Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί θα θέλατε να σας δέσουν;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 30 Οκτωβρίου 2007.

1. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

χμμμμ ... εγω σαν το καχυποπτο διαβολακι ομως θα αναρωτηθω ... οτι φανερα αντιλαμβανεστε το δεσιμο ως κατι που ναι μεν θα σας κρατησει ακινητοποιημενους , ταυτοχρονα ομως θα δεσμευσει και τον αλλον μαζι σας ....
    και σκεφτομαι ...
    θα θελατε να σας δεσει και να σας περασει χειροπεδες με το καλοριφερ και να φυγει με τους φιλους του για τον Ρεμο ? .......

2. nihilique

nihilique New Member

σαν σκέψη ακούγεται ωραίο τουλάχιστον για μένα να με δέσει η Κυρία μου και να φύγει. Σαν πράξη όμως είναι αφόρητα βαρετό. Κυρίως αν μιλάμε για πολλές ώρες. Άλλωστε κάτι τέτοιο είναι και επικίνδυνο αφού ο περιορισμένος δεν έχει κάποιο τρόπο να αντιδράσει σε κάτι που τυχόν συμβεί. Προσωπικά θέλω το δέσιμο να συνοδεύεται από την παρουσία Της

3. sw

sw

... σε δυο με τρεις μηνες ( ; ) , σε περιμενω !!! (θυμισου ... Ιστιοπλοος!!!   )
    ....................................................................................φιλια  

Last edited: 12 Δεκεμβρίου 2007
  4. soutzoukakia

soutzoukakia His precious

Απάντηση: Re: Γιατί θα θέλατε να σας δέσουν;

Να με δεσει και να φυγει για το Ρεμο;;;   Απαραδεκτο!!!!!!
    Μονο για παρασταση απο Ηρωδειο και επανω θα το δεχομουν    

5. blindfold

blindfold Contributor

Re: Απάντηση: Re: Γιατί θα θέλατε να σας δέσουν;

και να είσαι δεμένος σε ένα καλοριφέρ ,και στη πολυκατοικία να μένουν γέροι ,στο τέρμα ανοιχτό ...
    και η άλλη να παίζει με την τρυπούλα του Ρέμου ....

6. Enya

Enya Regular Member

Αγαπητέ κύριε ιστιοπλόε (μεταξύ των άλλων ταλέντων!) - ελπίζω το ποικιλότροπο δέσιμο να εκτιμηθεί δεόντως από το κοινό during the show!!

Ή μπορούμε να πάρουμε κάποιον άσχετο επί σκηνής, να τον δέσεις και μετά να παίξουμε το 'λύσου μόνος σου' --χι, χι -ειρωνικό γέλιο!  

7. sw

sw

...μερσι για τα καλα σου λογια
    ...σσσσσσ!!! ...Enya, κρυβε λογια, κρυβε λογια!!!    

...ολα παιζουν!!!   (... εκτως απο το : "φτου ξελευτερια ..." )  

Last edited: 21 Δεκεμβρίου 2007
  8. nightingale

nightingale Regular Member

Απάντηση: Γιατί θα θέλατε να σας δέσουν;

Γιατι νιωθω ασφαλεια και γαληνη(σχεδον οπως οταν ειμαι στην αγκαλια Του)... τον ελεγχο Του πανω μου και στο ελεος Του καθως ειμαι ακινητοποιημενη... και νιωθω αδυναμη και ανικανη να κανω την ελαχιστη κινηση χωρις την αδεια Του.
    Βεβαια ο Ιδιος προτιμα να με ακινητοποιει νοερα, γιατι πιστευει πως απαιτειται εντονοτερη παραδοση ελεγχου και υποτακτικοτητα εκ μερους μου να παραμεινω σε μια συγκεκριμενη σταση επειδη απλως μου το ζητησε και οχι επειδη ειμαι δεμενη και δεν μπορω να κανω διαφορετικα.

9. Marbledragon

Marbledragon Regular Member

Γιατί είναι ένας ακόμα τρόπος να δείξεις στη Κυρία σου ότι Την λατρέυεις και πως η υποταγή σου σε Εκείνη είναι αληθινή παρά τις φοβίες και την ανασφάλεια που σου δημιουργούνται, χάνοντας τον έλεγχο της κίνησης σου. Για μένα είναι ακόμα ένας τρόπος να Της δείξεις πως ζεις και αναπνέεις για Εκείνη...

10. Απάντηση: Γιατί θα θέλατε να σας δέσουν;

γιατι το δεσιμο σε κανει να νιωθεις μια απιστευτη ηδονη..και το αγγιγμα Του επειτα και καθε του κινηση γινεται παραλληλα ηδονικη βασανιστικη...

11. nnds

nnds New Member

...γιατί απλά μου αρέσει να μην έχω τον έλεγχο και παράλληλα είναι μια υπέροχη αίσθηση!!!

12. BiVampi

BiVampi Regular Member

Γιατί το να σου παραδίνεται ο άλλος και να νιώθεις το συνδυασμό σκοινί-δέρμα είναι αφροδισιακό, όπως το άγγιγμα και η αίσθηση του δέρματος στα δάχτυλά μου  ... Ειδικά όταν συνδυάζεται με blindfold οπότε και η παράδοση ανεβαίνει λέβελ...