Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 27 Αυγούστου 2007.

1. 4you

4you Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

Καταρχας στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι.
    Ομως... λυπαμαι που το λεω.. αλλα δεν κανεις... εισαι αλλης σχολης.... τωρα οι <<καλιτεχνες>> πεταγονται σαν τα μανιταρια και χανινται το ιδιο ξαφνικα, δεν νομιζω καν να μπορουσες να τους ακουσεις οχι και να τους παιξεις.. αν φυσικα σου αρεσει η παλια σχολη που οι τραγουδιστες.. ειχαν καλη φωνη και οχι καυτο κορμι...

2. El_Gato

El_Gato Regular Member

Re: Απάντηση: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

Originally Posted by 4you
    περιμενε γιατι εχουμε θεμα εδω, οταν λες παραδοσιακο εννοεις φουστανελα καλσον κλπ εε????

Για να διακωμοδήσουμε και λίγο την φάση:

Φανταστείε να είμασταν στα 1830, στην μόλις απελευθερωμένη από τους Οθωμανούς, Αθήνα. Να δείναμε ραντεβού για ποτό εγώ, ο 4you και ο Mindmaster. Ο τελευταίος ως παραδοσιακός να ήτανε με την φουστανέλα και το άσπρο καλτσόν. Εγώ και ο 4you ως νεότεροι και πιο "καινοτόμοι" να φορούσαμε τα φράγκικα παντελόνια. Εκεί ο Mindmaster να μας άρχιζε το κράξιμο "Ρε αδερφές, ωρε φλώροι, αφήσατε την φουστανέλα και μου βάλατε παντελόνια, ίσα ρε ξεφτυλισμένοι"!!!

3. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

ΟΚ, έτοιμος...

4. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

εγω δεν εχω καταλαβει ακομα προς τι ο ενδυματολογικος συσχετισμος με το 1800 ...
    δηλαδη και πιο παλια φορουσαν δερματα ζωων ... τι πρεπει να κανουμε εμεις ;... να το γυρισουμε σε Κρουελα Ντεβιλ ψαχνοτας για αδεσποτα στον δρομο με τον μπαλτα στο χερι ;

5. 4you

4you Regular Member

Απάντηση: Re: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

Το λες για αστειο αλλα παντοτε ηταν must οποια κυρια θελει να επιδυκνιει την καλη της οικονομικη κατασταση να εχει τουλαχιστον ενα ζωο στην ντουλαπα της. Ευτυχως οι νεες γενεες φαινεται να σεβονται περισσοτερο τη φυση και τα ζωα.

6. gallery

gallery New Member

Απάντηση: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

το cd επιβαλεται προς τιμωρια και εκσεφτελισμο αλλα και προς ικανοποιηση της κυριας μου

7. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Άλλη φάση αυτή!!!
    Θες να πεις gallery ότι εσένα δεν σου αρέσει αλλά δεν μπορείς να της το αρνηθείς και το ανέχεσαι επειδή εκείνη το γουστάρει!!! Αισθάνεσαι δηλαδή καταπιεσμένος?  

8. Dante

Dante Regular Member

Το cross dressing σε άντρες (κατά προτίμηση μικρά και χαριτωμένα αγοράκια, εννοείται άτριχα και κοκαλλιάρικα) είναι από τα μεγαλύτερα turn-ons μου.

...να προήρθε άραγε από τα κινούμενα σχέδια της παιδικής μου ηλικίας, από αγοράκια και κοριτσάκια ήταν σχεδόν ένα και το αυτό, σε anime όπως η Sailor Moon? Ή αργότερα, στην εφηβεία και τα μπερδεμένα σεξουαλικά συγκροτήματα, όπως οι Nirvana, η γενιά της glitter metal, οι Placebo, Marilyn Manson, Cinema Strange, Dresden Dolls, και οι ντουζίνες συγκροτημάτων της Visual Kei?

Το μόνο σίγουρο είναι η απόλυτη ηδονή που νιώθω όταν αγγίζω το δροσερό, ζωγραφισμένο με πούδρα μαγουλάκι ενός άντρα, και ξέρω πως κάτω από τη φούστα κρύβεται μια υπέροχη έκπληξη... Ή όταν τα γυαλιστερά από το lip gloss χειλάκια του μου χαμογελούν θρασύτατα, προκλητικά, γνωρίζοντας πως τα ίχνη του κραγιόν που θα βρω αύριο στα ρούχα μου θα είναι δικό του...

Oh how I miss my performing boy toys! *sigh*

9. Artemis

Artemis Ανήκω σε Μένα

Re: Απάντηση: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

Και έγινε βραχιόλι? 

Για μένα πάντα, το cross-dressing είναι μια κατάσταση που δεν αρμόζει σε όλους τους τύπους σκλάβων, καταρχήν πρέπει να τον «τρώει» για να υπάρχει και λόγος για τα φρού φρού και αρώματα, μετά να είναι έτσι ακριβός όπως το περιγράφει η Dante (πολύ καλή η μικρούλα) γιατί αλλιώς καταντάει γέλιο, π.χ. όταν ένας γυμνασμένος και ψιλός άνδρας φορεί σέξι μίνι φορεματάκι και από κάτω να κρέμεται το μόριο του γιατί το στρινγκάκι μου δε τα χώρεσε μέσα και περιπατάει πάνω σε ψηλοτάκουνα τσόκαρα 7 νούμερα μικρότερα του χχμμχχμμ , θα τον προτιμήσω με ένα πανέμορφο κολάρο στο λαιμό που θα γράφει το ονομά μου, έτσι απλά …

Last edited: 12 Νοεμβρίου 2008
  10. elsacd

elsacd New Member

Για μένα πάντα, το cross-dressing είναι μια κατάσταση που δεν αρμόζει σε όλους τους τύπους σκλάβων, καταρχήν πρέπει να τον «τρώει» για να υπάρχει και λόγος για τα φρού φρού και αρώματα, μετά να είναι έτσι ακριβός όπως το περιγράφει η Dante (πολύ καλή η μικρούλα) γιατί αλλιώς καταντάει γέλιο, π.χ. όταν ένας γυμνασμένος και ψιλός άνδρας φορεί σέξι μίνι φορεματάκι και από κάτω να κρέμεται το μόριο του γιατί το στρινγκάκι μου δε τα χώρεσε μέσα και περιπατάει πάνω σε ψηλοτάκουνα τσόκαρα 7 νούμερα μικρότερα του χχμμχχμμ , θα τον προτιμήσω με ένα πανέμορφο κολάρο στο λαιμό που θα γράφει το ονομά μου, έτσι απλά …

θα συμφωνήσω ακριβώς με την κυρια artemis....ευτυχώς κυρια θέλω να πιστεύω πως είμαι στην πρώτη κατηγορια

11. Artemis

Artemis Ανήκω σε Μένα

Καλή είσαι και μόλις σου ξυρίσω και το κωλαράκι καλύτερη!

12. elsacd

elsacd New Member

δεν μου επιτρέπεται να κάνω διαφορετικά κυρια artemis εάν το επιθυμήσετε ΕΣΕΊΣ