Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 10 Μαρτίου 2007.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Η ωραία και το τέρας Χάινριχ ;   Πάντα το έλεγα ότι είσαι πολύ όμορφος  
     
  2. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Καλυτερα στο anatar να υπηρχε φωτογραφια του μεσα Μ/μας παρα του εξω Μ/μας.
     
  3. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Περιμένω να κάνεις κάποια στιγμή ένα post που να έχω διαφορετική άποψη.Απ' ότι βλέπω μάταια..Άψογη τοποθέτηση  
     
  4. Photographer

    Photographer Regular Member

    Απάντηση: Αυτοπροστασία και αληλουποστήριξη

    Όλοι εμείς οι άνθρωποι με πιο ιδιαίτερες σεξουαλικές εκφράσεις κυνδυνεύουμε να πέσουμε θύματα κοινωνικού ρατσισμού.
    Ιδιαίτερα στους χώρους εργασίας με όλον αυτόν τον ανταγωνισμό, και παρόλο που απαγορεύεται δια νόμου να απολυθεί κάποιος λόγω σεξουαλικών προτιμήσεων.
    Αυτά μέσα σε μια κοινωνία η οποία έχει άγνοια για όλα αυτά, και καμμιά φορά φόβο για τη διαφορετικότητα.

    Είναι ανάγκη λοιπόν να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας.
    Είναι ανάγκη να μην κάνουμε βούκινο τις επιλογές μας.
    Κάποιοι απο εμάς επιλέγουν να δείξουν την φωτογραφία τους γιατί σίγουρα τα έχουν "ζυγίσει" τα πράγματα και δεν έχουν κάτι να χάσουν.
    Κάποιοι άλλοι επιλέγουν να μην δείξουν την φωτογραφία τους και υπάρχουν συγκεκριμένα παραδείγματα απο την Ελλάδα (βλέπε την ιστορία με τον εφέτη) που οι φωτογραφίες τους κατέληξαν πρωτοσέλλιδο στην ε(ss)πρέσσο.
    Αλλά και στο εξωτερικό όπου φωτογραφίες κάποιας που δούλευε σε δημόσιο εκπαιδευτικό οργανισμό βρέθηκαν στα χέρια του προισταμένου της.

    Το δεύτερο πράγμα που οφείλουμε να κάνουμε είναι να είμαστε υποστηρικτικοί απέναντι σε οποιοδήποτε θύμα κοινωνικού ρατσισμού.
    Κάποιος γνωστός μου βλέποντας την έκθεση που κάνω αυτό τον καιρό ανέφερε την λέξη "ανωμαλία" αν και άλλο πράγμα εννοούσε, οπότε του απάντησα "μπά έγινες και ψυχολόγος τώρα; για εξήγα μου ποιό είναι ομαλό και ποιό το ανώμαλο;".
     
  5. hermis

    hermis Regular Member

    Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    Δεν διαφωνώ καθόλου. Αλλά πρέπει να τονώσω ανάστροφα αυτό που λες και θα καταλάβεις ακριβώς πως το σκέπτομαι. Εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε και που πάμε ακόμα και τι θέλουμε , οι άλλοι όμως όχι. Και οι άλλοι θα σε αντιμετωπίσουνε σαν έκθεμα, και όχι σαν άνθρωπο με επιλογές...Η Ελληνική πραγματικότητα δεν αλλάζει με ριζοσπαστικές λύσεις, αλλάζει σιγά σιγά……
    Και στο κάτω κατω της γραφής αυτό έχει να κάνει με την καθαρά προσωπική-ερωτική έκφραση του καθενός μας. Ποιος ο λόγος να το βγάλεις παραέξω??


    hermis
     
    Last edited: 11 Μαρτίου 2007
  6. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    Κατοπιν Αδειας Του Κυριου μου
    Αν ξερουμε εμεις τι ειμαστε και τι θελουμε τοτε γιατι φοβομαστε να δειξουμε στους αλλους αυτο που ειμαστε; Ειναι αληθεια μονο μια ερωτικη εκφραση η τροπος ζωης; Η παιδεια ναι δεν υπαρχει, ολα γινονται σιγα σιγα ναι, ομως αν εμεις οι ιδιοι φοβομαστε να εξωτερικευσουμε αυτο που νιωθουμε γιατι φοβομαστε πως οι αλλοι θα μας πουν ανωμαλους τι μας ξεχωριζει απο τους ανωμαλους; Οι αλλοι βλεπουν αυτο που εμεις τους δειχνουμε τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.
    Η αληθεια ειναι πως ο στενος μου φιλικος κυκλος ξερει τι ειμαι μιας και νιωθω την υποχρεωση να τους το πω μιας και η ιδιετεροτητα μου ανηκει στον εαυτο μου οπως πως πινω τον καφε μου η το χρωμα των μαλλιων μου και δεν βλεπω τον λογο να προσποιουμαι στην μιση μου ζωη κατι που δεν ειμαι μονο και μονο γιατι φοβαμαι τις αντιδρασεις των αλλων. Κανεις απο τους φιλους μου δεν ειχε ασχοληθει με το θεμα του bdsm πριν τους μιλησω για μενα ολοι με μια θολη εικονα του "ανωμαλου" που τελικα εμεις οι ιδιοι του χωρου τους δινουμε μονο και μονο επειδη κρυβομαστε. Αφου τους μιλησα και ασχοληθηκαν γιατι ενδειαφερονται και ειδαν πως δεν σκυβω να τους γλυψω τις μποτες η να βγαλω κανα μαχαιρι να τους φαω ζωντανους νιωθουμε ολοι μια χαρα και εγω μπορω να εκφραζομαι ελευθερα παντα και παντου, μπορει να μην το καταλαβαινουν αλλα το δεχονται. Η παιδεια και οι γνωσεις που εχουν οι αλλοι για μας ξεκιναει απο μας δεν θα τους ερθει καμια μερα ουρανοκατεβατα, οπως επισης και η κατανοηση τους πως δεν ειμαστε τιποτα διεστραμενο η λεπροι. Αν εμεις ομως φερομαστε ετσι μονο ετσι μπορουν να μας δουν. Αν εμεις νιωθουμε διεστραμενοι τι να πουν οι αλλοι για μας. Αν εμεις φοβομαστε να δειξουμε το προσωπο μας πως περιμενουμε οι αλλοι να θελουν να το δουν;
    Φοραω καθε φορα που μου το Επιτρεπει ο Κυριος μου το κολαρο μου δημοσια και νιωθω ευτυχισμενη και περηφανη για αυτο. Δεν βλεπω τον λογο να μην το κανω μιας και αυτο με εκφραζει και οποιος νομιζει πως θελει να με ρωτησει τι ειναι αυτο περνει και την ειλικρινη απαντηση απο εμενα, σιγουρα δεν περιμενω απο τους αλλους να καταλαβουν τον τροπο ζωης που διαλεξα, αλλα σιγουρα ελπιζω απο την ωρα που εγω μπορω να τους το εξηγησω να το δεχτουν και μεχρι σημερα δεν ειχα κανενα προβλημα στο θεμα. Θα ημουν το πιο ευτυχισμενο πλασμα του κοσμου αν μου Επετρεπε ο Κυριος μου να φοραω παντου το κολαρο μου, και στη δουλεια μου και σε ολες μου τις βολτες μιας και δεν βλεπω κανεναν μα κανεναν λογο να μην το κανω. Στην δουλεια μου κρινομαι απο τις δυνατοτητες μου και οχι απο τον τροπο ζωης μου, στον φιλικο μου κυκλο κρινομαι απο αλλα πραγματα και οχι πως μου φαιρεται ο Κυριος μου.
    Οι αλλοι μας αντιμετωπιζουν ετσι οπως το κανουν επειδη εμεις τους δινουμε το δικαιωμα να το κανουν. Δεν ειναι δυνατον να πιστευεις πως η παιδεια ερχεται μονη της. Ενα μωρο το μαθαινεις να μιλαει δεν αρχιζει να μιλαει απο μονο του. Και ναι ιδιετεροτητα υπηρχε παντα, κανεις δεν ειναι ιδιος το θεμα ειναι πως αντιμετωπιζει ο καθενας την ιδιαιτεροτητα του, αν την φοβαται ο ιδιος τοτε οι αλλοι το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να φοβονται. Αν δειξει στους αλλους πως μεσα στην ιδιαιτεροτητα του ειναι μια χαρα ανθρωπος δεν υπαρχει λογος να τον κρινουν για τιποτα.
     
  7. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    Kατοπιν Αδειας Του Κυριου μου
    Νομιζα πως ηταν και site γνωριμιων εκτος των αλλων, αλλιως δεν θα υπηρχε ολοκληρο κοματι για αγγελιες γνωριμιων. Οποτε δε νομιζω πως υποβαθμιζεται κατι.
     
    Last edited: 16 Μαρτίου 2007
  8. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member

    Γιατί δεν το κάνουμε κι εμείς λοιπόν.....γιατί ζούμε στην Ελλάδα η απάντησή μου. Είναι θέμα κουλτούρας νομίζω...στην Ελλάδα το να δείχνουμε με το δάχτυλο τον συνάνθρωπό μας για το παραμικρό (ξεχνώντας την καμπούρα μας βέβαια) παραμένει αγαπημένη ασχολία των πολλών....
    Δεν θα πω περισσότερα γιατί έχουν αναφερθεί ήδη αρκετά. Απλά μου έρχονται στο μυαλό περιπτώσεις όπου κάποιοι μπορεί να χάσουν το δικαίωμα στα παιδιά τους για αυτή τους την «ιδιαίτερότητα» (κατά τους υπολοιπους που δεν την ασπάζονται πάντα), κάποιοι να πληρώσουν το τίμημα στον εργασιακό τους χώρο ( εκπαιδευτικοί είναι ένα παράδειγμα) κλπ κλπ.

    Σίγουρα σε πόλεις του εξωτερικού αυτά μπορεί να μην συμβαίνουν ή να συμβαίνουν σπάνια. Στο Ελλάντα γίνονται ακόμα.
     
  9. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    Ειναι αναγκη πλεον να βγαλουμε τα σεξουαλικα μας προς τα εξω!!
    Απολυτα φυσικο βεβαια να βγαλουμε τα προσωπικα μας,τα οικογενειακα μας,τα επαγγελματικα μας,τις δευτεροτριτες κρυφες σχεσεις και οτι κρυβει τελος παντων ο καθενας μας.
    Για να αποδειξουμε επισης οτι δεν εχουμε ταμπου και ντροπες, οι φωτο καλυτερα να αποθανατιζουν εκτος απο τα προσωπα και αλλα επιμαχα σημεια,να ξερει και ο καθενας που βαδιζει.Σκεψου να σ αρεσει η φωτο και ολα τα αλλα να χρειαζονται αναστηλωση.
    Αντε να βρισκεις σκαλωσιες τελευταια ωρα!!

    Απο τα ρουχα μας τι ωρα θα μας βγαλετε??
     
  10. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Re: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    Τα ειπες ολα πιστευω!
    (Πανεμορφο avatar:exc: )
     
  11. zinnia

    zinnia Contributor

    Ενα δεν καταλαβαινω : Γιατι σωνει και καλα να κανω κοινωνους τους παντες στα ερωτικα μου γουστα? Θα με κανει καλυτερο ανθρωπο? θα με κανει καλυτερη υπαλληλο? θα με κανει καλυτερη ερωμενη, μητερα, συντροφο, φιλη , παιδι γονιων?

    Μα γιατι να το πω? καμμια ενοχη και κομπλεξ δε νοιωθω που δεν το λεω. Απλα γιατι δεν τους αφορα. Αφορα εμενα και τον συντροφο μου. Κανεναν αλλον. Κι αυτο πια με το εξωτερικο παρατραβηξε.. καταντησε ακρως γραφικο...


    ΥΓ. Δεν εχω κανενα προβλημα μ οσους κι οσες θελουν να το λενε..Αλλα δεν αντεχω να γινουμε ολοι ιδιοι.. Λες κι ειμαστε τ ανθρωπακια του Γαιτη, στρατιωτακια η κι εγω δεν ξερω τι αλλο στις επιταγες τινος? του λαιφ σταιλ? του τρεντυ? Καθεις με την ιδιαιτεροτητα του. Καλως αυτοι που θελουν να το κοινοποιησουν , καλως κι εκεινοι που δεν θελουν. Οι χαρακτηρισμοι και οι αφορισμοι ειναι που μ ενοχλουν..
     
  12. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Θα αντιστρέψω καπως το ερώτημα: Αν ξερουμε εμεις τι ειμαστε και τι θελουμε τοτε γιατι να θέλουμε να δειξουμε στους αλλους αυτο που ειμαστε;
    α) Μήπως γιατι αναζητούμε την εγκριση των άλλων;
    β) Μηπως γιατι αποζητούμε την προσοχή των άλλων;
    Τοσο στην α οσο και στη β περίπτωση προκειται για αδυναμίες .
    Η απελευθέρωση περιλαμβάνει πρωτα απο ολα την αποδέσμευση απο οποιαδήποτε αναγκη εγκρισης απο το κοινωνικό σύνολο. Σε περιπτωση που η γνώμη των αλλων μετράει για εμας , λιγο η πολύ ειμαστε εξαρτημένοι απο τη γνώμη αυτή.