Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί βρίσκεστε εδώ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 22 Σεπτεμβρίου 2010.

?

Γιατί βρίσκεστε εδώ;

1. Επειδή δεν μπορώ να φύγω.

5 vote(s)
    8,6%
  2. Επειδή περνώ ευχάριστα.

16 vote(s)
    27,6%
  3. Επειδή συναναστρέφομαι τους διαδικτυακούς μου φίλους.

7 vote(s)
    12,1%
  4. Επειδή πλήττω.

6 vote(s)
    10,3%
  5. Επειδή με ενδιαφέρει η θεματολογία.

39 vote(s)
    67,2%
  6. Επειδή ενδέχεται εδώ να βρω ερωτικό/ή σύντροφο.

14 vote(s)
    24,1%
  7. Για κάποιο άλλο λόγο.

9 vote(s)
    15,5%
Multiple votes are allowed.
  1. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

Ψιτ! Μη κοιτατε που ψηφισα οτι με ενδιαφερει η θεματολογία, για τα ματια του κοσμου ειναι...      
    Θελω να βρω μια sub να την κανω ερυθρόδερμη απο τις βιτσιές, και καποια άλλη ή η ίδια να μου κανει το ίδιο!      

2. camera_obscura

camera_obscura Regular Member

Εγώ έρχομαι εδώ επειδή επιτρέπεται (ακόμα) το κάπνισμα.

3. Ωκεανός

Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

Βρίσκομαι εδώ εν μέρει για να μάθω πράγματα, (μην κοιτάτε που όλο γράφω· διαβάζω κιόλας,) αλλά περισσότερο γιατί μου αρέσει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, το κοινωνικό κομμάτι της όλης υπόθεσης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θα μπορούσα βέβαια να πάω να γραφτώ σε κάποια λέσχη μπριτζ, (λέμε τώρα, θα έπρεπε πρώτα να μάθω μπριτζ,) αλλά θα έλλειπε η ιδιαίτερη αίσθηση που δίνει η γνώση ότι πίσω από τα πρόσωπα βρίσκεται ένα μεγάλο κοινό μυστικό, στην προκειμένη περίπτωση η ασυνήθιστη σεξουαλικότητα που διακρίνει τον καθένα ξεχωριστά, και όλους μαζί ως σύνολο. Η ύπαρξη ενός τέτοιου κοινού μυστικού δίνει μια άλλη αίσθηση στις συναναστροφές, τις καθιστά ασύγκριτες προς κάθε άλλο είδος κοινωνικότητας.

Εκτός, ίσως, από διαφόρων ειδών συνεδρίες ομαδικής θεραπείας!  

Last edited: 24 Σεπτεμβρίου 2010
  4. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: Γιατί βρίσκεστε εδώ;

Γιατί απλά κυλάει όμορφα ο χρόνος μου όταν είμαι εδώ,γνώρισα πολύ γλυκούς,αξιόλογους,σημαντικούς ανθρώπους οι οποίοι έγιναν η παρέα μου και τους συναντώ τα Σαβ/κα που ανεβαίνω Αθήνα,παίρνω αρκετή γνώση από ανθρώπους που παραθέτουν τις απόψεις τους και έχουν εμπειρία στο χώρο και απολαμβάνω να διαβάζω τις ιστορίες της Lina,του dοcheart και του Arioch τα πρωινά!!!!
    Και επί τη ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τον Πρίαμο, την Κωνσταντίνα, τον Νίκο,την Ειρήνη,την Μαρία,την Τερέζα,την Τάνια και τον Πέρο που είναι φίλοι μου.

Last edited: 27 Σεπτεμβρίου 2010
  5. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Θα τα πούμε στο επόμενο λουμπάγκο! Έχω εμπλουτίσει το ρεπερτόριό μου με βλαχορόκ!

Αμέ!

/me αναρωτιέται με ξαφνική ελπίδα αν το τηγάνι έχει καλαμαράκια!

6. jorge1970

jorge1970 Regular Member

Καλή ερώτηση!

Είμαι "ανησυχος" σεξουαλικά και αρχικά μπήκα "εδώ" από ένστικτο χωρίς κάποια ιδιαίτερη γνώση περί BDSM.
    Στην πορεία διάβασα ενδιαφέρουσες απόψεις από ενδιαφέροντες ανθρώπους. Κάποιους από αυτούς γνώρισα και συναντώ σε μικρότερες ή μεγαλύτερες ομάδες και έχουν γρήγορα ενταχθεί στον προσωπικό κύκλο φίλων μου. Τους ευχαριστώ όλους ειλικρινά.

Συμφωνώ με τον MR_XP ότι είναι ...
    Κάπως έτσι το νοιώθω κι εγώ σε συναντήσεις και άρα, "παρεϊστικα" τουλάχιστον, περνάω καλά  

Στην συνέχεια, σε ΒΔΣΜικό πια επίπεδο άρχισα να ανακαλύπτω πράγματα που μου αρέσουν, άγνωστα ή απλώς φαντασιώσεις μέχρι τώρα, καθώς και ποια είναι τα όριά μου. Αρχίζει να ενδιαφέρει όλο και περισσότερο το αντικείμενο και η εξερεύνηση αυτή δείχνει να έχει πολλή και ενδιαφέρουσα συνέχεια...!  

7. Απάντηση: Γιατί βρίσκεστε εδώ;

Μόλις κλείσω δύο χρόνια παραμονής, θα δημοσιεύσω όλες τις μεταβολές που έχω παρατηρήσει και καταγράψει στην ψυχολογική μου κατάσταση και στην προσωπικότητά μου.
    Όλα αυτά γίνονται στο πλαίσιο ενός πειράματος, του οποίου τον τίτλο μου έχει απαγορευτεί να αποκαλύψω, για την ώρα.

Επίσης, μου αρέσει ο ..., ο οποίος δεν με θέλει γιατί είμαι χοντρή. Μέχρι να χάσω όλα τα περιττά μου κιλά, μένω εδώ και τον παρακολουθώ, μη βρει άλλη. Γιατί, όταν τα χάσω, θα θέλει μόνο εμένα.

Αστειεύομαι.

Μ' ενδιαφέρει η θεματολογία.

8. Ninevi

Ninevi Regular Member

Μπήκα για να βρω τον πρώτο μου bottom. Ήθελα να τον ευχαριστήσω που έδωσε τότε ένα όνομα σε όλες τις φαντασιώσεις μου, δεν ήξερα το χριστό μου από ορολογίες πριν δέκα χρόνια βλέπετε. Ήθελα επίσης να μάθω τι εξέλιξη είχε αυτός στο χώρο και να του πω και για μένα. Ήμουν σίγουρη ότι θα τον βρω εδώ αλλά δεν τον βρήκα. Θέλω πολύ να πιστεύω ότι βρήκε Κάποια όπως ακριβώς την ήθελε και είναι μαζί, οπότε τι λόγο θα 'χε να μπαίνει εδώ μέσα...
    Συνέχισα να είμαι εδώ γιατί βρήκα άλλους τελικά.
    Δεν ήθελα άλλους φίλους, δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνική αλλά έκανα και τέτοιους και σε συγκεντρώσεις πήγα και θα ξαναπάω.
    Τώρα που τα 'κανα όλα αυτά δεν ξέρω με σιγουριά να πω γιατί παραμένω. Ίσως για να διαβάζω τις ιστορίες του γιατρού και του δαίμονα και να γράφω κυρίως σε 5 thread μουσικής.
    Και να καλωσορίζω όσους μπαίνουν και οι ίδιοι ψάχνοντας.

9. blindfold

blindfold Contributor

πάνω απ'όλα η ανάγκη να πω αυτά που έχω μέσα μου και με πνίγουν και δεν έχω σε ποιόν να τα πω (ναι μπορείτε πλέον να καταριέστε την ώρα που μπήκα σε αυτό το forum..!) ,και επιπλέον ίσως βρω κάποια με κοινά γούστα να αλληλοκαλυπτόμαστε ή έστω να μπορούμε να μιλάμε  

10. DragonLady

DragonLady Regular Member

Μπήκα ψάχνοντας ,πέταξα απο πάνω μου ενοχές χρόνων για την διαφορετικότητα μου και στάθηκα εξαιρετικά τυχερή γιατι με αγκάλιασαν (και εγώ με την σειρα μου το ίδιο ελπίζω ) άνθρωποι που αυτη την στιγμή βλέπω σαν μια δεύτερη οικογένεια μου . Ανθρωποι σαν την Τάνια τον Γιάννη , τον Γιώργο την Ηρα την Ελένη τον λατρεμένο μου Γιώργο και άλλους που σιγα σιγα μπαίνουν στην ψυχή μου και τους ευχαριστώ για αυτό .

11. zoyzoy_

zoyzoy_ Contributor

Εγω κοριτσι απο σπιτι με τα γαλλικα και το πιανο μου τι δουλεια εχω εδω.
    Εγω δεν ηξερα, ο SadalMelik με εφερε. 
    Θα μου πεις δεν ηξερες...δε ρωταγες! Α, οχι συμφωνα με τους κανονες της σωστης υποτακτικης δεν πρεπει να ρωτω. Ετσι μου ειπαν οταν μπηκα.
    και να τι επαθα τωρα, ξεμεινα εδω μαζι σας 
    Μπηκα, γνωρισα πολλους και πολλες, εκανα φιλιες, διασκεδασα, τσακωθηκα, εκανα αποχη ... και παλι εδω! Πλακα εχει, να γνωρισω κι αλλους κι αλλες, μου αρεσει 
    Σας ευχαριστω. 

12. spankingboy28

spankingboy28 Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί βρίσκεστε εδώ;