Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί είσαι τόσο βλάκας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DocHeart, στις 23 Απριλίου 2009.

1. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Γιατί είσαι τόσο βλάκας;

Δεν είμαι βλάκας, φίλε μου. Εξαιρετικά πείσμων και επίμονος είμαι...  

2. female

female Contributor

'Εχω γίνει "βλάκας" όταν η ανάγκη μου να κάνω ή να ζήσω κάποια πράγματα, μικρά και μεγάλα, μέχρι να δω με ποιο τρόπο θα καταλήξουν, από περιέργεια, έρχεται αντίθετα με το γεγονός πως ξέρω οτι δεν θα με βγάλουν σε κάτι γόνιμο. Η εμπειρία όμως είναι τελικά απαραίτητη, και γόνιμη, αρκεί να μαθαίνεις απ' αυτή και κάποτε να σταματάς τις καίριες "βλακείες" που δεν σε κάνουν ευτυχισμένο.

Ακόμα πάω κόντρα στα, θεωρητικώς, συμφέροντά μου αρκετές φορές, πχ. λέω τι σκέφτομαι ή κοντράρω ανθρώπους που, αν κοίταζα το συμφέρον μου, θα έπρεπε να μην κοντράρω, ή, κατ' άλλους, ακόμα και να "γλύφω". Το καλό είναι πως ξέρω οτι μπορεί να μου βγει σε κακό κάποια στιγμή, αλλά διατηρώ τον εγωισμό και την υπεροψία να επιμένω να κάνω τα πράγματα με τον τρόπο που γουστάρω εγώ. Θέλω να παίξω ενάντια στις πιθανότητες, κι επειδή είμαι μάγκας, να κερδίσω κιόλας. Είναι βλακεία; Πολύ πιθανώς. Αν μου βγουν ανάποδα, θα λουστώ τις συνέπειες εν γνώσει μου. Για μια περηφάνια ζούμε.

Ακόμα και τώρα, στα γεράματα, εξακολουθώ να έχω ανθυγιεινότατο τρόπο ζωής -- καπνίζω, για παράδειγμα, πολύ. Κάποιες τέτοιες αυτοκαταστροφικές συνήθειες είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της πεισματικής βλακείας μου. Ίσως κάποτε να βάλω περισσότερο μυαλό, όχι πολύ, ελπίζω, είναι τόσο βαρετό και μη ανθρώπινο να είσαι μόνο "λογικός".

3. Για δύο λόγους:

α) Η απόλυτη δικαιολογία κι έχουμε εξασφαλισει απαλλαγή λόγω βλακείας

β) Είναι επισφράγισμα κορυφαίας εξελικτικής διαδικασίας, βαθύτατα εγγεγραμμένο στα χοιρινά γονίδια

4. llazouli

llazouli Contributor

Πολύ τιμητικό, δε λέω, να αποτελείς το μέτρον της βλακείας, όμως θα σε απογοητεύσω, τα πρωτεία κατέχει ο ''βλαξ με περικεφαλαία''. Ο τίτλος αποδόθηκε στην υιοθετημένη κόρη της δεύτερης ξαδέρφης μου εξ αγχιστείας, σε πάρτυ μιας κολασμένης βραδιάς, πήγε με τους καλύτερους δίσκους της, αμέριμνη ούσα επιδόθηκε σε ασύστολο χορό και στο τέλος όταν πήγε να τους περιμαζέψει, είχαν κάνει φτερά  

5. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Η περικεφαλαια με ποσα uhf (underherfeet) βλακειας ισοδυναμει;

6. llazouli

llazouli Contributor

-Χαίρε βάθος αμέτρητον-της περικεφαλαίας! Ας αποφανθούν οι ειδήμονες..

7. kiss_me

kiss_me Regular Member

το κολλημά μου με τα λήμματα από λεξικό το έχετε παρει χαμπάρι ? ?
    όχι ακομα??? θα το παρετε ! !  

βλάκας ο [vlakas] O3 : 1. άτομο που χαρακτηρίζεται από χαμηλό διανοητικό επίπεδο· ηλίθιος*, κρετίνος*. ANT έξυπνος: Δεν μπορεί να καταλάβει, είναι ~. Για βλάκα με περνάς; Tι ~, Θεέ μου, αυτός ο άνθρωπος! Kάνω / παριστάνω το βλάκα, προσποιούμαι ότι δεν καταλαβαίνω κτ. (έκφρ.) ~ με περικεφαλαία / με πατέντα, πολύ βλάκας. ένας ~ και μισός*. 2. ως βρισιά: Kάτσε κάτω, ρε βλάκα. Σου μιλάω, βρε βλάκα, δεν καταλαβαίνεις; 3. (ψυχιατρ.) άτομο με ανεπαρκώς ανεπτυγμένη ευφυΐα· (πρβ. ιδιώτης, ηλίθιος). [λόγ. < αρχ. βλάξ, αιτ. βλάκα]

Εγώ λοιπόν, (που είναι η τρελή φιλόλογός μου να με μαλώσει που ξεκιναω μια πρόταση με Εγω  ) βλάκας δεν ήμουν / είμαι με την κυριόλεκτική σημασία της λέξης...
    Κατά τα άλλα...κ μεταφορικά μιλώντας...έχω υπάρξει πολλάκις (πιο σωστά έχω αισθανθεί άπειρες φορές....μα άπειρες...όπως κ μόλις σήμερις...τωρα δα....πριν λίγη ώρα σας λέω....  )

YΓ και ακόμα αν το ξέρω, all the way, όπως είπε αυτός που άρχισε το θέμα, σε μια σχέση...η υπεραισιοδοξία μου ότι θα αποδειχτεί αλλιώς στην πορεία για να με εκπλήξει ευχάριστα....με ξεγελά πάντα ! ! !

8. Babylon

Babylon Regular Member

Μιλαω στο κινητο και ταυτοχρονα ετοιμαζομαι βιαστικα να φυγω απο καπου, οποτε παραλληλα μαζευω τα πραγματα μου. Εν συνεχεια, αρχιζω να ψαχνω το κινητο μου και λεω στον συνομιλητη μου "Δεν βρισκω το κινητο μου ρε πουστη μου, που διαολο ειναι;".

Αυτο το εχω κανει παραπανω απο μια φορα.

9. bodyfull69

bodyfull69 Regular Member

Ο Einstein όντως ποτέ δεν κατανόησε την απεραντότητα ή όχι τους σύμπαντος. Ενδιαφέρουσες θεωρίες κυκλοφορούν τα τελευταία 40 χρόνια στους κύκλους της υποατομικής κλπ φυσικής. Στο Physics Today του Νοεμβρίου είχε μία καλή επιτομή των πιο σπουδαίων εξ αυτών.
    Πάντως μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου η βλακεία στην ακίνδυνη μορφή της μπορεί να είναι η κυρίαρρχη αρρώστεια του πλανήτη χρήζοντα δραστικής επέμβασης. Στην χειροτερη μορφή της καταλήγει στα κρεματόρια.

10. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Γιατί τυγχάνει να είμαι παρορμητικός, ευέξαπτος και νευρικός όσο δεν πάει αν και τον τελευταίο καιρό κάνω πολύ μεγάλες προσπάθειες να μην είμαι.Τις φορές που δεν τα καταφέρνω η βλακεία σπάει σίδερα.

11. Δεν γνωριζουσιν ουδέ νοούσι
    Περιπατούσιν εν σκότει
    Πάντα τα θεμέλια της γης σαλεύονται

Βίβλος. Ψαλμός του Ασάφ.

Όπως μας λέει και η βίβλος η βλακεία κινεί γη και ουρανό.
    Αν το καλοσκεφτούμε τα πάντα γύρω της περιστρέφονται.
    Είμαι βλάκας για πολλούς λόγους. Μερικοί από τους λόγους
    αυτούς είναι κοινότατοι ανάμεσα στο είδος των ανθρώπων.
    Είμαι κι’ εγώ άνθρωπος που αποκτά την προσωπική του γνώση
    εκ των υστέρων. Ένα γνήσιο παιδί της ύστερης γνώσης.
    Είμαι βλάκας επειδή , όπως λέει και η Κ. Δημουλα , «νοικιάζω τον
    κόσμο για να κάνω το γύρω της βάρκας»
    Είμαι βλάκας επειδή μερικές φορές είμαι πονηρός.. (Πονηριά. Υψίστη εκδήλωση βλακείας)
    Είμαι βλάκας επειδή, όταν ήμουν μικρός , ένας παπατζής μου πήρε
    το χαρτζιλίκι μου και είμαι εφταβλακας επειδή πίστεψα ότι υπάρχει
    έστω και μια πιθανότητα να του τα πάρω εγώ, ένα μικρό χωριατακι.
    Είμαι βλάκας επειδή μερικές φορές προσπαθώ να χωρέσω σε ένα
    φλιτζάνι του καφέ μια κανάτα με νερό.
    Είμαι βλάκας επειδή ,μερικές φορές, έχω βλακώδη κίνητρα
    Υπάρχουν και πολλοί άλλοι λόγοι, οι οποίοι με καθιστούν βλάκα, αλλά
    δεν θα τους αναφέρω επειδή είναι σημαντικότεροι από αυτούς που ήδη
    ανέφερα και με πονάνε.

12. Archon

Archon sometimes sickness has fun

ειναι αυτο που λεει κι ο ρουχλας
    "αν η βλακεια πονουσε ,
    θα ουρλιαζες... "