλη χωρα . Δεν ξερω αν θα ειμαι αυριο ακομα μαζι ... ξερω οτι το θελω και το θελει και εκεινη . εχεις να αντιμετωπισεις χιλια εμποδια που καθε μερα εχει καινουργια και ποιο προκλητικα .. Ξερω πως καθε φορα την πηδαω και με μεγαλυερο ενθουσιασμο διοτι συνεχως με εμπιστευεται και την εμπιστευομαι περισσοτερο , δε ντρεπομαι πλεον να ζητησω διοτι δεν το δινει μονο απο αγαπη αλλα απο ευχαριστηση . Δεν υπαρχει τιποτα μυστικο που δεν το εχω μοιραστει και μιλαμε για σεξουαλικες φαντασιωσεις πολυ ... μακρινες ...
    ουδεποτε ειχα φανταστει οτι ανδρας και γυναικα μπορουν να αλληλοσυμπληρωνονται με τετοιο αποτελεσμα ... λυπαμαι ειλικρινα τους γκει .. δεξερουν τι εχουν χασει ...
    φυσικα και ποθω αλλες γυναικες σεξουαλικα... για την ακριβεια σαν αντρας θελω να πηδηξω οποιο θηλυκο βρεθει μπροστα μου ... ομως μεχρι σημερα δεν το εχω κανει ... απλα προχωρας με αυτογνωσια ως κοινος θνητος με αδυναμειες , παθη , και φυσικη ταση προς την καλοπεραση .
    η απιστια ξεκιναει απ το κεφαλι ... το τι θα κανει το σωμα ειναι αλλη περιπτωση , μπορειςνα εχεις ολες τις χαρες και γευσεις της ζωης με το αλλο σου μισο ...
    Οσοι εκφερονται κατα του γαμου , ειναι απλα ατυχοι ή ανικανοι να βρουν το αλλο τους μισο ..
    δεν εχω το μαγικο ραβδακι ... αυριο μπορει κατι να παει στραβα και να μεινω με ενα διαζυγιο στο χερι ... σημερα ομως ξερω οτι θελω να πηδαω την γυναικα μου ολη την ωρα , θελω συνεχεια να τριβω το πουλι μου στο προσωπο της , να χουφτωνω το βυζι και να το σφιγγω , να την χαστουκιζω , να την βαζω φαγητο να φαει και ταυτοχρονα να την πειραζω απο κατω ....να την ενημερωνω οτι μετα απο χ λεπτα , το πουλι μου θα βρισκεται στο στομα της ή αλλου ... χιλια πραγματα ...
    μονο με το ταιρι σου γινονται αυτα .. διοτι μονο οταν ξεγυμνωθεις ψυχικα ανταλασσοντας τα παντα που εχεις μεσα σου , μπορεις να απολαυσεις ολες της πτυχες του ερωτικου παιχνιδιου ...
    και αυτο το λεω εγω που ειχα και εχω ενα απο τα φετιχ μου τον πληρωμενο ερωτα που ειναι σε πληρη αντιδιαστολη (μεγαλο θεμα συζητησης)...
    προσωπικα θεωρω οτι ειναι λαθος να ξεκινας τον γαμο , με βασικη προυποθεση να εχει τιςαπαραιτητες ενδειξεις οτι θα κρατησει .... λαθος ...
    οι ανθρωποι και οι καταστασεις αλλαζουν καθε μερα ..
    Παντρευτηκα διοτι εκεινη την στιγμη δεν μπορουσα να φανταστω το μελλον διχως εκεινη διπλα μου και ηθελα να πιω εκεινη την σιγμη μεχρι ασπρο πατο , σημερα , ολλες στιγμες μετα , εξακολουθω ν πιστευω το ιδιο και καθε μερα κανω την ιδια σκεψη για να παρω την ιδια απαντηση .. δεν με νοιαζει αν θα ερθε η μερα που θαπω αρκετα ως εδω , θελω ομως να ζησω το σημερα και αυτο επεκτινεται καθε μερα σε ενα καινουργιο σημερα .

2. Alexkat

Alexkat Contributor

Mε φεγγάρι δεν θα φύγει. Θα εντοπιστεί.
    Θα φύγει μια συννεφιασμένη νύχτα χωρίς φεγγάρι και χωρίς αστέρια να φωτίζουν τον δρόμο της ....μόνο που θα κρατά φακό, για να μην πέσει και τσακιστεί πουθενά ..... 

Στα σοβαρά τώρα ....Δεν θεωρώ καθόλου τυχαία την σοφή λαϊκή ρήση,"ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα".
    Γάμος δεν σημαίνει ...βρήκα μια ωραία γυναίκα, και την παντρεύτηκα για να την πηδάω όποτε γουστάρω και να μου κάνει τα βίτσια.
    Γάμος σημαίνει νομικές και αστικές υποχρεώσεις, ρουτίνα, παιδιά, σχολεία, φροντιστήρια, συγγενείς, πεθερικά, κρεβατομουρμούρα, συμπέθεροι, κουμπάροι, και όλα όσα περιλαμβάνει ακόμα το "σιχαμένο" αυτό πακέτο.

Το κυριότερο δε, είναι ότι ακόμα κι αν θεωρήσουμε ως γάμο ότι παντρεύτηκα μια ωραία γυναίκα επειδή αγαπιόμαστε, και μπορώ και την πηδάω ότι ώρα θέλω και μου κάνει και τα βίτσια, χωρίς άλλα προβλήματα, ...η ημερομηνία λήξεως, θα έρθει πολύ πιο γρήγορα από ότι αν ήμουν μαζί της σε απλή ερωτική σχέση.

O γάμος έχει ήδη συντελεστεί στις καρδιές και τα μυαλά των δύο, από την στιγμή που αγαπιούνται, και δένουν την ύπαρξή τους με μία όμορφη και δυνατή ερωτική σχέση.
    Οι παπάδες και οι δήμαρχοι περισσεύουν .....

Last edited: 16 Μαϊου 2013
  3. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Ναι, αλλά είναι αυτό ακριβώς που είπες, ακόμα σχέση, οπότε δεν αφήνονται εντελώς και οι 2 όπως σε ένα γάμο.
    Και πάλι όλα σχετικά είναι, ξέρω παντρεμένο ζευγάρι που μετά από τόσα χρόνια κοιτάνε ο ένας τον άλλον στα μάτια και φαίνεται ότι λιώνουν, ξέρω και ζευγάρια φρέσκα, που βαριούνται και μόνο που υπάρχουν.

4. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Υποκλίνομαι......    

5. Alexkat

Alexkat Contributor

Ευχαριστώ, καλή μου.  

6. Απάντηση: ΓΑΜΟΣ-ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ

Δε σκοτώνει ο γάμος τον έρωτα.
    Εμεις σκοτώνουμε και τον έρωτα και τον γάμο και τις σχέσεις μας γενικότερα.

7. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

αγαπητη sklavina θα διαφωνισω μαζι σου αλλα και με ενα μεγαλο συνολο που μοιραζεται την ιδια αποψη με την δικη σου.
    σε αντιθεση με τον κυκλο της ζωης και του θανατου που διεπει το φυσικο σωμα (και ολη την φυση) , το πνευμα και η ψυχη , αναπτυσονται ...
    Η αγαπη (οπως και το μισος βεβαια), ως εργο και αυτη της ψυχης και του πνευματος , βρισκεται προεγκατεστημενη ως γεννετικος κωδικας και απλα περιμενει να αναπτυχθει και επειδη ακριβως δεν μπορει να πεθανει , αμφισβητει και προκαλει την φυσικη φθορα του σωματος και τον θανατο.
    Ειναι αδυνατο να σκοτωσεις κατι που ποτε δεν γεννηθηκε. Μια ανθρωπινη σχεση , δεν παυει να "τραβαει" γιατι καποιος εκανε το λαθος ή απομακρυνθηκε , η ευτυχια δεν παρεχεται με το στανιο και την απο κοινου δεσμευση αλλα απο υγειη ανταλαγη ολων αυτων των συστατικων που συνοψιζονται στην εννοια της αγαπης .
    Η σχεση και η ανταλαγη ειναι αλληλενδετες , αρηκτα συνδεδεμενες . Σχεση με μονομερη παροχη αγαπης , δεν υφισταται ... που να χτυπας τον κωλο σου κατω ..
    Η σχεση τερματιζεται οταν διακοπτεται και η ανταλαγη . Χιλιοι λογοι μπορουν να το κανουν αυτο επειδη ακριβως πνευμα και ψυχη εξελισονται διαρκως ..
    τεσπα ... ζησε το σημερα και ασε το αυριο σαν ξημερωσει να φερει τις δικες του εγνοιες ....

8. Απάντηση: ΓΑΜΟΣ-ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ

@isnogood,

Τι διαφορετικό αντιλήφθηκες στα δικά μου λόγια;

9. Still_Vanilla

Still_Vanilla New Member

εκεί ήθελα να καταλήξω κι εγώ.. Αν συζείς με κάποιον στο ίδιο σπίτι πολλά χρόνια μια χαρά μπορεί να αφεθείς όπως και στο γάμο