Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γεμιστά: ορφανά ή με κιμά; Πάρε θέση, μην αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν για σένα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος mystique, στις 6 Ιουλίου 2023.

?

Πώς τα προτιμάτε;

1. Ορφανά

34,5%
  2. Με κιμά

34,5%
  3. Εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

13,8%
  4. Κώστας Μήτρογλου

17,2%
  1. espimain

espimain Contributor

Τσεσμελού λοιπόν  

2. Bootmaster

Bootmaster On your knees

Δε γνωρίζω, η ονομασία φαίνεται να είναι τούρκικη αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι υπάρχουν ευρύματα από την αρχαία Ελλάδα του πρόγονου, δηλαδή αμπελόφυλλα με κάποιου είδους γέμιση.

3. Bootmaster

Bootmaster On your knees

Μήπως μας σύστησαν στο ελαιόλαδο οι Ενετοί? Μη μου δίνετε αφορμές να ξεκινήσω άλλο ένα flame war!  

4. Bootmaster

Bootmaster On your knees

Θα ήθελα να ζητήσω να αντικατασταθεί η 4η επιλογή με τον Πέτρο Μάνταλο, ώστε να μπορέσω να αλλάξω ψήφο.

5. espimain

espimain Contributor

Çeşme
    Λένε οι Τούρκοι την ελληνική πόλη Κρήνη εξού και η Νέα Κρήνη της Θεσσαλονίκης.
    Είναι στην άκρη της χερσονήσου στην περιφέρεια της Σμύρνης και βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση από την Χίο.

6. espimain

espimain Contributor

Με μια άλλη ευκαιρία τα λέμε και αυτά.

7. Bootmaster

Bootmaster On your knees

Για την λέξη ντολμάς, ντολμαδάκι, γιαπράκι, κτλ εννούσα, όχι για το Τσεσμέ.

8. espimain

espimain Contributor

Για το όνομα ή για το φαγητό;

9. Just_Me

Just_Me Contributor

Τα προτιμώ με κιμά αλλά τα τρώω και σκέτα, γενικά όμως δεν τρελαίνομαι.
    Πολύ μπελαλίδικα και θέλουν γύρω τριγύρω συνοδευτικά για να χορτάσεις.
    Ωραία ιδέα η τηγανιτή πατάτα για συνοδευτικό αλλά και κάνα ντολμαδάκι αν υπάρχει πάνω στο τραπέζι, τολμώ να πω πως μου ανοίξατε την όρεξη!  

Καμία καλή συνταγούλα για γεμιστά κολοκύθια ξέρετε; 

10. Bootmaster

Bootmaster On your knees

Έκανα πλάκα για flame war, oπότε σταματώ γιατί βλέπω να εξελίσσεται, μπορεί να είναι ελληνικό, τούρκικο, αραβικό η και κινέζικο, δε με ενδιαφέρει καθόλου, είναι πεντανόστιμο!

11. espimain

espimain Contributor

Γράψατε την μαγική λέξη
    Τα γιαπράκια (τουρκική λέξη yaprak σημαίνει φύλλο φυτού) είναι φαγητό της δυτικής Μακεδονίας και φτιάχνονται με λάχανο τουρσί (τούρκικη λέξη turşu σημαινει ξινό) και κιμά από χοιρινό άλμης.
    Ποια σχέση μπορεί να έχει αυτό το φαγητό με Τούρκους εκτός από το όνομα του;.

12. Iagos

Iagos Contributor

Ρώτησα το Ιαγάκι και Μου είπε:

"Πατέρα τα γεμιστά με κιμά έχουν ταξικό πρόσημο.
    Είναι τα γεμιστά της μπουρζουαζίας"

Πολύ παιδί Μου... 

Απο τη χαρά Μου, του υποσχέθηκα τον Σεπτέμβριο να δοκιμάσει το φαγητό των προλετάριων.

Σουβλάκια στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ