Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί είσαι τόσο βλάκας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DocHeart, στις 23 Απριλίου 2009.

1. DocHeart

DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

Θα ήθελα (με την άδειά σας) να συζητήσουμε λίγο τις στιγμές που μας έχουν κάνει να σκεφτούμε: "Μα γιατί είμαι τόσο βλάκας;"

Ίσως είναι το τέλος μιας σχέσης που --κατα βάθος-- πάντα ξέρατε οτι θα πάει στραβά, αλλά το βλακο-μυαλό σας δεν έλεγε να σταματήσει να τρέφει ελπίδες και παράλληλα να σας βάζει στη διαδικασία να κάνετε διαδοχικές θυσίες.

Ίσως ένα ποντάρισμα σε ένα άλογο που ξέρατε οτι είναι long shot, παρ'όλα αυτά βάλατε πάνω του μέχρι και το εισιτήριο του μετρό, και γυρίσατε σπίτι με τα πόδια.

Ίσως είναι μια επιλογή που την κάνατε για να φανείτε ανώτερος και large, αγνοώντας προσωρινά τις συνέπειες, φουσκωμένος από ευθιξία.

To set the ball rolling, έχω αισθανθεί βλάκας πολλές φορές στη ζωή μου. Σήμερα, για παράδειγμα, αισθάνομαι εφτάβλακας. Επένδυσα στη λάθος γυναίκα, και όταν λέω "επένδυσα" δεν εννοώ "την πήγα για καφέ", εννοώ οτι πέρασα πολύ χρόνο περιμένοντας, δεχόμενος ψίχουλα ενδιαφέροντος, βάζοντας στην άκρη συνήθειες και ανθρώπους, προσπερνώντας άλλες αξιόλογες γυναίκες που βρέθηκαν στη ζωή μου (αυτό είναι το έγκλημα) -- και όλα αυτά που μας έφεραν; Πιστέψτε με, στη χειρότερη, βαθύτερη, και πιο παγωμένη ατάκα που μου έχει πει ποτέ γκόμενα.

Ε εντάξει ρε φίλε, θα μου πείτε, αυτά συμβαίνουν, δεν είσαι βλάκας.

Aυτό που με κάνει βλάκα, όχι βλάκα, εφτάβλακα, είναι οτι *ήξερα* οτι θα καταλήξει έτσι. Ήμουνα σίγουρος οτι όταν τελικά με χωρίσει (όχι "αν", "όταν") θα μου πει λόγια που θα με πειράξουν πάρα πολύ. Το ήξερα ALL THE WAY.

Γι'αυτό είμαι βλάκας.

Ως και να έχει, αγαπητοί συμφορουμίτες... Δε θέλω μηνύματα συμπαράστασης. Αντ'αυτών θα ήθελα να διαβάσω την απάντησή σας στο εξής ερώτημα:

Εσείς γιατί είστε τόσο βλάκες;

2. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Γιατί είσαι τόσο βλάκας;

Εγώ έχω από χρόνια αποδεχτεί την έμφυτη βλακεία μου. Όπότε πια δεν την επικαλούμαι καν....

3. Durcet

Durcet In Loving Memory

Δηλώνω ηλίθιος και, ως εκ τούτου, δεν έχω καμία σχέση με τη συνωμοταξία των βλακών.

4. Emma

Emma Contributor

Γιατί, παρόλο που το "no good deed goes unpunished" μου αποδυκνείεται σχεδόν κάθε φορά, εγώ παθαίνω επιλεκτική αμνησία και δεν βάζω μυαλό.

5. Ιδού και η "επιστημονική" άποψη:

"Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες."

Αλμπερτ Αϊνστάιν

6. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Ποτέ δε χαρακτήρισα τον εαυτό μου βλάκα.Αφελή,εύπιστο,επιπόλαιο ή παρορμητικό αρκετές φορές.. Ίσως γιατί τους όρους βλάκας,ηλίθιος και ανόητος τους χρησιμοποιώ σπάνια και πάντα κυριολεκτικά.Θεωρώ πιο "βαριά" την κυριολεκτική τους χρήση,παρά άλλες εκφράσεις που χρησιμοποιούνται ευρύτατα στην καθημερινότητα ,καλή ώρα όπως το μαλάκας ,που έχει γίνει "ψωμοτύρι"..

7. Στον έρωτα γινόμαστε ηλίθιοι ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία

8. sapfw

sapfw out of order Contributor

γιατί μπορώ (κολλάει γάντι εδώ αυτή η απάντηση!)
    καλύτερα βλάκας όποτε μπορώ παρά πάντα βλάκας  

9. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Εγω εχω την τιμη να αποτελω το μετρον της βλακειας.
    Πρωτος το ειχει διαγνωσει ο καθηγητης μου της Φυσικης στην πεμπτη γυμνασιου(νωριτερα φαινεται κρυβομουνα καλα).
    Αφου με διεταζε επι πενταλεπτον ενωπιον του μαυροπινακος 'Γραψι πιισις ....πιισις ρε χαμενε,γραψι πιισις..." και γω τον χαζευα με την κιμωλια στο χερι αποσβωλομενος ,στο τελος εξερραγη:
    "Κατσι κατ'!!Χασου απ'τα ματια μου! ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟΥ!!!"

10. Βλακόμετρο; Μα κανένα ψήγμα φαντασίας; Χάθηκε ενα " βλακοχιλιόμετρο", δηλαδή;

11. jimboy

jimboy Regular Member

Πολύ καλό το νήμα DocHeart έχουν υπάρξει στιγμές που έχω νιώσει αυτό που λες-ίσως αρκετές .....

Ίσως άν ήταν να μιλήσω εγώ θάβαζα και άλλες λέξεις(για το πως έχω νιώσει σχετικά) χειρότερες.

Αλλά δεν το κάνω αφενός από αίσθηση ντροπής αφετέρου γιατί.... δεν πολύ παίζει στο φορούν τέτοιο στιλ..... ποσταρίσματος να το πω....? (να πως γίνεται κανείς αντιδημοφηλής....

Και πονάει όταν νιώθεις έτσι

12. NIK_Cave

NIK_Cave Regular Member

γιατι ειμαι τοσο Μ... θα εβαζα εγω και με κεφαλαιο
    ποναει αλλα its true
    kai η αυτογνωσια δεν εβλαψε κανεναν

αν κανουν ολοι αυτη την σκεψη και βρουν την απαντηση ...

Νικολας

Last edited: 24 Απριλίου 2009