Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί βρίσκεστε εδώ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 22 Σεπτεμβρίου 2010.

?

Γιατί βρίσκεστε εδώ;

1. Επειδή δεν μπορώ να φύγω.

5 vote(s)
    8,6%
  2. Επειδή περνώ ευχάριστα.

16 vote(s)
    27,6%
  3. Επειδή συναναστρέφομαι τους διαδικτυακούς μου φίλους.

7 vote(s)
    12,1%
  4. Επειδή πλήττω.

6 vote(s)
    10,3%
  5. Επειδή με ενδιαφέρει η θεματολογία.

39 vote(s)
    67,2%
  6. Επειδή ενδέχεται εδώ να βρω ερωτικό/ή σύντροφο.

14 vote(s)
    24,1%
  7. Για κάποιο άλλο λόγο.

9 vote(s)
    15,5%
Multiple votes are allowed.
  1. Syrah

Syrah Contributor

Εσείς γιατί βρίσκεστε εδώ;

2. DocHeart

DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

Απάντηση: Γιατί βρίσκεστε εδώ;

Γιατί ρωτάς;

3. Syrah

Syrah Contributor

Re: Απάντηση: Γιατί βρίσκεστε εδώ;

Επειδή θέλω να μάθω.

4. DocHeart

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί βρίσκεστε εδώ;

Θεωρώ την ερώτηση ιδιαιτέρως προσωπική. Αν ήμουν στη θέση σου θα την έκανα πιο συγκεκριμένη ή θα την έθαβα.

Τί διάολο έχει γίνει απόψε, έπαθαν οι moderators κρίση και αναρωτώνται για τη σκοπιμότητα της ύπαρξης του φόρουμ;

Ηρεμήστε.

5. Syrah

Syrah Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί βρίσκεστε εδώ;

Δυσκολεύομαι να σε καταλάβω.

6. DocHeart

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί βρίσκεστε εδώ;

Τη φύση της ερώτησης την καταλαβαίνω.

Τον σκοπό της, στο φως του άλλου πρόσφατου υπαρξιακού thread της αγαπητής Emma, όχι.

DH

Y.Γ. Ελπίζω η ζωή να σου χαμογελάει, αγαπητότατη. Καιρό έχουμε να τα πούμε.

7. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

μπηκα διοτι ειχα φιλους και με ενδιεφερε τοτε και ακομα η θεματολογια , εμεινα διοτι περναω ευχαριστα , αλλα τα τελευταια δυο χρονια ψαχνω για συντροφο ... (οκ ειχα απιστησει περσυ διοτι εψαχνα τον συντροφο στις θρησκειες ... σορυ αλλα εψαχνα παντου)

8. Nesaea

Nesaea Guest

Οταν γινονται τετοιου ειδους ερωτησεις βρισκω σωστο το ν'απανταει πρωτα ο νηματοθετης στην ερωτηση του.

9. Eri

Eri

Εγω παντως, επειτα απο αρκετο καιρο απουσιας απο το φορουμ, ξαναμπηκα μονο και μονο απο περιεργεια. Να δω ποιοι εμειναν, τι συζητανε, να μαθω κανα κουτσομπολιο για οσους παλιους (καλους και κακους) δεν ειναι πια εδω. Ειμαι πολυ χαρουμενη που αν και με διαφορετικους πρωταγωνιστες η παραδοση συνεχιζεται. Διαφωνιες που εκτεινονται σε αρκετα ποστ, ειρωνικα σχολια, ψιλοδιαμαχες. Εχουν ομως καλυτερο επιπεδο οφειλω να ομολογησω.....

10. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Δεν υπάρχει λόγος. Σκέτο ζεν.

11. sw

sw

2 ευνοητο
    3. ευνοητο
    5. ευνοητο
    6. τη βρηκα!
    7. 30 χρονια εψαχνα να συναντησω τους ανθρωπους του χωρου. Σταθηκα "τυχερος" αρκετες φορες, μετα απο τεραστια επιμονη και υπομονη (με το γραμματοσημο τοτε) και συναντησα αρκετους και εκανα καποιες ικανοποιητικες σχεσεις!
    Απο νωρις συνειδητοποιησα πως δεν εγκολπιζονται στο χωρο μας "τερατα" αλλα ανθρωποι της διπλανης πορτας.
    Απο τοτε οραματιστηκα ενα χωρο (ενα κλαμπ) οπου θα μπορουσαν να συναντιουνται ολοενα και περισσοτεροι αγνωστοι μεταξυ τους , ωστε καποια στιγμη θα ηταν δυνατον να μπορουν να εχουν τη δυνατοτητα να φλερταρουν με πιθανοτητα να βρουν ανταποκριση περαν της βανιλοειδους προθεσης , μια και το υποσυνολο τουτο της κοινωνιας θα ειχε μεγαλη συγκεντρωση απο ομονοουντες.
    Πολυ αργοτερα (αρχες του 2006) γνωρισα τουτη εδω την επικοινωνιακη πλατφορμα και αρχισα να δρω προς την υλοποιηση του οραματος μου.
    Βρισκομαι εδω για ολους εκεινους που θελουν το ιδιο και χρειαζονται την παρουσια μου γι αυτο.

Γι ργος

12. kali crow

kali crow Guest

γτ με ενδιαφερουν καποια θεματα.καποια αλλα με εκφραζουν.καποια αλλα απλα μου κινουν την περιεργια...
    και σιγουρα γτ περναω καλα...