Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γείτονες και εμπειρίες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Vagelis66, στις 27 Δεκεμβρίου 2022.

1. Vagelis66

Vagelis66 New Member

Μιας κι οι εμπειρίες μας κανουν αυτό που είμαστε θα ειθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου με μια γειτόνισσα. Πριν δυο χρόνια περίπου οταν γυρισα απ το εξωτερικό συνάντησα μια παλια μου γνωστή που εμενε λιγο ποιο κατω απο εμενα, κάναμε ενα τσιγάρο να τα πουμε και καθώς τα λέγαμε με έκοβε απο πανω μέχρι κάτω. Εγω απ την άλλη ειμουν καρφομενος στα πόδια τής μιας και ειναι ψιλή και αρκετά εμφάνισημη.
    Φεύγοντας μου πρότεινε να παμε σε ενα πάρτι απευθείας δέχτηκα .
    Μπένοντας στον χώρο τα ματια μου καρφώθηκαν απευθείας πανω της ,στο μαυρο κολιτο κολαν και στα ροζ τακουνια της...Περνώντας η ώρα κατεβάσαμε το μισό μπαρ και αρχίζει να φιλάει το λεμο μου και να γρατζουνάει την πλάτη μου λέγοντας το ποσο θέλει να να την γλύψω χωρίς να παρω ανάσα. Για να μην μακρύγορω φτάνουμε σπίτι αφότου μες το ασανσερ μου ζουλουσε τα μπαλακια με τόση κάυλα και φιλοντας με πεταχτα .
    Βγάζουμε τα ρουχα μας και πάνω στην όλη φάση αρχιζω να κατεβενω πρως τα κάτω και να γλύφω με τοση ευχαρίστηση μεχρι που αρχισε να τελιονει γρατζουνοντας όλη την πλατι μου και δινοντας μου εντολή
    -Γυρνα για 69 και μην βγάλεις αχνά.
    Απευθείας γυρισα έκατσε επανω στο πρόσωπό μου και γευστικά ξανα ολα τα υγρα τής .Ξαφνικά αρχιζει να μου πιανει τις μπαλες και να παίζει με το πέος μου μέχρι που άρχισα να τρέμω .. Τελιονα ασταμάτητα οσο μου σφαλιαριζε τα μπουτια και απλα συνεχίζε με μανια μεχρι που δεν αντεχα να τελιοσω και 4 φόρα , έτρεμα και απλά το έβαζε στο στόμα τής..
    Ύστερα απλά με έδιωξε λέγοντας μου αυτό που ειθελα το πείρα..Δίστιχος δεν ξανάγινε κάτι όσο και αν την πλησίασα..

Γράψτε μου αν θέλετε και την δική σάς εμπειρία.. ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Last edited: 27 Δεκεμβρίου 2022