Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 27 Αυγούστου 2007.

1. Gwen

Gwen Regular Member

Θυμάμαι κάποτε που είχα γνωρίσει έναν Σκωτσέζο που είχε εμμονή με το γεγονός ότι οι άντρες έπρεπε να είναι αυτοί που θα φοράνε φούστες και φορέματα και όχι οι γυναίκες για πρακτικούς λόγους.Από το στιγμή όμως που δεν υφίστατο αυτό,είχε σχεδιάσει ένα πράγμα κάτι σαν φουστοπαντέλονο ή παντελονοφούστανο,όπως θέλετε πείτε το,το οποίο θα είχε απαραίτητα θήκη για τα γεννητικά όργανα του άντρα γιατι αυτόν τον ενοχλούσαν τα παντελόνια και έπρεπε όλη την ώρα να τα ταιριάζει!Το έχω ακόμα αυτό το σχεδιο κάπου!Οι Σκωτσέζοι είναι μουρλοί αλλά είχε και κάποια βάση αυτό που έλεγε έτσι όπως το έθεται!

Έμενα πάλι το crossdressing δεν μου αρέσει σε όλους!Αν κάποιος έχει εμμονή με αυτό,δεν με αφορά.Προσωπικά όμως μου αρέσει σε συγκεκριμένα άτομα και να το κάνω εγώ,δεν εννοώ το forced feminization,αυτό είναι κάτι άλλο.Και αυτό όμως μου αρεσει σε συγκεκριμένα άτομα και μάλλον γιατι τους βλέπω σαν παιχνιδάκια μου,σαν τις Barbie. 

2. 4you

4you Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

ειναι οι δουλειες, τα χρηματα, οι υποχρεωσεις, το φιλοτιμο, η αξιοπρεπεια, τα ιδανικα ολα τα αλλα εχουν μπει στο καλουπι..

3. 4you

4you Regular Member

Απάντηση: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

προκαλω καποια γυναικα για γνωριμια..

4. Syrah

Syrah Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

Πιστεύεις πως αν άνδρες και γυναίκες έκαναν κοινές αισθητικές παρεμβάσεις -ντύνονταν, κουρεύονταν, βάφονταν όμοια- θα υπήρχε φετιχισμός;

Ή μήπως οι άνδρες ως επί το πλείστον έχουν φετίχ αντικείμενα που συνδέονται αποκλειστικά με τις γυναίκες, και τούμπαλιν;

5. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Τους αρέσει για να δοκιμάζουν τα καινούργια εσώρουχα που αγόρασαν, προτού τα φορέσουν για τον εραστή τους.

6. Syrah

Syrah Contributor

Dolmance οι χρηστικοί λόγοι, στους οποίους αποδίδεις την αρέσκεια των γυναικών να υποβάλλουν τους υποτακτικούς τους σε crossdressing, προαπαιτούν την ταύτιση διαφόρων μεγεθών (ύψος, περίμετροι, σωματότυπο κ.α.), συνθήκη η οποία δεν εκπληρώνεται συχνά.

7. 4you

4you Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (τω

οι ανδρες και οι γυναικες δεν ειναι ιδιοι ουτε θα ηταν ωραιο να ηταν ιδιοι, αν και θα ηθελα πολυ να μπορουσαν να ντυθουν και οι αντρες με ρουχα χαρακτηρισμενα ως γυναικεια οπως κανουν οι γυναικες, πιστευω στην ισοτητα, σεβομαι και αγαπω τις γυναικες και οπως διεκδηκησαν και πετυχαν πολλα σε αυτη τη κοινωνια οπως ειναι η δικη τους αντιμετοπιση της ζωης αλλα και ο τροπος ενδυμασιας ετσι θα ηθελα και οι αντρες να μπορουν να κανουν και να φορουν οτι θελουν.
    οι ανδρες δεν εχουν ως επι το πλειστον φετιχ, εχουν και οι γυναικες τα ιδια, απλα εκεινες τα φορουν η τα χρησιμοποιουν οποτε θελουν ενω οι ανδρες περιμενουν πως και πως μηπως δουν καμια να τα φοραει, περαν των εξερεσεων που τα ιδια γυναικεια αντικειμενα χρησιμοποιουν και καποιοι ανδρες.

8. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Re: Απάντηση: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

Εισαι εκπληκτικη Syrah!!

9. Lady_in_Black

Lady_in_Black MindGames

Προσωπικά με αηδιάζει χωρίς να θέλω να "θιξω" κανέναν. ποσο μάλλον να με φτιάξει..  

Last edited: 25 Ιουνίου 2008
  10. Tropical_Storm

Tropical_Storm Regular Member

Κι εμενα. Καλο θα ηταν αν αλλαζε ο τιτλος του νηματος : "Αρεσει στις γυναικες το crossdressing των ανδρων;" Ετσι θα μπορουσα να απαντησω : οχι

11. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Σε αυτό δεν θα συμφωνήσω…
    Το να ρίχνεις την "ευθύνη" σε μια Mistress για τo crossdressing, από την στιγμή που αρέσκεσαι να επιδίδεσαι σε αυτό, με εντολή της ή άνευ δεν νομίζω ότι είναι και το καλύτερο.

12. El_Gato

El_Gato Regular Member

Τι να απαντήσω είμαι crossdresser και ταυτόχρονα κυριαρχική προσωπικότητα!

Θα ήθελα να πω ότι το crossdressing δεν είναι μέσο εξευτελισμού! Είναι μέσο αύξησης του αισθησιαμού των οποοίο η πατριαρχική κοινωνία στερεί στον άνδρα. Αν είναι μέσο εξευτελισμού να φοράει κάποιος πεο-φόρος ζαρτιέρες και γόβες τότε είστε αυτό-ξεφτιλιζόμενες όλες μα όλες οι Mistress εκτός και αν ντύνεστε σαν καλόγριες.

Έχοντας αρχίσει να εκφράζω ποιο ανοικτά και δημόσια αυτό το φετίχ μου, ως συμπλήρωμα της dark-goth αισθητικής μου, παρατήρησα ότι έχει κατά ένα μεγάλο ποσοστό ανεβάσει το ¨κασέ" μου στις γυναίκες. Και δεν μιλάω για Κυριαρχικές αλλά και για πολλές "vanilla".

Όπως μια γυναίκα βάφεται και ντύνεται ανάλογα για να γίνει πιο αισθησιακή, έτσι κάνει και ο ανοικτόμυαλος άντρας. Το κραγιόν μου δεν επηρεάζει την στύση μου. Αντιθέτως με κάνει να έχω περισσότερη διάθεση!!!

Επιτέλους, να τελειώνουμε με τις πατριαρχικές ψευδαισθήσεις που θέλουν τον αισθησιασμό προνόμιο - μονοπώλιο της γυναίκας. Έχουμε και εμείς το δικαίωμα να είμαστε σέξι και αισθησιακοί. Μονοπώλιο βεβαία για το οποίο δεν φταίνε οι γυναίκες, αλλά οι δι-ιστές - ιδεαλιστές - "φασίστες" πρόγονοι μας που όρισαν το σεξ και την σαρκική επιθυμία ως κατώτερη και την απέδωσαν ως αποκλειστικότητα στο "κατώτερο" φύλο: το γυναικείο σύμφωνα με την προκατάληψη τους. Προκατάληψη που επιστρέφει και μας χτυπάει πίσω σαν μπούμερανγκ εμάς τους άνδρες. Προκατάληψη που εμείς οι τολμηροί σπάμε!!!

Έχουμε δικαίωμα στον αισθησιασμό και δεν είμαστε sissy boys!!! Είμαστε πλάσματα που θέλουμε να εκφράσουμε τις επιθυμίες μας. Επιθυμίες που θα υπερασπιστούμε με κάθε μέσο και τρόπο!!!

Είμαστε σέξι και γουστάρουμε!!!

Last edited: 25 Ιουνίου 2008