Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 27 Αυγούστου 2007.

1. Syrah

Syrah Contributor

Ακριβώς. Αν μιλάμε για το δικό σου χρόνο και τις δικές σου δυνατότητες.

Μην ξεχνάς όμως αφενός ότι το κόστος ευκαιρίας διαφέρει για κάθε άνθρωπο και αφετέρου ότι κάποιοι άνθρωποι μεταφράζουν την ίδια τη διαδικασία σε κέρδος.

2. El_Gato

El_Gato Regular Member

Και μια και θα λείπω μερικές μέρες στο εξωτερικό και πολύ πιθανόν δεν θα μπορώ να τοποθετηθώ στο ζήτημα, να προσθέσω τα εξής:

Γιατί να κρύβουμε τα όμορφα αντρικά μας κορμία μέσα σε άθλια ξενέρωτα ρούχα (όπως είναι η αντρική μόδα σήμερα)? Γιατί να μην αναδείξουμε και τονίσουμε τον αισθησιασμό μας? Και γιατί να αισθανώμαστε ντροπή όταν φοράμε γόβες και φούστες? Λες και δεν είμαστε όμορφοι και δεν φροντίζουμε για αυτό!!!

Ζήτω το δικαίωμα του άντρα στην πουτανιά!!!

3. Atroce_Libertina

Atroce_Libertina Regular Member

Δεν το ξεχνώ αγαπημένη μου Syrah   Ως εκ τούτου, πράττω, κάθε φορά, αναλόγως.

4. Syrah

Syrah Contributor

Φρονώ πως το πόσο αναπτύσσεται η αισθητική (σε ατομικό επίπεδο), δεν διαφοροποιείται σε άνδρες και γυναίκες. Υπάρχουν πολύ περιποιημένοι άνδρες και πολύ απρόσεκτες γυναίκες, άνδρες/γυναίκες λιτοί και διακριτικοί στην εμφάνιση που αξιολογούνται εν τέλει ως όμορφοι και άνδρες/γυναίκες που τονίζουν υπέρ του δέοντος τα χαρακτηριστικά τους και καταλήγουν σε τραγικά αισθητικά αποτελέσματα.

Πέρα από αυτό όμως, γιατί ταυτίζεις την ομορφιά και τον αισθησιασμό με τη θυληπρέπεια;

ΥΓ. Άλλοτε αναφέρεσαι στον εαυτό σου χρησιμοποιώντας αρσενικό γένος, και άλλοτε θηλυκό. Πώς θέλεις να σου απευθύνω το λόγο;

/me hugs Atroce_Libertina.

5. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Έχει δίκιο η Syrah...
    Μια από αυτές είμαι Εγώ!
    Αρκετές φορές ασχολούμαι έτσι γιατί γουστάρω αν αξίζει και χωρίς να νοιώθω ότι χάνω χρόνο μου και για να κάνω τα κέφια Μου και άλλες φορές κάνοντας τα κέφια Μου, ο χρόνος που διαθέτω πληρώνεται!

Πάντως η έτσι ή αλλιώς το διασκεδάζω δεόντως!  
    :

6. Tropical_Storm

Tropical_Storm Regular Member

Να'μαστε παλι στην περιφημη και προφανως αιωνια διαφωνια: Δηλαδη, αν εξιταρει ο εξευτελισμος τον υποτακτικο, δεν πρεπει να το κανουμε; Το κανουμε μονο για να τον κανουμε να υποφερει χωρις καμια σκεψη για την ευχαριστηση του;
    Δεν κατανοω αυτου του ειδους την "λογικη", ουτε αυτο το ειδος "σχεσης". Και δεν πιστευω οτι υπαρχουν κατι τετοια.
    Αν συνεχως ο/η Κυριαρχος/η κανει μονο πραγματα που δεν αρεσουν στον/ην υποτακτικο/η, το μονο βεβαιο ειναι οτι θα αλλαζει συντροφο καθε τρεις και λιγο.

7. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

Αtroce, παιδί μου, κουζουλάθηκες; Να βαρέσω τα σήμαντρα;

8. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Σώπα και συ τώρα !!
    Μιλούν οι εξαιρετικοί Μας ειδήμονες και όταν μιλούν αυτοί οι υπόλοιποι σιωπούν  

(Πσσσστ Τροπικαλ.... Μεταξύ μας ...
    Οτι λέμε δεν το κάνουμε...κιόλας  

9. Syrah

Syrah Contributor

Δεν υφίσταται αναγκαιότητα ("πρέπει") αλλά επιθυμία ("θέλω") εν προκειμένω.

Αν ο Κ θέλει να ικανοποιήσει το σαδισμό του, όχι. Αν θέλει να ικανοποιήσει τον υ του, ναι.

10. llazouli

llazouli Contributor

Τον αισθησιακό άντρα ή γυναίκα, δεν τον καθορίζουν τα ρούχα ούτε τα φτασίδια. Συμβάλλουν κατά ένα μέρος στα πλαίσια ενός ρόλου σε συγκεκριμένο παιχνίδι, κάνοντας εντονότερα κάποια στοιχεία, αλλά χωρίς την τσαχπινιά, τη χάρη και τη γοητεία, από μόνα τους, δε λένε τίποτα. Τα όμορφα αντρικά σας κορμιά δεν αναδεικνύονται ούτε γίνονται ομορφότερα, όταν μεταβάλλονται σε καρικατούρες και γελοιογραφίες. Ο Μck Jagger, γνωστός επαμφοτερίζων, εξαιρετικά γοητευτικός αρσενικοθήλυκος, δεν χρειάστηκε να ανεβεί σε κοθόρνους για να αποδείξει κάτι. Και γενικότερα ένας άνθρωπος που αποπνέει αισθησιασμό, είτε φορέσει κοστούμι είτε κελεμπία, μαγνητίζει όλες τις πεταλούδες γύρω του. Γιατί πρέπει να υιοθετήσουμε την υπερβολή, το κακέκτυπο πρότυπο της ξεφωνημένης για να αποδείξουμε πόσο αισθησιακοί είμαστε;

11. Elysium

Elysium Contributor

Τα γυναικεία ρούχα έχουν σχεδιαστεί για να τονίζουν ιδιαίτερα τα χαρακτηριστικά του γυναικείου σώματος (στήθος, οπίσθια, μέση κλπ).
    Επομένως το να τα φορά κάποιος άνδρας (εκτός των όποιων φετίχ του) καθιστά τελείως αντιαισθητική την εμφάνισή του. Οι λόγοι ευνόητοι κι οφθαλμοφανείς συνήθως  

12. chemical23

chemical23 Regular Member

Από τα πιο ποιοτικά, σαφή και λογικά, τα posts της llazouli. Πώς θα γινόταν άλλωστε να μην συμφωνήσω πλήρως με την προλαλήσασα και ειδικά με αυτό: