Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γάμος ή ελευθερία?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 24 Νοεμβρίου 2010.

1. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γάμος ή ελευθερία?

Χαλαρά  ....λόγω της ημέρας....ε, η   συγκίνηση,τα λόγια του παππά....   

2. Arina

Arina Regular Member

Απάντηση: Γάμος ή ελευθερία?

Ελευθερία ή γάμος??..Χμμμ
    Προσωπικά θα προτιμήσω μια μέση κατάσταση. Την συμβίωση.
    Η συμβίωση μπορεί να προσφέρει ελευθερία από τη στιγμή που δεν υπάρχει το "δέσιμο" που ορίζει το νομικό πλαίσιο.
    Συμβιώνοντας με τον άνθρωπό σου πιστεύω πως είναι ευκολότερο να βρεις συντροφικότητα και αυτονομία παράλληλα ,
    ενώ αντίθετα, ο γάμος δημιουργεί υποχρεώσεις όσο ελεύθερος και να είναι κάποιος, όσο καλή και να είναι η σχέση μεταξύ του ζευγαριού.
    Αυτό σε περίπτωση που δεν υπάρχουν οι προοπτικές για παιδί.

Έτσι όπως το θέτεις συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
    Το να γίνετε ένας συμβατικός γάμος μόνο και μόνο για να αποκτήσει το ζευγάρι ένα παιδί το θεωρώ μέγα λάθος ,
    για τις μετέπειτα συνθήκες ζωής του παιδιού πάνω απ' όλα.

Όμως είμαι υπέρ του να μένει ένα ζευγάρι ελεύθερο(χωρίς τα δεσμά του γάμου) μέχρι να αποφασίσουν από κοινού να αποκτήσουν ένα παιδί.

3. devine_sub

devine_sub Contributor

Ελευθερία και άμποτε χρειαστεί, σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης.

Αλλά, επειδή τα είχα ξαναπεί αυτά, προτιμώ να φάω μεγάλη μπουκιά.  

4. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

πλακα μας κανεις ???????? ........ εχω πληρωσει τα μαλλιοκεφαλα μου στα γραφεια συνοικεσιων .. και χεστα τα ευρω .... τις ελπιδες καθε τρεις και μια που τις βαζεις ? .... 2 μηνες μιλουσα με την Βραζιλιανα ... ως και βραζιλιανικα εμαθα : eu so pobre , eu so alto , voce ela magra ..... κτλ κτλ ...

5. striggla

striggla Regular Member

αν νομίζεις ότι με τη συμβίωση θα περάσεις καλά, είσαι πολύ μακριά νυχτωμένη!
    δε μπορείς να φανταστείς πόσο δεδομένη μπορεί να σε θεωρήσει ο άλλος, ακριβώς επειδή υπάρχει η ελευθερία του μη γάμου!

6. danos

danos Regular Member

Η μικρός μικρός παντρέψου ή μεγάλος αι κουρέψου ...................

7. tristan

tristan Guest

Κάποιος υποδοχέας στον εγκέφαλό μου υπολειτουργεί και με κάνει να έχω διαφορά φάσης.
    Διάβαζα το παρόν νήμα και σκεφτόμουν το προηγούμενο – περί έρωτος- στο blog της devine_sub. Ως εδώ καλά.
    Μετά πετάχτηκα μέχρι το νήμα για το δημόσιο χρέος της χώρας αλλά ταυτόχρονα σκεφτόμουν τούτο εδώ για γάμους συμβιώσεις και απογόνους.
    Αντί να κοιτάξω να ξεστραβωθώ ο ηλίθιος, και να μάθω τι χρωστάμε , σε ποιόν , και πότε τα θέλει πίσω , αναρωτιόμουν «γάμος και παιδιά εντός ή εκτός ΔΝΤ?»
    Κι αν κάνω ένα παιδί που σε 30 χρόνια θα είναι άνεργο και θα χρωστάει τα μαλλιοκέφαλά του στο γιο του Στρός Καν ? Τι γίνεται μετά?
    Μετά διάβασα το νήμα «Αν ήμουν» οπού η devine_sub (επίτηδες μου το κάνει ?) αναρωτιόταν : Αν ήμουν παρατρεχάμενος πρώην υπουργού με παιδί διορισμένο στην ΑΓΡΟΓΗ ... και δέθηκα κόμπο μαζί με τις πρώτες ενδείξεις κατάθλιψης.
    Πετάγομαι μέχρι τις photos με τα shibari της alnair να ξελαμπικάρω και τα ξαναλέμε

8. Arina

Arina Regular Member

Φαντάζομαι το ίδιο δεδομένη όσο μπορώ να θεωρήσω κι εγώ κάποιον .Αν είναι να έρθει η ρουτίνα θα έρθει είτε η σχέση έχει προχωρήσει σε γάμο είτε όχι.

Το πως περνάει καλά ο καθένας είναι και λίγο θέμα χαρακτήρα. Κάποιοι λειτουργούν καλύτερα όταν "νιώθουν" την ελευθερία και κάποιοι λειτουργούν καλύτερα μέσα από τη σιγουριά της δέσμευσης.

9. striggla

striggla Regular Member

απλώς σου επισημαίνω ότι η ελεύθερη συμβίωση είναι πολύ μεγάλη παγία
    απαιτεί οριμότητα, που συνήθως δεν υπάρχει
    και στο λέει μια υπέρμαχος της ελευθερίας

10. danos

danos Regular Member

με καυλώνεις 

11. striggla

striggla Regular Member

αχ! πασάκο μου!  

12. Arina

Arina Regular Member

Καταλαβαίνω πολύ καλά το σκεπτικό με το οποίο το λες. Μήπως ο γάμος δεν απαιτεί κ αυτός ωριμότητα ? Το να μπορεί κανείς να διακρίνει τις βαθύτερες προθέσεις τού άλλου είναι κάτι που απαιτεί όχι μόνο ωριμότητα αλλά και χρόνο. Θα ήθελα πολύ να το αναπτύξω λιγουλάκι παραπάνω αλλά φοβάμαι ότι θα ξεφύγω από το θέμα του νήματος.