Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 27 Αυγούστου 2007.

  1. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Δεν με εμπνεει το αισθητικο αποτελεσμα!!
     
  2. Προσωπικα δεν μου αρεσει,γι'αυτο και οποτε μου το εχει επιβαλλει η Κυρια μου,μου το κανει κυριως ως μεθοδο εξευτελισμου,ως τιμωριας μου.Μεσα απο τον εξευτελισμο μου ομως,αντλει προσωπικη ηδονη και ευχαριστηση,μιας και την ικανοποιει το αισθητικο αποτελεσμα και το γεγονος οτι με βλεπει να δυσανασχετω με την γυναικεια μεταμορφωση μου.Οσον αφορα τις ομοφυλοφυλικες τασεις που ανεφερες Syrah,οχι δεν παιζουν ρολο.Εαν και υπαρχουν φαντασιωσεις της Αφεντρας μου που περιλαμβανουν και ατομα του ιδιου φυλλου με Αυτην(παντοτε ομως σε επιπεδο D/s,διχως ποτε να υπαρχει διαθεση για λεσβιακα παιχνιδια ή οτιδηποτε αναλογο),η μεταμορφωση μου δεν εχει να κανει σε τιποτα με αυτο.Αφορα αποκλειστικα την προσωπικη Της ικανοποιηση μεσα απο τον δικο μου εξευτελισμο και το τελικο αισθητικο αποτελεσμα.

    eagle[Witch]
     
  3. Lola

    Lola Regular Member

    Απάντηση: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

    αααχχχ... αν ειναι θηλυπρεπης και του παει το make up και η ζαρτιερα τρελαινομαι! (τωρα με τη γοβα δεν ξερω τι γινεται αν φοραει 45 νουμερο:lol  Για οσους ειδαν το ''velvet goldmine'' η πιο καυλωτικη σκηνη για μενα ηταν οταν φιλιοντουσαν ο Ewan Mc Gregor με τον Jonathan Rhys Μeyers.. Τον δευτερο -εντελως γυναικα- τον λατρεψα! Ομολογω οτι οταν τον ειδα αβαφτο ξενερωσα.. Τι να πω? λεσβιακες τασεις? μπορει..  
     
    Last edited: 31 Αυγούστου 2007
  4. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

    Αλλαξοκωλιες, γλυκεια μου, αλλαξοκωλιες!!!!!
     
  5. Kits

    Kits Contributor

    Re: Απάντηση: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

    Να κρατησουμε σειρα... 
     
  6. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

    Με νουμερακι!!!!
    Οπως στις τραπεζες και τις δημοσιες υπηρεσιες!!!!
     
  7. Lola

    Lola Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

    Αλλαξ'ο κολιες και εγινε βραχιολι.. που λεει και το λαικον πλην cult ασμα.. μου διαφευγει ο ποιητης  
     
  8. latexduck

    latexduck Contributor

    Eμένα προσωπικά δεν μου αρέσει σαν ιδέα το crossdressing αλλά πιστεύω ότι είναι μία μορφή εξευτελισμού που αρέσκονται οι Κυρίες να κάνουν γιατί είναι αρκετά ταπεινωτικό, δεν πιστεύω ότι κρύβει τάσεις ομοφυλισμού, το παρομοιάζω με την επιθυμία των αντρών να πάνε με μια trans.
     
  9. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Το ξαναειπα! Με απωθει!
    Ειχα εναν σκλαβο που λογω κιλων δεν μου αφησε στρινγκ για στρινγκ, ζαρτιερα για ζαρτιερα.
    Με ρημαξε, αλλα τον ρημαξα κι εγω στα χαστουκια!
     
  10. subone

    subone New Member


    η δουλεια κανει τους αντρες το γιαπι ......
     
  11. ShyMistress

    ShyMistress Regular Member

    Δεν ξέρω αν ήμουν κυρίαρχη 7 χρονών (ή ακόμα και τώρα) αλλά τότε λάτρευα ένα βίντεο κλίπ των Army of lovers στο οποίο ένας από το γκρουπ ήταν βαμμένος και φορούσε αρκετά γυναικεία ρούχα. Ενθουσιάστηκα όταν κατάφερα να βάψω τα νύχια του "ωραίου του σχολείου" και βρήκα άκρως ερεθιστική την ανακάλυψη ότι ο φίλος μου με τον οποίο κάναμε σεξ έχει ολόκληρη γκαρνταρόμπα απο γυναικεία εσώρουχα και φορέματα.
    Η αγάπη μου στην ανδρόγυνη αισθητική με έκανε αρκετές φορές να σκεφτώ τις αιτίες που μπορεί να με κάνουν να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ με τίποτα να το θεωρήσω μέθοδο τιμωρίας όταν γίνεται ενώ ο υποτακτικός αρέσκεται στο κροσσντρέσσινγκ, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Syrah!
    Το αν κρύβει λανθάνουσα ομοφυλοφιλία -και γι αυτον που το κάνει και γι αυτόν που το απολαμβάνει μέσω της όρασης- προσπαθώ να το καταλάβω συζητώντας με διάφορους ανθρώπους, είτε του χώρου ειτε όχι, αλλά οι απόψεις που έχω ακούσει μέχρι στιγμής διαφέρουν αρκετά. Κατά τη γνώμη πάντως, κρύβουν μια αναζήτηση της σεξουαλικής ταυτότητας, έστω για περιέργεια. Και θα ήθελα να μάθω από όσους άντρες του φόρουμ αρέσκονται στο εν λόγω ντύσιμο, αν το συνδιάζουν πάντα με στραπόν. (σε p.m. παρακαλώ όποιος θέλει).
    Πάντως, είναι ενδιαφέρων ο ενθουσιασμός που δείχνουν οι γυναίκες -τουλάχιστον της ηλικίας μου- σε ανδρόγυνα πρότυπα. Ενδεικτικά θα αναφέρω τον Brian Molko, τον τραγουδιστή των Placebo.
    Το θέμα είναι κατά πόσο θα ήθελαν οι γυναίκες να είχαν στο κρεββάτι τους εναν κροσσντρέσσερ και όχι μόνο σε αφίσα στον τοίχο τους..
     
  12. Delilah

    Delilah Yes. No.

    Νομίζω η μεγάλη πλειοψηφία εξακολουθεί να διάκειται αρνητικά απέναντι στους cd. Ίσως οι νεαρότερες ηλικίες όπως λες να το βλέπουν διαφορετικά. Όπως λες κι εσύ το θέμα είναι κατά πόσο θα ήθελαν οι γυναίκες να είχαν στο κρεββάτι τους εναν κροσσντρέσσερ και όχι μόνο σε αφίσα στον τοίχο τους.