Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γαϊδουρογροθιά/ Donkey Punch

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Ορίων, στις 29 Δεκεμβρίου 2016.

1. Ορίων

Ορίων Omnia mors aequat

Λέει τώρα το ούρμπαν ντικτςιό ότι σπάς το κεφάλι στο αντικείμενο χρήσης
    και η αστυνομία των φετιχιστών βγήκε παγανιά.. Να φωνάξουμε μήπως και
    τον Σφακιανάκη..; Τεσπα το έβγαλα λίγο εκτός θέματος, αλλά πολύ μπατσοφυλακή..
    Παλαιότερα κάποιες κυνηγούσαν έναν φετιχιστή/ κοπρολάγνο.. Τώρα αυτό..

Ρατσίστριες των φετίχ.. Κάτι επί του θέματος; Τίποτα.. Α μόλις κάτι μπήκε..
    Μάστερ γιαλαντζζζί.. αχαχ χα χαχ με έκανες και γέλασα με το χορατατό!

Επί του θέματος κάτι κάποιος/ κάποια;

2. gazza

gazza Regular Member

thanks   για την ενημερωση του θεματος         

3. Ορίων

Ορίων Omnia mors aequat

Είναι άλλη τεχνική αυτή.. Μη τα μπερδεύουμε..
    Κάποια άλλη φορά ίσως να την βάλω..
    Προς το παρόν ας μείνουμε σε αυτό..

4. Δεν ξέρω τι συνειρμο έκανες με τον Σφακιανάκη.. Αλλά ακούστηκε λιγο άσχετο!

5. Ορίων

Ορίων Omnia mors aequat

Όπως και η όλη θέση σου επί του ποστιού..

6. goodevil

goodevil arcade

ποιο αυτο?

7. Είναι που το έβαλες στο bdsm πρακτικές και με μπέρδεψες! Αυτό μπαίνει στην κατηγορία χιούμορ!

8. Ορίων

Ορίων Omnia mors aequat

Πάλι εκτός θέματος παραμένεις λατα.

9. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Γιατί θεωρείς ότι το να σου πουν δύο άνθρωποι ότι το θέμα που άνοιξες ίσως να μην πρέπει να συζητείται δημόσια ότι είναι εκτός θέματος;

10. Εντός εκτός και επί τα αυτά είμαι μάστορα!!

Άντε σου δίνω πάσα..
    Πες μας Εσυ για την εμπειρία σου? Στο έχουν κάνει? Πως σου φάνηκε? Ποια τά συναισθήματα που σε κατέκλυσαν? Ένιωσες όντως τον πρωκτό σου να σφίγγει κλειδώνοντας το πεος του αλλού αντικειμένου με το οποίο ήσασταν?????

11. Ορίων

Ορίων Omnia mors aequat

Για την πρώτη ερώτηση καθώς μάλλον διακρίνω ένα ή που το έφαγε η ταχύτητα μάλλον,
    θα σου πω ότι αυτό έγκειται σε λογοκρισία αυτό που μόλις ρωτάς. Παραπάνω ανέφερα
    ότι το ίδιο έκαναν σε έναν κοπρολάγνο.. Φίμωση.. Προσωπικά δε βλέπω το βδςμ στο πώς
    θα μου το ορίσει η βανίλλα ή το μπρατ ή οτιδήποτε άλλο.. Προσπαθώ να έχω δικές μου
    εμπειρίες, όπως φυσικά κάνει ο καθένας εδώ μέσα. Αν κάτι δεν μου αρέσει όπως τότε
    με τον κοπρολάγνο δεν ασχολήθηκα.. Προσπέρασα.. Τόσο απλό.. Για το δεύτερο ερώτημά
    σου το αν δηλαδή είναι εκτός θέματος η θέση μου είναι ναι για την διαπραγμάτευση των
    D/s σχέσεων ίσως και να είναι, για M/s σχέσεις όμως δεν είναι. Και σου τονίζω ότι όχι
    επειδή το ούρμπαν λέει της ανοίγεις το κεφάλι αυτό ντε και καλά πρέπει να γίνει αυτό
    πιστεύω. Δε θα φάει το αντικείμενο μπουνιά από πυγμάχο.. Ούτε αν ήμουν πυγμάχος
    θα πίστευα πως πρέπει να δοθεί μπουνιά αγώνα. Και σε ρωτώ και εσένα όπως νωρίτερα
    και απάντηση δεν πήρα από τα άλλα μέλη, το water bondage είναι τεχνική; Είναι επι-
    κίνδυνη; Υπάρχουν άνθρωποι που το εφαρμόζουν; Θα το αστυνόμευε κανείς εκείνο το νήμα;

Θα ήθελα την γνώμη σου.. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων..

12. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Δεν καταλαβαίνω τι λες.

Ρώτησα γιατί θεωρείς ότι το σχόλιο που έκαναν τα κορίτσια είναι εκτός θέματος. Απάντησες ένα κάρο πράγματα που δεν τα καταλαβαίνω.

Το water bondage που κολλαει;

Και τέλος γράφεις κάτι δημόσια, οι άνθρωποι θα κάνουν σχόλια δημόσια. Από εκεί και πέρα το φόρουμ έχει κ μοντς και απολα.