Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γενικες συμβουλες σε Τεχνικες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Apollyon, στις 22 Μαρτίου 2009.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Τεχνικές όπως; Δηλαδή το bondage που περιέγραψες πιο πάνω θεωρείτε τεχνική που δεν μπορεί να εξωθήσει κάποιον στα όριά του;

    Υστερόγραφο: Αν έχεις κάτι συγκριμένο στο μυαλό σου πες το να το συζητήσουμε. Μην λειτουργείς σαν δάσκαλος. Forum είναι και όχι σχολείο.
     
  2. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Εχεις δικιο.Συγκεκριμενο οχι δεν ειχα στο μυαλο μου για αυτο και ζητησα τεχνικες ή απορίες σε θεματα που θα μπορουσαν να συζητηθουν απο ατομα που δεν γνωριζουν πραγματα,που εχουν αποριες ή απλα θα ηθελαν να συζητησουν διαφορες εμπειριες.Δυστυχως το online workshop εσενα σου φαινεται δασκαλιστικο.Ακριβως επειδη λοιπον δεν ειχα τετοιο σκοπο παρακαλω καποιον απο την διαχειρηση να το κλεισει το παρον νημα και αν συμφωνουν και οι υπολοιποι να διαφραφει.
    Αν προτιθεται καποιος αλλος να ανοιξει κατι παρομοιο be my guest.

    Y.Γ. Το να ανταλλαζεις αποψεις και καποιες εμπειριες που εχεις πανω στο bdsm δεν ειναι δασκαλιστικο.Αντιθετα βοηθαει καποιους που ειναι καινουργιοι στον χωρο να "προχωρησουν".
     
    Last edited: 21 Απριλίου 2009
  3. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Δεν χρειάζεται κατά την γνώμη μου να κλειδωθεί κάτι. Ρώτησες και μια και ξέρεις την όρεξη μου για τεχνικά θέματα αποφάσισα να προτίνο κάτι. Εφόσον έστω και αργά εξήγησες το σκεπτικό σου μπορεί να ξεκινήσει κάποιος άλλος μια ενδιαφέρουσα συζήτηση εδώ.
    Όσον αφορά το υστερόγραφο σου σαν δασκαλίστικο υπέδειξα τον τρόπο σου να χειριστής το παρόν νήμα. Δεν είπα πουθενά πως η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών δεν βοηθάει. Αρκεί αυτός που δίνει τις συμβουλές να ξέρει τι λέει.
     
  4. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Μπορεις να υποδειξεις ανετα σε δικο σου νημα αγαπητε Sadal.Δεν νομιζω να εχω δωσει δειγματα οτι δεν ξερω τι λεω.Προσπερνωντας λοιπον το καρφι αυτο,οσον αφορα το κλειδωμα ή την διαγραφη μαλλον ξεχνας οτι ο νηματοθετης κινει το νημα και οχι οι γραφοντες σε αυτο.Επισης αν εχεις ορεξη για τεχνικα θεματα θα επρεπε να την ειχες δειξει εδω και πολυ καιρο που εισαι στο forum αντι να κρινεις τον αλλον που κανει τετοιο νημα.Την καλημερα μου

    Υ.Γ. Θα το κλειδωσει καποιος απο την διαχειρηση ?
     
  5. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Θα περίμενα κάποια μεγαλύτερη υπευθυνότητα από κάποιον σαν εσένα.

    Όσον αφορά την ενασχόλησή μου στο forum με τεχνικές μάλλον δεν έχεις ψάξει ιδιαίτερα τα threads.

    Και μια ερώτηση ακόμα που δεν απάντησες. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως το bondage είναι μια τεχνική για ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα μέσα στο χώρο; Δεν μπορεί από μόνο του το bondage να φέρει κάποιον πολύ κοντά στα όρια του;
     
  6. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Υπευθυνοτητα οσον αφορα με το τι μπορει να κοψει ενα σκοινι γρηγορα?Ας μη το σχολιασω καλυτερα.Θεωρω παντως πως σε οτι εχω αναλαβει μεχρι τωρα ειδικοτερα μπροστα σε κοινο,εχουν δειξει σε ολους οτι ειμαι πολυ παραπανω υπευθυνος απο οσο νοιμιζεις.Δεν θα ηθελα να συνεχιστει αλλο αυτο που παει να γινει.Καλυτερα να μεινει εδω.
     
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    Moderator's notification:

    Το νήμα κλειδώνεται μετά από αίτημα του νηματοθέτη.
     
Thread Status:
Not open for further replies.