Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γενεθλιο δωρο!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 9 Ιουνίου 2011.

1. striggla

striggla Regular Member

Απάντηση: Γενεθλιο δωρο!!!

χέστη.....

2. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Πολυ σωστη επιλογη.....μαρτυρησα στα χερια της παιδακι μου.....ακομα σημαδια εχω!

3. heeler

heeler Regular Member

Ναι... Τραβάτε με και ας κλαίω...

4. Astrovroxi

Υποννοεις κατι?

5. heeler

heeler Regular Member

Δεν υπο-ννοώ. Εννοω καθαρά! Τραβάτε με και ας κλαίω! Η Επιτομή του υ!!!  

6. Astrovroxi

Ευχαριστω και ανταποδιδω Ελληνικα και....βουκολικα! (ασορτι με την προβατινα)

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. jorge1970

jorge1970 Regular Member

Συγνώμη ρε αστροβροχή που σου ξενερώνω το νήμα, αλλά είδα τώρα την απάντηση του Perri.

@Perris,
    είναι, τότε, καλύτερα να "εμπλουτίζεται" το φόρουμ με άτομα (που δηλώνουν ευθέως ότι δεν ανήκουν σε αυτό και..) που κάνουν απλά θόρυβο σαν τενεκέδες κούφιοι, χωρίς ουσία, χωρίς νόημα, με επιθετικότητα ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, απλά και μόνο για να βρίσκονται στο επίκεντρο! (μην ξεχνάς ότι καταχωρήσεις όπως αυτή που διασώθηκε στο quote του Durcet, αφορούν κι εσένα, "κομπλεξικέ και ανώμαλε" - όπως αποκαλεί εσένα κι εμένα και όλους μας εδώ)
    Το "transexual" που υπερασπίσθηκες λέει τώρα σε όλους συλλήβδην, και σε σένα φυσικά, FUCK OFF!!  
    Ωραία...

Αν νομίζεις δε ότι αποτελεί εκτόνωση λόγω ΔΝΤ, πέφτεις τραγικά έξω.

(Έκανα το λάθος να ασχοληθώ, αρκετά ...)

Last edited: 13 Ιουνίου 2011
  8. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Αγαπητέ jorge1970, προτιμώ μέλη όπως την SlaveRose, που έχουν την ειλικρίνεια να δηλώνουν ευθέως ότι δεν ανήκουν στο bdsm, παρά μέλη που δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο και παρ΄ όλα αυτά δηλώνουν bdsmers και γνώστες του αθλήματος..., και δυστυχώς είναι πολλοί/ές από δαύτους/ες εδώ μέσα.

Όσο για τον θόρυβο που γράφεις ότι κάνει η μικρή, επειδή πιστεύω ξέρω δυο πράγματα περισσότερα από εσένα γι΄ αυτήν, θα σε πληροφορήσω ότι δεν το κάνει για να είναι το επίκεντρο του φόρουμ, το κάνει γιατί έχει φάει ένα αισθηματικό κόλλημα...  (άλλωστε αυτό φαίνεται από τα νήματα που ανοίγει).
    Αλλά και ως θόρυβο να το εκλάβεις, με αυτόν τον ανάλαφρο και παιδικό τρόπο που γράφει η SlaveRose, προσωπικά εμένα δεν με χαλάει, με χαλάει όμως να διαβάζω φιλοσοφικά ποστ (σεντόνια), για το τι είναι και πως γίνεται το σωστό bdsm, από μέλη που κάνουν bdsm μόνο θεωρητικά χωρίς να γνωρίζουν τίποτα στην πράξη.

Κοίταξε να δεις jorge, αν είχα την μύγα θα με χαλούσε το "κομπλεξικέ και ανώμαλε" που θα έγραφε η κάθε SlaveRose, τώρα απλά το διαβάζω, χαμογελάω και το προσπερνάω, άλλωστε θα πρέπει να ξέρεις ότι ανώμαλους, κομπλεξικούς και ψυχάκηδες, μας λένε το 80% των βανίλλων εκεί έξω.

Δεν υπερασπίσθηκα κανένα "transexual" ούτε "ζωντανό", υπερασπίσθηκα ένα μέλος του φόρουμ που έχει νομίζω κάποιο νικ όπως έχεις εσύ και εγώ, θεώρησα ότι δέχθηκε προσωπική προσβολή και την υπερασπίσθηκα, το ίδιο θα έκανα και για εσένα αν δεχόσουν προσωπική προσβολή από ένα άλλο μέλος.

Την καλησπέρα μου, σ΄εσένα και την φίλτατη μου Έλενα!

Last edited: 15 Ιουνίου 2011
  9. Astrovroxi

Βρε φιλε, ετσι και αλλιως το νημα δεν ειναι κατι "σοβαρο".....μια απλη φαρσα που στησαμε με την Striggla για να γελασουμε και να χαζολογησουμε.
    Γραψε ελευθερα.....

10. striggla

striggla Regular Member

μου κόστισε ένα δερμάτινο κολάρο τίγκα στο swarovski.... αλλά τι να σας κάνω... που την αγαπάω τη σκατόγατα!  

11. Astrovroxi

Περα της πλακας ηταν το καλυτερο δωρο που ελαβα......στριγγλιαρικο μου!

12. jorge1970

jorge1970 Regular Member

Dear Perris,

ευχαριστώ κατ'αρχάς για την καλησπέρα προς αμφοτέρους και ανταποδίδω.

Όσο για το θέμα μας, είπα ότι κακώς ασχολήθηκα και δε θέλω να το συνεχίσω.
    Τα περί "ειλικρινούς", "ανάλαφρου", "παιδικού" κλπ ύφους, βρίσκονται στην κρίση και των υπολοίπων. Σημειώνω, μόνο, ότι τελικά έφαγε μπαν και όχι φυσικά από μένα που υποτίθεται "μυγιάστηκα".
    Τυχαίο? δε νομίζω ..

Τους χαιρετισμούς μου,
    jorge

Ευχαριστώ για την κατανόησις φιλενάς!