Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γεμιστά: ορφανά ή με κιμά; Πάρε θέση, μην αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν για σένα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος mystique, στις 6 Ιουλίου 2023.

?

Πώς τα προτιμάτε;

1. Ορφανά

34,5%
  2. Με κιμά

34,5%
  3. Εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

13,8%
  4. Κώστας Μήτρογλου

17,2%
  1. iDontKnow

iDontKnow Regular Member

Ουφ... Τα γεμιστά δεν μου πολυαρέσουν...   Η σύντροφος του μπαμπά μου πάντως, που τα κάνουμε συνήθως μαζί, βάζει ένα σωρό λαχανικά ψιλοκομμένα μέσα, κουκουνάρι και δυόσμο. Και πάντα συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές!

Εγώ πάλι προτιμώ ντολμαδάκια. Για φαΐ είναι με κιμά και αυγολέμονο. Τα γιαλαντζι είναι για μεζεδάκι το καλοκαίρι, συνοδεία ενός δροσερού λευκού!

2. Bootmaster

Bootmaster On your knees

Μα μα μα, ρύζι βρασμένο σε ντοματόζουμο, με γεύση οδοντόπαστα? Θέλει και κάτι τις έξτρα.

3. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Βλάσφημη!!!!

4. iDontKnow

iDontKnow Regular Member

Nobody's perfect!  

5. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

Με κιμά . -

6. Guiltless

Guiltless Handle with care

Η συγχωρεμένη η γιαγιούλα μου έκανε από τις κληματαριές της τα πιο υπέροχα ντολμαδάκια και τα συνόδευε με λεμόνι και όποιος ήθελε και γιαούρτι με δυόσμο. Τις έβγαιναν τα χέρια καθώς τα έκανε σε μέγεθος καραμέλας και τρώγαμε ο καθένας από μια γαβάθα, τέσσερα παιδιά και άλλα τέσσερα εγγόνια βάλτε να δείτε πόσες ώρες τύλιγε. Η μαμά μου κάνει μια καλή αντιγραφή οφείλω να ομολογήσω. Η γνώμη μου είναι πως τα ντολμαδάκια είναι από τα καλύτερα ελληνικά φαγητά.

7. Bootmaster

Bootmaster On your knees

Ωχ ωχ ωχ, μήπως να αρχίσω νέο flame war για την καταγωγή των ντολμαδακίων?

8. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Ρε θα ηρεμήσετε!!!
    Κάποιοι δουλεύουν τέτοια ώρα και μοιάζουν με λυσσασμένοι με τα σάλια που τρέχουν από αυτά που γράφεται!!!!

9. Guiltless

Η γιαγιούλα μου ήταν γεννημένη στο Çeşme εάν το πάτε κατά εκεί  

Εάν όχι, πολύ θα με ενδιέφερε να μας πείτε σχετικά. Σιγά μην μαλώσουμε για τα ντολμαδάκια. Το φαγητό ενώνει τους ανθρώπους.

10. iDontKnow

iDontKnow Regular Member

Ντολμαδάκια της γιαγιάς, αξία ανεκτίμητη. Ό,τι καλύτερο να γυρνάω σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και να βγαίνει η γιαγιά μου από το σπίτι της και να τρέχει να με προλάβει. "Μη μαγειρέψεις, έχω φτιάξει ντολμαδάκια!"  

11. Guiltless

Να το απολαύσετε όσο περισσότερο μπορείτε και να την αγκαλιάζετε σφιχτά    

12. espimain

espimain Contributor

Πριν το κάνετε, λάβετε υπόψιν ότι σε όλη την Οθωμανική αυτοκρατορία, οι Μουσουλμάνοι δεν καλλιεργούσαν αμπέλια, δεν εξέτρεφαν χοίρους, και γενικά η οθωμανική κουζίνα δεν περιλαμβάνει ελαιόλαδο. Ακόμη και σήμερα σε πολλές περιοχές της Τουρκίας στην μαγειρική κυριαρχεί το βούτυρο και το πρόβειο λίπος.
    Για την χρήση του ελαιόλαδου στην μαγειρική στον ελλαδικό χώρα θα τα πούμε μια άλλη φορά.