Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 27 Αυγούστου 2007.

1. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Καμιά φορά...αναρωτιέμαι γιατί νιώθω τόσο όμορφα μέσα σε γυναικεία ρούχα.Είναι κάτι που μου συμβαίνει τελευταία,κάτι που ποτέ δεν είχα ξανανιώσει.Δεν ξέρω τι φταίει,νομίζω όμως ότι ''ευθύνη'' με την καλή έννοια φυσικά έχει και η Mistress που έχεις απεναντί σου.Αν Εκείνη σε κάνει να νιώθεις όμορφα ,αν είναι κάτι που την ευχαριστεί ,τότε νομίζω ότι νιώθεις και εσύ όμορφα.Όμως είναι κάτι που Σας ευχαριστεί Κυρίες?Κάτι που Σας κάνει να νιώθετε υπέροχα είτε το κάνετε για ταπείνωση,εξευτελισμό ή απλά για παιχνίδι?ευχαριστώ

2. female

female Contributor

Άντρες με φούστες - Η σημασία των συμβόλων ως αξίες στις διαφορετικές κοινωνίες και εποχές

​

3. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Απάντηση: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

Με τέτοιες γάμπες (φώτο 1+2 της φεμ) πως πας κυριε μου φούστα μπλούζα στον πόλεμο?

4. latexduck

latexduck Contributor

Re: Απάντηση: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

χαχαχαχα με πρόλαβες , πράγματι τέτοιες "γάμπες"  

5. 4you

4you Regular Member

θελω να ερθω λιγο στο θεμα οπως αναγραφετε και να ρωτησω οχι γιατι αλλα αν αρεσει στις γυναικες το crossdressing των ανδρων..

6. Tropical_Storm

Tropical_Storm Regular Member

Γενικα, εμενα οχι. Αλλα, εχω δω κανα δυο περιπτωσεις που δεν ηταν και τοσο ασχημοι.

7. 4you

4you Regular Member

Εκτος απο φουστες κλπ υπαρχουν και τα κολαν τα οποια θεωρω πως ειναι πολυ ανετα αλλα ειναι παρεξηγημενα, εστω για μεσα στο σπιτι ομως πολλες γυναικες θα ηθελαν να βλεπουν ισως στον αντρα τους. Αλλα και καποια αλλα οπως καλσον(μιλαω για τα πιο χοντρα) και κορμακια θα μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν απο τους αντρες για τις κρυες μερες..

8. Syrah

Syrah Contributor

Για λόγους φετιχισμού ή πρακτικότητας;

9. Puma

Puma Regular Member

Και οι ποδοσφαιριστές φοράνε καμιά φορά καλσόν όταν έχει τρομερό κρύο  

10. iJ

iJ Regular Member

Απάντηση: Re: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

ΔΕ το φοράνε όμως για αισθητικούς λόγους.
    Άλλο πράμα να το φοράς για λόγους αισθητικόυς και άλλο για να προστατευτείς π.χ. από το κρύο(πράμα που μια φούστα δε μπορεί να το κάνει).

11. 4you

4you Regular Member

Το θεμα ειναι να συνδιαζονται και τα 2 γιαυτο το ανεφερα. Πιστευω πως καταρχας τα ρουχα επρεπε να ειναι unisex οπως ολα στη σημερινη εποχη.

12. Syrah

Syrah Contributor

Δεν είμαι βέβαιη ότι καταλαβαίνω τι εννοείς. Δηλαδή δέον είναι όπως παράγονται σκελέες για γυναίκες και γόβες για άνδρες; Και τί ακριβώς είναι Unisex στη σημερινή εποχή πλην κάποιων ειδών ένδυσης και υπόδυσης, κυρίως αθλητικών;