Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γενεθλιο δωρο!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 9 Ιουνίου 2011.

1. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Καταγγελω δημοσια το εξης περιστατικο.
    Σημερον ημερα Πεμπτη 9 Ιουνιου εν ετει 2011,ο αγαπητος μου δ/ντης (μη χεσω) μου εδωσε αδεια απο τις δωδεκα μεσημβριας και μετα, διοτι την Δευτερα του Αγιου Πνευματος που ολοι θα ξυνουν τα απαυτα τους,εγω στις τρεις θα εχω ραντεβου με ενα προμηθευτη εκ εξωτερικου.
    Ευκαιρια να δω, ειπα μεσα μου,και εναν εργοδοτη για απογευματινη εργασια,δυσκολοι καιροι....,και κατηφορησα εις κεντρον.
    Κατα τις μιαμισυ μεσημβρια,λεγω μεσα μου, δεν παιρνεις τηλεφωνο εκεινη την παλιοstriggla να πιειτε καφεδακι και να τα πειτε,οντας η κυρια κατοικος περιοχης που ευρισκομουν.
    Και ετσι εγινε.
    Ελα σπιτι μου λεει.
    Αθωα εγω οπως ολοι ξερετε,πηγα.
    Μου ανοιγει κυριες και κυριοι την πορτα, μια αψηλη,μελαχροινη,μορφονια,με ωραιο σωμα,ενδεδυμενη με ροζ σορτς και ροζ ξωβυζων μπλουζακι.
    Ειπαμε, αθωα εγω δεν φαντασθηκα την συνεχεια.
    Μου ευχηθηκε, με φιλησε σταυρωτα και με οδηγησε στο μπαλκονι.
    Ωραιοτατη η τραπεζαρια εξοχης.....αααααα, εγω ειμαι Πατρινια και τα λεω τσεκουρατα!
    Μου εφτιαξε εναν υπεροχο φραπε με πολλα παγακια και γαλα, οπως εχωμεν την τιμη να τον πινουμε εμεις και αρχισαμε να μιλαμε.
    Μετα απο λιγο μου λεει, ελα μεσα να δεις κατι.
    Αθωα ειπαμε εγω, μπηκα μεσα.
    Και τοτε......σαν αιλουρος ορμηξε πανω μου, με ακινητοποιησε και αφου μου περασε ενα κολαρο στο λαιμο,τραβωντας με, με περιεφερε στο σπιτι,ταπεινωνοντας με και ξυλοφοτρωνοντας με.
    Αθωα ειπαμε εγω,ευγενικη πολυ.....(ασχολιαστο παρακαλω),δεν μιλησα.
    Με κακομεταχειριστηκε κυριες μου και κυριοι,την ημερα των γενεθλιων μου,λεγοντας μου....αυτο ειναι το δωρο σου Βασιλικουλα.
    Αθωα ειπαμε εγω και ευγενικη, ουτε μου περασε απο το μυαλο οτι επροκειτο για κατι πονηρο.
    Ηταν απλα ενα δωρο,σκεφθηκα.
    Ξαναπηγα στο μπαλκονι,ηπια τον καφε μου και σαν να μην τρεχει τιποτα με ξεπροβοδισε με φιλια και αγκαλιες!

Τελειωνοντας την μαρτυρια-καταγγελια, να πω στις αθωες υποτακτικουλες σαν κι εμενα, να μην πηγαινουν σε ξενα σπιτια,και να μην παιρνουν δωρα απο στριγγλες,που ελεγε και η μαμα μου παλια,γιατι ο κινδυνος παραμονευει και απο vanilla.....
    Επισης η αθωοτητα και η ευγενεια δεν κανει παντα καλο.
    Παρεπιπτοντως να πω,(επειδη το κοριτσι αυτο ειναι σουπερ ντουπερ γυναικαρα),οποιος μου δωσει τα περισσοτερα (ειπαμε,δυσκολοι καιροι)του δινω τηλ και δ/νση!!!!

Η εκδικηση της υποτακτικης.....

Με πονο ψυχης
    η καταθετουσα....αστρογατα!

2. Ninevi

Ninevi Regular Member

Απάντηση: Γενεθλιο δωρο!!!

Χαχαχαχα πάντα τέτοια!   

3. Astrovroxi

Σας μερσω μανταμ. Ωρε ντουβαρ και απεδω!

4. striggla

striggla Regular Member

αχάριστη!
    δε φτάνει που το κολάρο που σου φόρεσα ήταν δερμάτινο κι είχε γραμμένο το όνομά σου με κατακόκκινα swarovski (το οποίο κράτησες...)
    μιλάς κιόλας!

σιχαμένο γατί...... 

---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:54 ----------

κερνάω καφέ όποτε θέλεις....

5. Elysium

Elysium Contributor

Χρόνια σου πολλά Astrovroxi.

6. Astrovroxi

Δεν φθανει που με γυρνουσες γονυπετης σε ολο το σπιτι και με κοπανουσες,που τσαλακωσα το ωραιο μου θαλασσι φορεματακι, που εγδαρα τα αλαβαστρινα γονατακια μου.....να μην κρατησω και το δωρο μου?

Νιαααααααρρρρ.....

7. Astrovroxi

Ευχαριστω καλε μου.

Ακους βρε πως ευχεται ο κοσμος?
    παλιοστριγγλου!

8. striggla

striggla Regular Member

την επόμενη φορά θα εχω και τη βασιλική σκύλα μαζί και θα σε τραβάμε σε διαφορετικές κατευθύνσεις!  

9. jv30

jv30 New Member

xronia polla

10. Astrovroxi

ευχαριστω πολυ

11. wild_rose

wild_rose New Member

εμενα με πηρες τηλ και μ αφησες να φυγω ε? καλααααααααααααααα,θα ξαναρθω και να δεις τι εχεις να παθεις,αντε γιατι πολυ λασκα σε εχω αφησει.και ξερεις ε? κι εγω πατρινια ειμαι και οτι λεω το κανω.το διαπιστωσες κιολας.........

12. striggla

striggla Regular Member

αγάπη μου...
    η γριά κότα έχει το ζουμί....