Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SLK200GR, στις 5 Νοεμβρίου 2007.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Νομιζω οτι ο φοιτητικος συλλογος ηδη διεγραψε αυτο το ανθρωπομορφο κτηνος χωρις αυτο βεβαια να σημαινει στην ουσια κατι.
    Απο την αλλη ομως παρατηρησα ενα γενικευμενο μενος κατα των Κυπριων που θεωρω αδικαιολογητο,οπως θα ηταν το ιδιο αδικαιολογητο για τους πολιτες οιουδηποτε αλλου κρατους.Δεν υπαρχουν "κακοι"Κυπριοι,Ελληνες,Τουρκοι,Πακιστανοι,υπαρχουν "κακοι",πλεγματικοι αρρωστοι ανθρωποι.
    Τελος,χωρις να θελω να χυσω κι'αλλο λαδι στη φωτια αναρωτιεμαι τι γνωμη εχουν επι του θεματος καποιοι εξ υμων,αναλογιζομενος καποιες αναλυσεις στο νημα "slautering απο γυναικες" ...
     
  2. nice.ath

    nice.ath New Member

    Είναι φρικτό να βασανίζονται έτσι ανυπεράσπιστα πλάσματα, ελπίζω να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

    Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος (δεν είδα το βίντεο, δεν αντέχω) φαίνεται ότι ευχαριστήθηκε με με το να βλέπει το ζώο να πονάει και να υποφέρει. Πιο παλιά, σε πιο άγριες εποχές, μια εκτέλεση διά βασανισμού ήταν δημόσιο θέαμα και πολλοί άνθρωποι μαζεύονταν για να το απολαύσουν.

    Θέλω να ρωτήσω, πώς συγκρίνετε τη χαρά αυτού του ανθρώπου με τον πόνο που προκάλεσε, με τη χαρά που νιώθει κάποιος που βασανίζει τον άλλο σε μια συνεδρία BDSM? Νομίζω ότι δύο πράγματα διακρίνουν αυτά τα δύο:

    1. Η συναίνεση, δηλαδή κάθε πρακτική BDSM είναι κατά βάθος συναινετική

    2. Η εμπάθεια. Δηλαδή ο βασανιστής δεν νιώθει εμπάθεια για το θύμα του, ενώ αντίθετα ο σαδιστής τον ενδιαφέρει πώς νιώθει ο άλλος, και η χαρά του πηγάζει από το τι νιώθει ο άλλος τη στιγμή που τον βασανίζει.

    Γ.
     
  3. your_slave666

    your_slave666 Regular Member

    Απάντηση: Re: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ

    Ναι πριν 5 χρόνια νομίζω (δεν είμαι σίγουρος) όταν έχασαν στον τελικό Κυπέλλου απ τον ΠΑΟΚ.

    Δε θέλω να φανεί ότι δε με σοκάρει. Αλλά ρε παιδιά. Ουτε 1 χρονος δεν πέρασε από τοτε που σκοτώθηκε οπαδός του Παναθηναϊκου αν δε με απατά η μνημη μου, σε επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Για ζώα θα νοιαστούν? Εδω σκοτώνουν ανθρώπους. Δυστυχώς μερίδα των χουλιγκαν είναι "φτιαγμένοι" από διαγορα... πριν ξεκινήσουν τα επεισόδια. Τι να καταλάβει ο άλλος αν έχει πάρει "σιρόπια"?
     
  4. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    κρέμασμα θέλουν αυτοί που επέτρεψαν σε τοσους πολλούς ανθρώπους να γίνουν τοσο αναίσθητοι, καθώς και αυτί που τους υποδαυλίζουν σε τετοιες βαρβαρότητες...






    αν θες να ξεφορτωθείς κατι, το κόβεις απ' τη ρίζα...