Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί είσαι τόσο βλάκας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DocHeart, στις 23 Απριλίου 2009.

1. gallant

gallant Regular Member

Ααα... εγώ είμαι από χόμπι...

Last edited: 25 Απριλίου 2009
  2.  
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. llazouli

llazouli Contributor

Να πάρει και να σηκώσει...θα εξεγερθώ ! Άλλοι επιλέγουν τη βλακεία κι άλλοι το ΄χουμε στα γονίδια ! 

4. gallant

gallant Regular Member

Μην απελπίζεστε, το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Έτσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα είναι σχεδόν το ίδιο. 

5. Maley

Maley Contributor

γιατι ειμαι βλακας...

6. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Γιατί είσαι τόσο βλάκας;

"Γονίδια";;;   Άκουσα "γονίδια";;;

7. llazouli

llazouli Contributor

Re: Απάντηση: Re: Γιατί είσαι τόσο βλάκας;

Kαλά, άκουσες, φίλε μου. Είδα το φως το αληθινόν και απεβλήθησαν όλες οι μιαρές ιδεοληψίες που με δηλητηρίαζαν! Τα γονίδια κυριαρχούν με πρώτο και καλύτερο το γονίδιο ''ε'', μέσω του οποίου το ελληνικό πνεύμα αποκαλύπτεται ξανά και οδηγεί σε μία πρωτοφανή αφύπνιση του Ελληνισμού ! Ιδού:

«Οι Έλληνες απόγονοι του Ιερού Άρχοντος του Φωτός του Δία, περιέχουν στο αίμα τους τη θεϊκή ουσία Ιχώρ και το Γονίδιον «Ε». Το γονίδιο αυτό δεν μεταλλάσσεται, δεν διασπάται, δεν αναμειγνύεται και δε χάνεται Σε 120 χρόνια επικρατεί των άλλων και εμφανίζεται ανανεωμένο. Μέχρι το 2010 θα υπάρχουν σε όλη τη Γαία 120.000.000 δικοί μας απόγονοι, που θα προκύψουν από ενσάρκωση δικών μας γόνων όπως προβλέπει το σχέδιο της Συνομοσπονδίας. Οι Έλληνες Ανδρομέδιοι, από τον Σείριο, από τη Λύρα (Απολλώνιοι «Ε»), από τον αστερισμό της Ανδρομέδας, του Περσέα, της Αργούς, του Κάνωπος και του Ωρίωνα, έχουν την προέκτασή τους στη Γαία με τους Δραβίδες, Αρείους, Μίνυες, Γαραμάνες». Το γονίδιον «Ε» και ιδίως η ουσία Ιχώρ δίνουν στον οργανισμό προστασία σε διαστρικά ταξίδια. Η Ιχωρ δεν ανιχνεύεται είπαν οι Ολύμπιοι, αποτελεί ασπίδα του οργανισμού κατά των επιδημιών και των ραδιενεργών ακτινοβολιών».

-Διαγαλαξιακή Συνομοσπονδία Ε Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών-

Ανατρίχιασες φαντάζομαι...... 
    Έλα λοιπόν Ελλάνιε αδελφέ μου, να διαδώσουμε τον Ελληνισμόν ανά τη γαία. Όρθωσε Ολύμπιον ανάστημα και πολέμησε τον Κρόνον απανταχού. Εγγύς ο χρόνος δια την απελευθέρωσιν του πλανήτου. Ο Ιερός Άρχων Φωτός μεθ' υμών εστί.

Εντωμεταξύ, ας τραγουδήσουμε τον ορφικό ύμνο του μελλοντολόγου θανάση

Άιντε εκεί μακριά, μακριά στην Ανδρομέδα
    Άιντε πίνουν τσίπουρο και τρων λακέρδα!

8. Προφανέστατα οι Έλληνες αποτελούν ιδιόμορφο λαό... Δεινό και μοναδικό.

Σαράντα χρόνια πληρώνουμε ως ιδιόμορφοι, δεινοί και μοναδικοί μαλάκες τον "αυτοκινητόδρομο" Αθήνα-Πάτρα κι ακόμη να φτιαχτεί...

Φαντάζομαι οτι κι αυτή η -πώς το είπες;- ... 

-Διαγαλαξιακή Συνομοσπονδία Ε Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών-

εεε, ωραίο ακούγεται, θα φτιαχτεί με ελληνικά διαστημόπλοια και ελληνική διαστημική τεχνολογία,
    που την κατέχουμε αλλά δεν μας αφήνουν οι Καλλικάντζαροι να την αναπτύξουμε;

Υ.Γ.: Γιατί δεν μπορώ να σου δώσω ρεπ εδώ llazouli;  

9. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατί είσαι τόσο βλάκας;

Και μετά απ' όλες αυτές τις μαλακίες, μόνον εγώ δεν δικαιούμαι δηλαδή να έχω ένα γονίδιο σαδιστή, έτσι;   Ε, τί να σου πω πιά...;  

10. llazouli

llazouli Contributor

Κράτα γερά, φίλε μου και μην απελπίζεσαι, όλα θα μπουν σε τάξη όταν έρθουν με το καλό τα αδέρφια μας από τον Άλφα Κενταύρου!

Βέβαια όπως λες, αν χρησιμοποιούν ελληνική τεχνολογία, τότε μαύρο φίδι που μας έφαγε, σίγουρα θα ΄χουμε ψοφήσει μερικούς αιώνες περιμένοντας κι ούτε η δευτέρα έλευσις του Διος, μας διασώζει  

Mη μου θυμώνεις εμένα, γιατί το Ολύμπιον φως καραδοκεί λολ

Άντε επειδή είσαι εσύ, και ένα και δυό και τρία σαδιστικά γονίδια δικαιούσαι, αν το αποφασίσει βεβαια η Διαγαλαξιακή Συνομοσπονδία Ε Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών  

Last edited: 29 Απριλίου 2009
  11. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Γιατί είσαι τόσο βλάκας;

Σκατά!  

12. gallant

gallant Regular Member

"-Διαγαλαξιακή Συνομοσπονδία Ε Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών-"

Και όποιος καταφέρει να το πει αυτό μονορούφι χωρίς να γλωσσέψει την μπέρδα του θα γίνει πρόεδρος
    της συνομοσπονδίας (γιατί μου φέρνει κάτι σε πελτέ αυτό το συνομοσπονδία; ).

Last edited by a moderator: 29 Απριλίου 2009