Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 27 Αυγούστου 2007.

  1. blindfold

    blindfold Contributor

    είναι σαν να αποδέχεσε ότι οι γυναίκες είναι κάτι το εξευτελιστικό ... φαντάζομε έτσι το βλέπεις ...

    αν και εγώ το βλέπω σαν εξευτελισμό του άνδρα να προσπαθεί να γίνει κάτι που δεν είναι ...
     
  2. 4you

    4you Regular Member

    Απάντηση: Re: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);


    Μην το περνεις ετσι tropical_storm, θεωρειται προσβλητικο γιατι οι ανδρες ντρεπονται να φορουν γυναικεια ρουχα και γενικοτερα ειναι κατι που η καινωνια δεν εχει συνηθησει και δεν αποδεχεται σε αντιθεση με τις γυναικες που φορουν οτι θελουν και εχοντας δοκιμασει νομιζω πως ειναι πιο ανετα, προσεγμενα και φυσικα σεξυ και θα μου αρεσε να ειναι ολα τα ρουχα unisex,αν και για να πω την αληθεια ουτε εμενα μου αρεσει να βλεπω ετσι ντυμενο αντρα αλλα επειδη δεν εχω συνηθισει να βλεπω αλλα σκεψου παλαιοτερα που ηταν φυσιολογικο να φορουν οι αντρες φουστανελα κλπ
     
  3. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

    4you, εφ οσον σου αρεσει τοτε δεν εχω καμια αντιρηση. Το προβλημα που εχω, ειναι το να χρεισημοποιουν το crossdressing ως τεχνικη εξευτελισμου η και τιμωριας. Απλως με πειραζει. Και βεβαια, δεν ειναι απλως crossdressing, αλλα το λεγομενο "forced feminization". Δηλαδη κατι σαν σε ευνουχιζω και σε μετατρεπω σε κατωτερο πλασμα. Αν αρεσει σε καποιον να ντυνεται με γυναικια ρουχα, ας το κανει, και ας μην παιζει το παιγνιδι "με βαζουν και το κανω με το ζορι".

    Και οι φουστανελες, ε, αυτες και sexy ειναι, και πολυ ανδρικες!
     
  4. 4you

    4you Regular Member

    Απάντηση: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

    Καταλαβαινω τι λες, αν σε βοηθα αυτο, πιστευω στην απολυτη ισοτητα των φυλλων και εχω γνωρισει κοπελες πολυ καλυτερες απο αρκετους αντρες, οσο για τις φουστανελες, ναι πιστευω οτι ειναι σεξυ οχι μονο γιατι συμβολιζει τον ηρωισμο των ανδρων που την φορουσαν αλλα ειναι το ιδιο οπως οταν οι αντρες βλεπουμε μια γυναικα ωραια ντυμενη με κοντη φουστιτσα και της φαινονται τα ποδαρακια η με κολαν.
     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Θα έλεγα, με το ανδρικό φύλο εν γένει.

    Tropical_Storm νομίζω ότι ο εξευτελισμός από το crossdressing των ανδρών προκύπτει με τρόπο διπλό.

    α) Ασφαλώς ο ένας που υπογράμμισες είναι εκείνος που αναφέρεται στην ανίσωση άνδρας>γυναίκα βάσει κάποιων κριτηρίων. Θα έλεγα πως το κριτήριο εν προκειμένω δεν είναι η δύναμη αλλά η υπερηφάνεια. Ο άνδρας ως κοινωνική μονάδα έχει συνδέσει το φύλο του με ένα σύνολο αξιών που (καθώς πράγματι και με κριτήριο τη μυική δύναμη και ό,τι αυτή συνεπάγεται είναι ανώτερος) γίνεται ασυναίσθητα πλέον από όλους αποδεκτό. Η τόλμη, η υπερηφάνεια, η ανδρεία (που κάθε άλλο παρά τυχαία είναι ομόρριζη της λέξης "άνδρας") είναι αρετές συνυφασμένες με τον άνδρα. Οι κοινωνίες κατεβάζουν των πήχη για τις γυναίκες (απόρροια χαμηλής εκτίμησης ασφαλώς και όχι πηγαίας προτίμησης) και δικαιολογούν ευκολότερα σε αυτές την έλλειψη υπερηφάνειας, ενώ στους άνδρες όχι. Δεν είναι τυχαίο πως η λέξη «πούστης» υποδηλώνει μεταφορικά τον ανέντιμο, ενώ η γυναίκα με υψηλοφροσύνη και ευτολμία είναι "αντράκι".

    β) Από την άλλη πλευρά, η βίαια απεμπόληση ιδιάζοντων γνωρισμάτων που το υποκείμενο κάθε φύλου αναγνωρίζει ως στοιχεία του φύλου στο οποίο ανήκει και θεωρεί ως βάση για την ανάπτυξη της ερωτικής του ταυτότητας, συνιστά πράξη εξευτελισμού. Συνεπώς μία γυναίκα θα δυσανασχετήσει εξίσου αν παρά τη θέλησή της, την κουρέψουν, της επιβάλλουν να πάψει να ξυρίζει τα πόδια της ή να αποτριχώνει το άνω χείλος και την υποχρεώσουν σε αμφίεση και συμπεριφορικά στοιχεία που παραπέμπουν σε άνδρα. Ο τελευταίος αλγόριθμος λειτουργεί και στα δύο φύλα, ως εκ τούτου το crossdressing είναι σαφώς πιο εξευτελιστικό για τους άνδρες, βάσει μόνο του (α).
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

    Και επιτέλους κάποιος απάντησε...





    Επόμενη ερώτηση..Γιατί;
     
  7. 4you

    4you Regular Member

    Απάντηση: Re: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

    Σε πολλους αντρες αρεσει το crossdressing και δεν ντυνονται επειδη δεν μπορει η κοινωνια να αντεξει ακομη τουλαχιστον κατι τετοιο και μεσα στη κοινωνια ανηκουν και οι γυναικες γιαυτο πιστευω δεν βλεπετε ενω μια γυναικα με ενα κουστουμι φαινεται πιο νορμαλ.
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

    Άργησα να απαντήσω γιατί από παραδρομή ξέχασα ότι σου όφειλα μία απάντηση. Δεν γνωρίζω γιατί αφορά στο ανδρικό φύλο εν γένει. Η απάντηση εκφράζει την προσωπική μου (απροσδιόριστης πηγής) αίσθηση, και απορρέει από τα προσωπικά μου βιώματα. Σου απάντησα, δηλαδή, πως αφορά στο ανδρικό φύλο και όχι σε μεμονωμένους εκφραστές του, γιατί δεν παρατηρώ αύξηση ή μείωση της επιθυμίας μου κατά περίπτωση. Συνεπώς δεν αφορά σε συγκεκριμένους άνδρες. Για την ακρίβεια ίσως δεν αφορά καθόλου στους άνδρες, αλλά είναι αυτοαναφορική.
     
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

    Βασικά θεωρώ πως στην πλειοψηφία αφορά τους άντρες σα φύλο.Θα ήθελα απάντηση και από άλλες Κυρίαρχες..
     
  10. Emma

    Emma Contributor

    Αν και δεν είμαι Κυριαρχική (όχι σε όλες τις περιπτώσεις τουλάχιστον), τα μόνα που μπορώ να σκεφτώ πάνω στο θέμα είναι τα εξής (και τα οποία είναι αλληλένδετα) :

    1. "Μείωση" του άντρα στον παθητικό ρόλο, ρόλο που συνήθως έχει η γυναίκα, για humiliation του (όχι ότι είναι humiliating να είσαι γυναίκα... Το humiliation, νομίζω, έγκειται στην ανταλλαγή εξουσίας μέσω της εναλλαγής των ρόλων).
    2. Χρήση της "μείωσης" αυτής για εδραίωση και καθορισμό των "ρόλων". Η γυναίκα είναι πλέον αυτή που έχει το πάνω χέρι ενώ ο crossdressed άντρας γίνεται το παθητικό μέρος της εξίσωσης.

    Στην πρώτη περίπτωση, νομίζω ότι επιθυμείται κάτι τέτοιο πιο πολύ απ' την πλευρά του ίδιου του crossdresser ενώ στην δεύτερη από την πλευρά της (Κυριαρχικής αλλά όχι μόνο) γυναίκας και ταυτίζεται ίσως με το forced feminisation.

    Απ' την άλλη, αν o crossdresser είναι Κυρίαρχος ή αν αρέσει σε μια γυναίκα (non-Κυρίαρχη) να έχει ο crossdressed άντρας τον ενεργητικό/Κυριαρχικό ρόλο, τότε μου γεννούνται άλλα ερωτήματα, ειδικά αν δηλώνουν ετεροφυλόφιλοι αμφότεροι...
     
    Last edited: 28 Ιανουαρίου 2008
  11. Syrah

    Syrah Contributor

    Ενδιαφέρον. Αν ο crossdresser έχει ενεργητικό (με κριτήριο την ανατομία) και συνάμα υποτακτικό (με κριτήριο την ψυχολογία) ρόλο, πώς θα σου φαίνονταν;
     
  12. Emma

    Emma Contributor

    Αυτό καλύπτεται απ' τις δύο περιπτώσεις που ανέφερα στην αρχή του ποστ μου. Δηλαδή, όσο και να γίνεται παιχνίδι με strap-on από την Κυρίαρχη προς τον υποτακτικό, κάποια στιγμή θα θελήσει και η ίδια ένα είδος σεξουαλικής ικανοποίησης μέσω του penetration, οπότε ο ενεργητικός ανατομικά ρόλος του υπό είναι πάντα "εκεί" μέχρι να χρειαστεί/ζητηθεί (IMO πάντα - ξανατονίζω ότι δεν έχω εμπειρία στο συγκεκριμένο, λόγω επιλογής).

    Υ.Γ. Το "ετερόφυλοι" ήταν "ετεροφυλόφιλοι"... Το διόρθωσα.
     
    Last edited: 28 Ιανουαρίου 2008