Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 27 Αυγούστου 2007.

1. Syrah

Syrah Contributor

Δεν έχω καταλάβει το συνειρμό σου.

Το εξευτελιστικό δεν έγκειται στο αντικείμενο (λ.χ. καλσόν) αλλά στο γεγονός ότι αυτό δεν συνάδει αισθητικά με το πρότυπο του άνδρα στο παρόν πολιτισμικό πλαίσιο, όπου λαμβάνει χώρα η εν λόγω σκηνή εξευτελισμού.

Αντίστοιχη τακτική εξευτελισμού για τις γυναίκες θα ήταν λ.χ. η απαγόρευση έκφρασης σεξουαλικότητας ή ο ενοφθαλμισμός με ανδροπρεπή αισθητικά και συμπεριφορικά στοιχεία.

2. Tropical_Storm

Tropical_Storm Regular Member

Dark goth αναλογα με τον ανδρα, μπορει να ειναι sexy. Οπως και το μακιγιαζ, αν ειναι μερος αυτης της αισθητικης.
    Δεν μου αρεσουν τα φρου-φρου, ροζ, κλπ τετριμενα και kitch ντυσιματα που δεν πανε ουτε στις γυναικες.
    Αν ειναι να ντυθεις με φουστα και να βαφτεις, να το κανεις σαν ανδρας, οχι σαν wanna be γυναικα. Τοτε, μαλιστα. Και δεν ειρωνευομαι.

Εδω δεν αναφερομαι καθολου στις τρανς, γιατι αυτο ειναι αλλο θεμα. Δεν το θεωρω crossdressing αυτο.

3. El_Gato

El_Gato Regular Member

Ακριβώς χρυσή μου, όπως το λες "συνάδει αισθητικά με το πρότυπο του άνδρα στο παρόν πολιτισμικό πλαίσιο"... Να τελιώνουμε με το "γαμ...ενο" πρότυπο του άνδρα!!! Για να είμαστε ο εαυτός μας και όχι το είδωλο που έπλασε η κοιωνία για εμάς. Εξευτελίζομαι όταν ντύνομαι όπως θέλει το κοινωνικό πρώτυπο και όχι ο εαυτός μου. Αυτό είναι εξευτελισμός!!!

Στο κείμενο επιτήθεμαι στο κοινωνικό μοντέλο που επιτρέπει - επιβάλει τον αισθησιασμό ως μονοπώλιο στην γυναίκα. Και κάνω λόγο για την απελευθέρωση του άνδρα από την περιχαράκωση που οι άντρες - πατέρες μας, μας επέβαλαν έχωντας ως σύμμαχο τις δουλοπρεπείς γυναίκες. Όχι με την bdsm έννοια αλλά με την κοινωνική.

Κυκλοφωρώ με cd χαρακτηριστικά και δεν αισθάνωμαι καθόλου εξευτελισμό. Αντίθετα αισθάνωμαι περηφάνεια!!!

4. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Κατανοώ το σκεπτικό σου που αφορά την αισθητική σου, το να ντύνεσαι γυναίκεια και να αισθάνεσαι καλά μέσα σε αυτά, αλλά και την Κυριαρχική τάση σου.
    Αυτό που δεν κατανοώ είναι, γιατί πιστεύεις ότι όλοι οι άντρες αισθάνονται άνετα όπως εσύ βαμμένοι και ντυμένοι με γυναικεία!

Κάποιοι από αυτούς, το να ντυθούν γυναικεία το θεωρούν άκρως εξευτελιστικό (παίζει και ο τρόπος που πλασάρουν αυτήν την πλευρά τους) Συνήθως αυτοί είναι τα sissy boyς που είτε το θέλεις, είτε όχι υπάρχουν. Επίσης υπάρχουν άντρες που το εισπράττουν σαν τιμωρία όταν η Κυρία τους, τους επιβάλει να ντυθούν με γυναικεία ρούχα, αλλά και να φερθούν ανάλογα.

Την έκφραση τους αυτήν δεν την απολαμβάνουν ως φυσιολογική, όπως ίσως το νοιώθεις εσύ, ανταγωνιζόμενος τα «προνόμια» μιας γυναίκας και τα οποία τα έχει θεσπίσει η κοινωνία Μπορεί και να έχεις απενεχοποιήσει την όλη διαδικασία. Δεν το κρίνω! Καλά κάνεις, αλλά μην το περιγραφείς αυτό ως ένα γεγονός, που πρέπει να αφορά και τους υπόλοιπους crossdressers.

Επίσης δεν κατάλαβα από πού και ως που, αποκαλείς την γυναικεία φύση
    "κατώτερο φύλο»! Έχεις πρόβλημα με τις Γ/γυναίκες γενικότερα?

Οντως θα είσαι πολύ sexy και σίγουρα θα σου αρέσει να σοκάρεις!!

5. El_Gato

El_Gato Regular Member

Όσον αφορά εμένα πρωσοπικά, συμφωνώ και επαυξάνω. Αν και cd / androgynous η ασιθητική μου έχει έναν σκοτεινό - άγριο τρόπο. Ακραία "θυλική" και ακραία "αρρενωπή"!!!

Όχι μην με παρεξηγείς. Αντιθέτως!!! Είμαι 100% anti-sexist!!! Με τον όρο κατώτερο φύλο, το εννοώ όπως το όρισε η πατριαρχεία! Το σεξ και η σάρκα είναι κατώτερες από το πνεύμα για τους ιδεαλιστές - πατριαρχικούς - φαλοκράτες - δι-ιστές. Οπώτε αυτό τον ρόλο πρέπει σύμφωνα με αυτή την αντίληψη να το έχει το κατώτερο, κατ΄αυτούς, φύλο. Οπώτε δεν μηλάω μόνο για συμμετοχή της γυναίκας στα ανδρικά προνόμια αλλά και για συμμετοχή του άνδρα σε ότι ορίσαν ως κατώτερο και το επέβαλλαν στις γυναίκες ως κατώτερη, κατ' αυτούς, λειτουργία. Οι φεμινίστριες γαι να εξισωθούν με τους άνδρες φορούσαν παντελόνια, εμείς για να εξισωθούμε με τις γυναίκες φοράμε φούστες. Για να πετύχουμε την ισότητα και την ελευθερία της έκφρασης. Δεν αρκεί μόνο να αναιβούνε οι γυναίκες "ψηλά" - πρέπει και εμέις οι άνδρες να κατεβούμε στα "χαμηλά". Για να πετύχουμε την ολοκλήρωση!!!

Last edited: 25 Ιουνίου 2008
  6. Syrah

Syrah Contributor

Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Πολύ ωραία σκέψη, συμφωνώ μαζί σου.  

7. Atroce_Libertina

Atroce_Libertina Regular Member

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες το crossdressing δεν αποτελεί φετίχ του υποτακτικού, ούτε και συνάδει, όσον αφορά στο αποτέλεσμα της προσάψεως θηλυπρεπών χαρακτηριστικών, με τη φύση και τις ορέξεις του, παραπέμπει, μεταξύ άλλων, στον εξευτελισμό του.

Ωστόσο, όταν επιθυμώ να εξευτελίσω, με όποιον τρόπο, έναν άνδρα, προτιμώ αυτός να διατηρεί, στο ακέραιο, τα ανδροπρεπή τουλάχιστον χαρακτηριστικά του. Εντείνεται κατά τον τρόπο αυτό ο βαθμός εξευτελισμού του. Εξευτελίζεται ο ίδιος και δη ως άνδρας και όχι κάποια ή κάποιος άλλος στο πρόσωπό του. Δεν του αφήνεται περιθώριο συνειδητής ή υποσυνείδητης χρήσεως μηχανισμού άμυνας, πως στην πραγματικότητα, ίσως, δεν επιθυμούσα τον προσωπικό του εξευτελισμό αλλά κάποιου/ας άλλου/ης.

Αντιθέτως, σε περίπτωση κατά την οποία η διαδικασία crossdredssing ή ο εξευτελισμός, αυτός καθ' εαυτός, εξιτάρουν τον υποτακτικό, δεν υφίσταται λόγος πραγμάτωσής τους.

8. Syrah

Syrah Contributor

Η δεσποινίς Λιμπερτίνα έχει πάντα δίκιο.

9. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Δεν θα το έλεγα...επειδή φρονώ, ότι της λείπει η φαντασία...

Μια που του αρέσει πολύ όπως είναι ντυμένος, με τα γυναικεία ρουχαλάκια, το ανάλογο μακιγιάζ και τις γοβίτσες του, βγάλε τον από την κρεβατοκάμαρα και πήγαινε τον στο σαλόνι, τηλεφώνησε σε όλες τις φίλες σου να έρθουν να τον δουν και να τον καμαρώσουν ή και να διασκεδάσουν μαζί του. Ακόμα καλύτερα θα είναι, αν τον έχεις δεμένο και φιμωμένο.

Αν παρόλα αυτά, συνεχίζει να του αρέσει και να μη νοιώθει την "ξεφτίλα" του, μπορείς επίσης να τον κάνεις μια βόλτα, από το καφενείο όπου συχνάζουν οι υπόλοιποι, "μάγκες" φίλοι του και τότε θα σου πω Εγώ το πόσο θα τον εξιτάρει το σκηνικό και το πόσο καλά θα νοιώθει…
    Αν αυτά δεν τα μπορείς να τα κάνεις...τότε, μπορείς απλά να τον απειλήσεις ότι θα τα κάνεις.
    Φρόντισε μόνο όταν τον απειλείς, να είσαι αρκετά πειστική στο ότι τα εννοείς.

Πιστεύεις ότι αν κάνεις ολ΄αυτά δεν θα νοιώθει το πόσο ξευτιλισμένος είναι?

Όλα αυτά που έγραψες είναι σωστά, αλλά δεν παύουν να είναι σχετικά και υποκειμενικά …….δεσποινίς Atroce_Libertina!

Δεν είναι το τι κάνω λοιπόν… αλλά σημασία έχει το πως το κάνω, όταν το κάνω….!

Συμφωνείτε ή διαφωνείτε παρακαλώ?

Last edited: 26 Ιουνίου 2008
  10. El_Gato

El_Gato Regular Member

Το crossdressing όμως, όχι μόνο δεν αποτελεί μέσο έκφρασης υποτακτικότητας, αλλά μπορεί κάλλιστα όπως στην δική μου περίπτωση να αποτελεί δείγα ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟΤΗΤΑΣ. Αντιγράφω από μία πρόσφατη δημοσίευση μου:

"Είναι προφανές ότι θηλυκότητα δεν σημαίνει υποτακτικότητα. Η άλλη πλευρά της υποτακτικής γυναίκας είναι η δυναμική γυναίκα. Ένα ρόλο που θέλει να ενσαρκώσει η Dom cd/tv και μπορεί να είναι μία προέκταση – συμπλήρωμα της ανδρικής κυριαρχίας. Ένα πάντρεμα των δυναμικών χαρακτηριστικών της ανδρικής πλευράς (πέος και ανεπτυγμένο νευρο-μυικό σύστημα) με τα δυναμικά της γυναικείας πλευράς (ντύσιμο, εμφάνιση, αισθησιασμός, γυναικεία σκέψη και κίνηση), Συνθέτοντας έτσι μία νέα κυριαρχική ανδρόγυνη φιγούρα. Ένα νέο κυριαρχικό δια-φυλικό κλώνο που υπερβαίνει της στερεότυπες εικόνες."

Όπου λέω θυλικότητα, το εννοώ όχι με την βιολογική πραγματική διάσταση αλλά με την κοινωνική. Δεν είμαι transex, για να έχω πάρει ορμόνες. Είμαι trans-gender, δηλαδή έχω κοινωνικά γυναικεία χαρακτηριστικά και όχι βιολογικά.

Ο εξευτελισμός υφίσταται στο σημείο ώπου ο άνδρας αισθάνεται αδύναμος φορώντας ζαρτιέρες και όχι ακόμη πιο δυνατός, όπως στην δική μου περίπτωση!!!

11. Atroce_Libertina

Atroce_Libertina Regular Member

Είναι και αυτή μια ενδιαφέρουσα εκδοχή. Ομοίως, ωστόσο, σχετική και υποκειμενική και τούτο εξαιτίας των αμφιβόλων, σε καθε περίπτωση, αποτελεσμάτων της.

Βεβαίως, εάν, προκειμένου να εξευτελίσω έναν υποτακτικό, προβώ στη διοργάνωση ολόκληρης διαδικασίας (εκτός και εν ευρίσκομαι σε αντίστοιχη προς τούτο διάθεση) είτε υποτιμώ το χρόνο μου και τις δυνατότητές μου, είτε το πρόσωπο του εν λόγω υποτακτικού υπήρξε μια ατυχής επιλογή.

Όσο μακρυχρονέστερη η ενασχόληση με έναν υποτακτικό, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, τόσο αμφίβολη είτε η δική κυριαρχία είτε η δική του υποτακτικότητα.

12. El_Gato

El_Gato Regular Member

Χαχαχα!!! Τι να πω και εγώ που σκάω στα καφενεία - bar - club που σκάνε οι "μάγκες" με βάψιμο, δύχτι, μανικιούρ, κολάρο με καρφιά κτλ και με εξιτάρει. Μάλιστα στραβοκοιτώ επιδεικτικά όποιον με κοιτάει περίεργα μέχρι να βάλει το κεφάλι κάτω. Μάλιστα την προτωχρονιά τσαμπουκαλεύτηκα σε έναν ανδρο-πρεπή skinhead και έβαλε το κεφάλι κάτω!!!

Sorry αν σας βγάζω εκτός του στερεοτυπικού μοντέλου, αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά της πραγματικότητας που δεν πρέπει να αγνοούμε!!!

Και οι Ζεϊμπέκιδες φορούσαν κοντά παντελόνια για να δίχνουν τις άτριχες γάμπες τους!!! Και μη μου πει κανείς ότι δεν ήταν πολύ περισσότερο δυνατοί - ανδριωμένοι από τους "μάγκες" φίλους μας!!!

Το κραγιόν μου με κάνει πιο δυνατό!!!