Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί είσαι τόσο βλάκας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DocHeart, στις 23 Απριλίου 2009.

1. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Το 2009 μεσιασε και μεις παραμενουμε 10.000.000 ,αντε 12 με τους μεταναστες.
    Ανησυχω.Προλαβαινουμε ;
    Ανασκουμπωθειτε και γαματε γιατι γιατι χανομαστε.

Οχι τιποτ'αλλο ,θα μας κοροιδευουν και οι Α(γ)ρειοι , οι Δραβιδες ,μη σας πω κι'οι καραβιδες.

2. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατί είσαι τόσο βλάκας;

Πριν λίγα χρόνια, με παρέα, ασχολούμενη με τις πολεμικές τέχνες, σε υπαίθριο καφέ, ένας εκ της παρέας, με στεντόρεια πειστική φωνή, μέ έναν ελαφρύ τόνο συνομωτισμού, και ύφος σοβαρό, μας έλεγε ότι οι Δώδεκα Θεοί ήταν εξωγήινοι και μάλιστα ανάμεσα σε όλα τα άλλα, έχει αποδειχθεί ότι πήγαν στην Ιαπωνία και δίδαξαν τους γηγενείς καράτε. Εκείνη την ώρα ένιωσα ένα φούσκωμα στο στήθος και εντελώς αυθορμήτως και χωρίς δεύτερη σκέψη, πετάχτηκα ως ελατήριο όρθια και άρχισα να τραγουδώ γεμάτη περηφάνεια τον εθνικό ύμνο. Σε λίγα δεύτερα ακολούθησε η λοιπή παρέα και λίγο μετά όλοι οι θαμώνες του καφέ.

Αργότερα στο σπίτι μου, και ενώ είχα ξαπλώσει στο σκοτάδι συγκλονισμένη από εθνική συγκίνηση... χτύπησε το τηλέφωνο.... Ήταν από τη Διαγαλαξιακή Συνομοσπονδία Ε Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών... 

Ήγγιγκεν η ώρα... αδέλφια μου...

Last edited: 29 Απριλίου 2009
  3. cider

cider Kitchen master

Λοιπόν, μαλάκας είμαι σίγουρα επειδή τον παίζω αδιαλείπτως.

Βλάκας δεν ξέρω γιατί είμαι.

Είμαι;

Ποιος είμαι;

Πάμε πάλι απ' την αρχή:

Λοιπόν...

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

υ.γ Teach me how to be jerk...(I'm doin the jerk,yeah)  lol

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. Ο πιο βλάκας

Η μαμά και ο μπαμπάς πήγαν, με το 6χρονο αγοράκι τους, να κάνουν το μπάνιο τους στην πλαζ των γυμνιστών. Το αγοράκι παρατήρησε ότι πολλές γυναίκες είχαν μεγαλύτερους μαστούς απ τη μαμά του και τη ρώτησε γιατί.
    - Όσο μεγαλύτερα είναι, τόσο πιο βλάκας είναι η γυναίκα που τα έχει, απάντησε η μαμά και το αγοράκι πάει να παίξει στη θάλασσα, όπου όμως παρατήρησε ότι πολλοί άντρες είχαν μεγαλύτερα πέη απ τον μπαμπά του και ρώτησε πάλι τη μαμά.
    - Όσο μεγαλύτερο τα έχουν, τόσο πιο βλάκας είναι ο άντρας που το έχει, απάντησε η μαμά και το αγοράκι, ικανοποιημένο απ την απάντηση, πήγε πάλι να παίξει στο νερό.
    Μετά από λίγο επιστρέφει στη μαμά του και λέει:
    - Μαμά, έλα να δεις! Ο μπαμπάς μιλάει με την πιο βλάκα γυναίκα της παραλίας και όσο περισσότερο της μιλάει, τόσο πιο βλάκας γίνεται.

Ανέκδοτα : Ο πιο βλάκας

6. pure_pleasure_seeker

pure_pleasure_seeker Regular Member

Δεν έχω υπάρξει ποτέ βλάκας (χαχαχα). Τι εννοώ? ΦΥΣΙΚΑ και ξέρουμε all the way ότι ισχύει το "όταν" (θα χωρίσουμε) και όχι το "αν". Of course, it won’t work out. It never does (rolling eyes). Και ΦΥΣΙΚΑ ξέρουμε all the way πως *όταν* χωρίσουμε, δε θα είναι και το πιο εύκολο/ευχάριστο πράγμα στον κόσμο. Και σίγουρα κάνουμε προσπάθειες και θυσίες για να πετύχει κάτι. Βλάκες θα ήμασταν όμως αν δεν κάναμε give it a shot επειδή *ξέρουμε* ότι δε θα πετύχει. Τότε θα ήμασταν ΠΟΛΥ βλάκες! Δεκαεφτά φορές βλάκες! Με αυτή την έννοια, λοιπόν, δεν έχω υπάρξει ποτέ βλάκας.

(αφού είπα τη "μεγάαααλη" κουβέντα της ημέρας, πάω να κουκουλωθώ κάτω από το πάπλωμά μου και να μείνω εκεί, κατά προτίμηση για πάντα)

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

1 2 3 4 [in German]

We are standing here
    Exposing ourselves
    We are showroom dummies
    We are showroom dummies

We're being watched
    and we feel our pulse
    We are showroom dummies
    We are showroom dummies

We look around