Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γενεθλιο δωρο!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 9 Ιουνίου 2011.

1. paraple

paraple Regular Member

Απάντηση: Γενεθλιο δωρο!!!

κατ αρχην ειναι χτυπημα κατω απο τη...ζωνη το..λαθος μου απο κεκτημενη ταχυτητα  
    δευτερον..δε πιστευω να περιμενες δημοσια να αποκαλυψω την προσφορα μου,εκτος αν μπηκες σε δημοπρασια και δεν μας το ανακοινωσες:crazy:
    σε καθε αλλη περιπτωση οι προσφορες γινονται με ..κλειστους φακελλους(βλεπε π.μ)  

2. atasai

atasai Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γενεθλιο δωρο!!!

τσ τσ τσ άθρησκοι, κανείς δεν έχει μελετήσει τη Βίβλο εδώ μέσα;

ΓΕΝΕΣΙΣ 19 Apostolic Bible Polyglot

ουκ έγνωσαν άνδρα οι θυγατέρες

"That night, after supper, just before bedtime, the men of the city rallied up around Lot’s house demanding to "know" their guests which means either to have same-sex intercourse or to interogate them to find out who they are."

3. striggla

striggla Regular Member

Απάντηση: Γενεθλιο δωρο!!!

δεν έχω λάβει κλειστό φάκελο ούτε η astrovroxi με ενημέρωσε για κάτι τέτοιο

σε δημοπρασία με έβγαλε έτσι κι αλλιώς το σκατόγατο.....

απορία: τι είναι το "π.μ"? ο φάκελλος έρχεται προ μεσημβρίας?  

όσο για τους υπόλοιπους, ένα έχω να σας πω....

το παραμαμήσατε το νήμα και θα σας αναφέρω στον Κωνσταντίνο!  

4. atasai

atasai Regular Member

Re: Απάντηση: Γενεθλιο δωρο!!!

Παραγνωριστήκαμε...

5. jorge1970

jorge1970 Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γενεθλιο δωρο!!!

Είναι το πληκτρολόγιο αν κατά λάθος πατήσεις φ αντί για γ που είναι κι αυτά δίπλα δίπλα (όπως το τ με το ρ και προκύπτει το γνωτίζω ...)
    Αχχ, δε με πιάνεις ..

Last edited: 19 Ιουνίου 2011
  6. jorge1970

jorge1970 Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γενεθλιο δωρο!!!

Μα, ακριβώς επειδή την έχω μελετήσει το αναφέρω.

Είναι ρήμα κι αυτό?! Δεν την ... "εγνώρισεν" ο Ιωσήφ..
    Μπορεί, βέβαια, να χρησιμοποιούνται στη γραφή τέτοιες "soft" λέξεις αναγκαστικά, αφού πρόκειται για ιερό κείμενο, αλλά εξακολουθεί να μου φαίνεται γελοίο.. Φαντάσου δηλαδή όταν λέμε: "χάρηκα για τη γνωριμία", τι θα πρέπει να εννοούμε?  

Αλλά και πάλι, ενώ στη Βίβλο είναι ταμπού η λέξη "συνουσία", δεν είναι καθόλου ταμπού να μας περιγράφει π.χ. πώς οι δύο κόρες του Λώτ, που γλύτωσαν από την καταστροφή των Σοδόμων ως "τέκνα του Θεού", εμέθυσαν και "εγνώρισαν" τον πατέρα τους τον ίδιο για να μη μείνουν χωρίς παιδί! Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα δηλαδή, και χωρίς καμία τιμωρία αυτήν τη φορά ..