Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί λέμε ψέματα στο internet?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος undertraining, στις 5 Νοεμβρίου 2013.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Υπάρχουν και τριπλά προφίλ χαχαχα...
    Και με τα τρία προφίλ "κυνηγούν" τα ακριβώς ίδια άτομα που για χ,ψ,ω λόγους τους κάθονται στα καρύδια...
    Η προσπαθούν να πηδήξουν/πηδηχτούν και με κάποια από τα 2/3 προφίλ τους δεν τους "έκατσαν"...
    Γι' αυτό ξαναδοκιμάζουν με κείνα που νομίζουν, ότι δεν "έκαψαν"...

Βέβαια για να πηδηχτούν μαζί τους...Πρέπει να βρουν τρόπο ν'αποφύγουν τον σκόπελο...
    Δηλαδή ότι κάποιες φορές ο/η "υποψήφιος/α" είχε ήδη γνωρίσει in the real life τους/τις "έξυπνους/ες" σαν κτήτορες ενός από τα δύο, τρία, χίλια "διαφορετικά" προφίλ τους...
    Και τους είχε απορρίψει/απομακρύνει για τους λόγους τους/της...

Γαμήσι/session/οτιδήποτε άλλο πίσω από μια οθόνη δεν γίνεται...
    Τουτέστιν, ο καθένας και η καθεμία ας πει, όσα ψέμματα γουστάρει...
    Αν μείνει σε ένα εικονικό κόσμο...Αργά η γρήγορα ο υποψήφιος "εξαπατημένος/η" θα βαρεθεί και θα κόψει λάσπη...
    Αν βρεθεί με τον/την υποψήφια/ο, ο Θεούλης έδωσε σε όλους/ες μυαλουδάκι...
    Εαν πιαστεί ο/η οποιοσδήποτε εκεί μαλάκας/ισμένη...
    Shit happens...
    Ποιος/ποια δεν πιάστηκε ποτέ "μαλάκας/ισμένη" στην ζωή του/της?
    Υπάρχει εγγύηση ποτέ για τίποτε στην ζωή?

Last edited: 4 Απριλίου 2015
  2. Σωστός

3. Tenebra_Silente

Σείριε (συγνώμη για το ελληνικό του νικ σου...χαχαχα...), εμένα ένα τέτοιο τριπλό προφίλ, εμένα και κάποια άλλη, είχε την φαεινή ιδέα να προσπαθήσει να μας κάνει διάφορα για πάνω από ένα μήνα...
    Το αστείο είναι ότι πρόκειται για άτομο που γνωρίζαμε from the real life και οι δυο μας...
    Και λέω γνωρίζαμε, γιατί με το συγκεκριμένο άτομο δεν θα θέλαμε να έχουμε πια ούτε ένα γεια...
    Ακόμη πιο αστείο το γεγονός ότι "μπουρδουκλώθηκε" ένα απίθανο νούμερο ανθρώπων γύρω από εκείνο το άτομο και τον "συνεργό" του...
    Που ο καθένας από τους "μπουρδουκλωμένους/ες" ξεχωριστά, "είχαν κάτι" μαζί μου η με το άλλο "δικό μου" άτομο...
    "Δικό μου" αυτή την στιγμή...Τελικά μαζί μας τουλάχιστον έφαγαν όλοι τα μούτρα τους...
    Κανείς τους δεν θα έχει εκείνο που θα ήθελε...Ούτε ο "πυρήνας των άλλων δυο"...ούτε εκείνοι/ες που χρησιμοποιήσανε σαν "δορυφόρους" και ίσως και να μην το ήξεραν καν ότι οι "δυο" τους χρησιμοποιούσαν...

Αλλά επειδή και μιλώντας πάντα για τα εδώ...
    Ελάχιστοι/ες δεν έχουν τουλάχιστον μιλήσει με τους πάντες...(Γιατί αν και τι έχουν κάνει με τους/τις διάφορες/ους εδώ...
    Ειλικρινά δεν μ' ενδιαφέρει πια καθόλου και για κανέναν και καμία...)
    Και στο τέλος γίνεται μια τεράστια σούπα...Όπου ο καθένας και η καθεμία έχει τις βλέψεις του/της...
    Έχει τα άχτια του/της...
    Και πάει να βγάλει ο/η ένας/μια τα μάτια του/της άλλου/ης...
    Η να "κερδίσει" κάτι από κάποιους/ες άλλους...
    Και αυτό γίνεται και (κυρίως) μεταξύ -και καλά- φίλων/γνωστών/συμπαθούντων κτλ κτλ...

Ergo, κάποιους/ες τους ίσως και να τους ξέρεις λιγότερο η περισσότερο και από τον έξω κόσμο...
    Για κάποιους λόγους σε απέρριψαν η τους/τις απέρριψες...
    "Επαναφέρουν" το "παιχνίδι" εδώ μέσα...
    Συμβαίνουν "πράγματα" έξω από εδώ...Έρχονται να σου "πουν" κι εδώ...
    Φτάνεις στο σημείο να μην πιστεύεις πλέον τίποτε απ' όσα σου λέει ο/η οποιοσδήποτε και ας λέει κάπου την αλήθεια...
    Τουτέστιν, οποιος/α παρά ανακατεύεται με τα πίτουρα...Τον/την τρων οι κότες...
    Δεν φταίει εκείνος/η που δεν σε/με/μας πιστεύει πια...

Και όλ' αυτα γιατί?

Για τον αέρα τον κοπανιστό στο τέλος...Όταν η οθόνη δεν "καλύπτει"...Από κοντά...ζωντανά...Κανείς δεν μπορεί να "κρυφτεί" από τον άλλο/η για πολύ...

4. Ισχύει.
    Αυτό ακριβώς ήταν και το νόημα του νήματος μου "Σε ξέρω, με ξέρεις".
    Που να διαβάσεις ένα personal story (θέλουμε 30 σελίδες) - όπως, προσωπικά, το βίωσα ανατρίχιασα με το που μπορεί να φτάσει πλέον η συκοφαντία και αηδία όταν έχεις "μπει" στο μάτι κάποιων που (για τους δικούς τους λόγους - άγνωστους ή αδιάφορους σε εσένα) σε εχθρεύονται.

5. Tenebra_Silente

Καταλαβαίνω οτι κάποιες φορές τα "νεύρα" σαλτάρουν...
    Ειδικά αν πρόκειται για καταστάσεις που έφυγε και μικρότερο η μεγαλύτερο κομμάτι καρδιών...η που νόμιζαν ότι είχαν φύγει...
    Καταλαβαίνω την σωστή η λανθασμένη πίκρα, από την συμπεριφορά κάποιων που αν όχι φίλοι, θεωρούσες ότι συμπαθούσες και σε συμπαθούσαν...
    Ότι είχατε κάποια κοινά σημεία...
    Καταλαβαίνω τις παρεξηγήσεις, τις άσχημες στιγμές...
    Κι εγώ δεν είμαι Άγιος, τις έχω κάνει τις μαλακίες μου...Τα ξεσπάσματα μου...
    Ήταν λάθος? Ναι ήταν, το παραδέχομαι...

Αλλά τις "μηχανορραφίες" που θα ήταν από επίπεδο δημοτικού, μέχρι συκοφαντική δυσφήμιση που λες κι εσύ...
    Για το τίποτε στο τέλος...
    Μόνο για καπρίτσια, η γιατί κάτι στράβωσε, η γιατί κάποιος/α μας "πήρε την μπουκιά από το στόμα"...Που στο τέλος ποτέ και κανείς δεν είναι κανενός...
    Αυτό δεν το καταλαβαίνω...Άσε που κάποιες φορές παρά είναι βλαβερές...Στ' αλήθεια βλαβερές, με αληθινές συνέπειες...

Γιατί πολλοί/ες δεν καταλαβαίνουν, ότι πίσω από το κωλοpc υπάρχουν άνθρωποι, με αισθήματα που κάποιες φορές δεν τους αφορούν καν...
    Υπάρχουν ζωές, προβλήματα, αξιοπρέπεια, τιμή, επαγγέλματα, σχέσεις κλπ κλπ...
    Και για αποφυγή παρεξηγήσεων το δικό μου άτομο που έγραψα πριν, είναι η @Ana Steel
    Ενώ τους/τις "έξυπνους/ες" δεν θέλω καν να τους/τις αναφέρω...
    Αλλά για πολλοστή φορά τους δίνω να καταλάβουν ( τους δίνω και εδώ να καταλάβουν )...
    Ότι και ποιοι/ες είναι ξέρω εδώ και καιρό...
    Και το "παιχνιδάκι" του καθενός από δαύτους/ες γνώριζα εδώ και καιρό...
    Το κοινό "παιχνιδάκι" τους καθώς και τις βλέψεις του/της καθενός/καθεμίας απ' όλους/ες τους...
    Άλλο αν κάπου έκανα τον μαλάκα, η αν με κάποιους/ες προσπάθησα να ρίξω γέφυρες...
    Γιατί για μένα πήγαιναν πολύ πέρα από ένα φόρουμ...
    Και να μην στείλω και κείνους/ες στα τσακίδια μαζί με τους/τις υπόλοιπους/ες...

Αλλά πλέον μένουν όλοι και όλες τους εκεί που τους αρμόζει...
    Εκεί που έπρεπε να τους είχα αφήσει από την αρχή, δηλαδή στην πλήρη αδιαφορία...

Πολύ ασχολήθηκα μαζί τους...Γιατί ασχολήθηκα μαζί τους για μήνες...Πλέον φτάνει...Με κούρασαν σε σημείο ξεράσματος...

Υ.Γ. Αφαίρεσα και ξανάβαλα την "παρέμβαση" μου. αυτή..
    Γιατί πρόσθεσα και κάποια άλλα πραγματάκια στο σεντόνι μου...
    Ήταν ευκαιρία για να "κλείσω" κάποιους λογαριασμούς με κάποια άτομα που θεωρούσα περισσότερο η λιγότερο σημαντικά...
    Που τα είχα γνωρίσει αρχικά εδώ μέσα...
    Και εδώ μέσα πια για μένα "ξανά επιστρέφουν" ...
    Κι εδώ μέσα για μένα πια "σβήνουν" δια παντώς...
    Να ξέρουν μόνο ότι "μαλθάκα" δεν τα κατάφεραν να με πιάσουν...
    Και ότι το "δικό τους" δεν πέρασε...Εκείνο που είχε ο καθένας στο μυαλουδάκι του...
    Όσο και αν το προσπάθησαν για μήνες και με "εξυπνάδες" εδώ και με "εξυπνάδες" στον έξω κόσμο...

Και επαναλαμβάνω...Αν κάποια η κάποιον από όλους τους "εμπλεκόμενους/ες", τον/την έκαψα αδίκως...
    Λυπάμαι, αλλά ας μην ανακατευόταν με τα πίτουρα...
    Γιατί τον/την έφαγαν οι κότες...και όχι εγώ...

Ας ήταν καθαρός/η μαζί μου...και εδώ μέσα...αλλά κυρίως έξω από εδώ...
    Γιατί κάποιοι/ες μπορούσαν έξω από εδώ καθαροί/ες να ήταν μαζί μου...
    Αλλά από τα πολλά τα "πίτουρα" κι εδώ κι έξω...
    Έφτασα στο σημείο που και να μου λένε εκείνοι/ες, ότι έξω αυτή την στιγμή είναι μέρα...
    Δεν τους/τις πιστεύω πια...
    Και είναι πάνω από δυο εκείνα τ' άτομα που δεν πιστεύω πια, ότι και να μου έλεγαν/λένε...

Το προφίλ μου κλείνει για όλους μηδενός εξαιρουμένου...Καμία λίστα...
    Απλά, εδώ πια δεν θέλω άλλη επαφή πέρα από τα νήματα με κανέναν και με καμία...
    Εκείνοι/ες που θέλω, να έχουν επικοινωνία μαζί μου έξω από εδώ, ποιοι/ες είναι, το ξέρουν...
    Και πως να με βρουν έξω από εδώ, το ξέρουν επίσης...

Να είστε όλοι καλά...Μηδενός εξαιρουμένου/ης...Ειλικρινά...
    Τα "ξαναλέμε" στα διάφορα νήματα...
    Εγώ δεν θέλω πια τίποτε άλλο...από κανέναν/καμία εδώ μέσα...
    "Έδωσα", "πήρα", μου έφτασε... 

Υ.Γ. Να λέγαμε ψέμματα μόνο στο ίντερνετ...Λες και δεν μας έφτανε μόνο το ίντερνετ...
    Πρέπει και από το ίντερνετ να ξεκινάμε τα ψέμματα...Και μετά να τα σέρνουμε και έξω...Η το αντίστροφο...
    Το λοιπόν κάποιος/ες τα ψέμματα να τ' ακούμε, μπουχτίσαμε και στο ίντερνετ και έξω...
    Γιατί μαλθάκες δεν ήμασταν, ούτε είμαστε...
    Άλλο αν τους μαλθάκες θέλαμε να τους παίξουμε...

6. Ana Steel

Ana Steel 7.585,145,542...

Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το ψέμα, κρύβεται σε κάθε περίπτωση της ζωής του. Δεν είναι προνόμιο του κυβερνοχώρου. Απλώς ο συγκεκριμένος χώρος του δίνει την δυνατότητα να "φτιάξει" το παραμυθάκι του ευκολότερα.
    Ίσως το βασικότερο λάθος όλων, είναι η μη σωστή από κωδικοποίηση του ατόμου που γίνεται αποδέκτης του ψέμματος του. Δεν υπολογίζει σωστά τον "εχθρό", με λίγα λόγια.
    Είπα και εγώ ψέματα σε κάποιους εδώ μέσα, όχι για να φτιάξω ένα διαφορετικό προφίλ, αλλά μέχρι να έχω την αίσθηση της ασφάλειας απέναντι τους. Αλλά θεωρώ, ότι είναι άλλο να πεις ψεύτικη δουλειά ή τόπο διαμονής και άλλο να προσπαθείς να το παίξεις κάποιος άλλος.
    Ζητάω συγνώμη σε αυτούς που το έκανα (αν και το έχω κάνει ήδη σε προσωπικό επίπεδο) και τους είπα την αλήθεια στην πορεία.
    Όσο για το πολλαπλά προφίλ;;
    Πιο φανερή γελοιότητα από αυτή δεν υπάρχει. Και αν πιστεύουν ότι ο γραπτός λόγος τους καλύπτει, να έχουν υπόψιν τους πως κάποιοι γελάνε πολύ εις βάρος τους.
    Και τους παίζουν για χαβαλέ!!
    Όπως έκανα μαζί με τον @Tenebra_Silente, και εδώ και σε κάποιο αντίστοιχο φόρουμ με αυτό. Μετο ίδιο ακριβώς άτομο παρακαλώ! Που νόμιζε κιόλας ότι δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι!!
    Υ. Γ. Άρχισα και εγώ τα σεντόνια, με κόλλησες!! !!

7. Tenebra_Silente

Σε κόλλησα ε? χαχαχα...Το "ωραίο" είναι ότι και το δεύτερο άτομο έκανε και άλλο προφίλ...Αλλά δεν πρόλαβε να το χρησιμοποιήσει...
    Αφού ξεμπροστιάσαμε τον "εγκέφαλο" χαχαχα...
    Εδώ έστειλα πμ στον/την "έξυπνο/η" (και βάζω και τα δυο φύλα, για να καλύψου τα μούτρα του "πανέξυπνου" ατόμου"...Μην και πάψει να είναι γελοίος/α κάποτε )...
    Όταν πλέον το είχε παρακάνει και του/της είπα όλα τα nick που χρησιμοποιεί...Και άλλα "όμορφα"...
    Γιατί χρησιμοποιώντας το ίντερνετ σαν βάση...
    Προσπάθησε να κάνει πολλά πίσω από την πλάτη μου και στον έξω κόσμο...
    Και με τον ένα η τον άλλο τρόπο, για τον ένα η τον άλλο λόγο έφαγε τα μούτρα του/της...

Το αστείο είναι, αστείο τρόπος του λέγειν...
    Ότι εγώ έχω διάφορους/ες που στον έξω κόσμο με γνώρισαν από καλά έως πολύ καλά...
    Και...
    Εντάξει...δεν χρειάζεται να πω άλλα...
    Όποιοι έπρεπε να καταλάβουν, πια κατάλαβαν...
    Πολύ "λίγο" σαν "όπλο" το ίντερνετ τουλάχιστον για ότι έχει να κάνει με μένα...
    Εκείνα τα λίγα η πολλά που από μένα είχαν...
    Ο καθένας από κείνους τα έχασε για διαφορετικούς λόγους...
    Και δεν θα τα ξανακέρδιζε, χρησιμοποιώντας και αυτό το φόρουμ...

Αντιθέτως, οι "μαλθακίες" που μου έκαναν και εδώ...
    Συνοδευόμενες από τις "μαλθακίες" που μου έκαναν και έξω από εδώ...
    Ήταν η ταφόπλακα για κάθε ένα τους ξεχωριστά...

Με τα ψέμματα και τα μισόλογα μπορείς να κερδίσεις κάτι γρήγορα και εύκολα πολλές φορές...
    Σε αυτό βοηθάει τα μάλα το ίντερνετ...
    Αλλά το διατηρείς μονάχα με την ειλικρίνεια...
    Και σε αυτό το ίντερνετ δεν βοηθάει καθόλου...Γιατί μεταξύ άλλων δεν φτάνει...
    Και όποιος χρησιμοποιεί μισόλογα, η θεωρεί εαυτόν εξυπνοπούλι...Και ότι με απάτες, η μισόλογα μπορεί να τα έχει όλα και εύκολα...
    Φτάνει η ώρα που τα ψέμματα των άλλων...τα θέλω των άλλων...Μαζί με την δικιά του/της ηλίθια συμπεριφορά...
    Τον/την "θάβουν" και μένει με μια αρμαθιά μύγες στα χεράκια του/της...

8. Ana Steel

Ana Steel 7.585,145,542...

@Tenebra_Silente, εγώ τους αφήνω στον καημό τους!! Η πορεία απέδειξε ότι ήταν απίστευτα μικρά ανθρωπάκια για να μπορέσουν να μας επηρεάσουν. Μόνο που μας έδειξαν πόσο μικρόψυχοι είναι.
    Και δεν ειχαν ούτε καν την στοιχειώδη εξυπνάδα να μην μας θεωρούν σαν τα μούτρα τους. Ας πρόσεχαν!  
    Αρκετά ασχοληθήκαμε μαζί τους.
    Η ζωή είναι ωραία... Ωραιότερη χωρίς μικρόψυχους ανθρώπους.
    Η είσοδος μου σε αυτό το φόρουμ, μου έμαθε αρκετά. Μου έδειξε πόση κακία και μοναξιά υπάρχει γύρω μας.
    Και ήρθε η γνωριμία μου μαζί σου για να μου αποδείξει ότι υπάρχουν άνθρωποι με ψυχή, καρδιά, μυαλό. Που σε κοιτούν στα μάτια και φωτίζουν τη ζωή σου. Και μόνο για αυτό ευχαριστώ την ιδέα μου να μπω στο φόρουμ!!
    Μπορεί να με εκνεύρισαν αυτά τα ανθρωπάκια αλλά όχι πια. Μου είναι αδιάφοροι. Τώρα έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω...
    Υ. Γ Και σεντονάκι και εκτός θέματος νήματος!! Δύο σε ένα... Συγγνώμη νηματοθέτη. 

9. Tenebra_Silente

@Ana Steel τα είπες όλα καρδιά μου...
    Ένα συγνώμη και από δικού μου μέρους στον νηματοθέτη...  

Αν και είμαστε το παράδειγμα, του γιατί κάποιοι/ες λένε ψέμματα στο ίντερνετ...
    Και που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη βλακεία και μοχθηρία, χρησιμοποιώντας το μέσο...
    Τόσο εκτός θέματος δεν ήμασταν...
    Αλλά φτάνει χαχαχα  

10. dom321654

dom321654 Regular Member

Γιατί να πει κάποιος ψέματα στο διαδίκτυο; Γιατί είναι-στην καλύτερη των περιπτώσεων-κομπλεξικός. Ουδείς είναι υποχρεωμένος να στραφεί εκεί για γνωριμίες, φιλίες και σχέσεις, είναι αποκλειστικά δική του επιλογή. Εμπεριέχει ρίσκο αυτό; Ναι, όπως και τα περισσότερα, αν όχι όλα, πράγματα στην ζωή. Επιβάλλεται να είναι κάποιος μετρημένος στον λόγο του, τόσο όσο αφορά τα προσωπικά του δεδομένα όσο και το πως απευθύνεται στους άλλους; Σίγουρα. Είναι όμως άλλο πράγμα ο μετρημένος λόγος και άλλο το να ψεύδεται κανείς και να προσπαθεί να παραπλανεί και να εξαπατά τους άλλους. Τα ψέματα όμως δεν διαρκούν πολύ, μόνο εάν οι αποδέκτες τους είναι εθελότυφλοι, και στο τέλος εκθέτουν αυτόν που τα λέει, όποιος διαθέτει στοιχειώδη ικανότητα επεξεργασίας του τι του λέει ο άλλος θα τα αντιληφθεί, έστω και αν από λύπηση για τον άλλο και τα κόμπλεξ του δεν του τα τρίψει στην μούρη, ή το κάνει πιο έμμεσα. Αν κάποιος σώνει και καλά θέλει να ψεύδεται, τουλάχιστον ας υποδυθεί έναν ρόλο που να ταιριάζει στις "δυνατότητές" του.

Last edited: 7 Απριλίου 2015
  11. dom321654

dom321654 Regular Member

Ένα άτομο που συγχέει τον μετρημένο λόγο με το ψεύδος μπορεί να συγκριθεί με κάποιον ο οποίος δεν μπορεί να διακρίνει την διαφορά ανάμεσα σε ένα σώβρακο και σε ένα παντελόνι, και έχει φορέσει το πρώτο πάνω από το δεύτερο...Ο ορισμός της ηλιθιότητας και της αυτογελοιοποίησης.

12. aethereal

aethereal Guest

Ήταν Άνοιξη του 2013
    σε διάλειμμα απο μεταμεσονύκτιο διάβασμα Φυσικής Κατεύθυνσης
    στο flash chat οπου μιλούσαμε τα βράδια
    αρχικά του έλεγα αρκετά μεγαλύτερη ηλικία απο τη πραγματική μου επειδή ηταν μεγαλύτερος..τοσο μεγαλύτερος που ήμουν σίγουρη πως εαν του έλεγα την αλήθεια θα αντιμετώπιζα δεδομένη στερεοτυπική προκατάληψη..
    στην πορεία όλο αυτό μπολιάστηκε με εκμυστηρεύσεις,αφιερώσεις,φωτογραφίες,ποιήματα,θέλω
    μου μίλησε για υποτακτικές και άλλα που πρώτη φορά τα διάβαζα..
    έτσι άρχισα να συμβουλεύομαι το γκουγκλ ώστε να μη προδώσω την απόλυτη άγνοια μου γύρω απο το bdsm..
    σε μια παρόμοια αναζήτηση "πέτυχα" και το εν λόγω φορουμ..
    σε μια σελίδα οπου κάποιος με διαφορετικό ψευδώνυμο απο εκείνον αλλα με το ίδιο αβαταρ (απο αγαπημένη ταινία)
    μιλούσε σε καποιο νήμα ενος νεαρού σχετικό με ενα χαστούκι και ένα λεωφορείο..
    και αποφάσισα να γίνω μέλος ωστε να τον ρωτήσω
    πρώτα διάβασα όσα περισσότερα μπορούσα απο τα 545 δημόσια μηνύματα του
    επίσης διάβασα πως δηλώνει διαφορετικά στοιχεία σε τόπο προελέυσεως και ηλικία
    άλλα οι ομοιότητες στα γραφόμενα του και ο ενθουσιασμός της ανακαλυψής μου,τα προσπέρασαν αυτά,με περιπου 120 km/h
    μου έδωσε το πρώτο λαικ μου
    οποτε πήρα κι εγω το θάρρος και του έθεσα την ερώτηση με το ονοματεπώνυμό του..
    κι ενώ αρχικά ηταν εύγλωτος,μόλις ερωτήθη
    εμουγκάθη...
    δεν πτοήθηκα εγω όμως!
    επιστρατεύθηκαν δημουλά,ρίτσος,πολυδούρη,ποε,νικολακοπούλου,βεμπο,σοπεν,air,χατζηδακις
    μου εξέφρασε επιθυμία φωτογραφίας μου
    και στο δισταγμό μου(αλήθεια ποιος προσπαθεί ν ανακαλύψει ποιον)
    εμουγκάθη φορέβερ..
    εγώ πάλι οχι..
    συνέχισα να γράφω...και να γράφω...σα το στοιχειό στο πύργο των φαντασμάτων
    και το νεογοτθικό "μυστήριο" έμεινε ανεξιχνίαστο..
    υ.γ αστραπιαία σκέφτηκα τη χρησιμότητα δεύτερου προφίλ μου (με λιγότερη ευκινησία στις συστησιακές ερωτήσεις)
    αλλα το θεώρησα άτοπο εφόσον παραλλήλως ερώτησα τον "αλλον" και μου απάντησε με γέλιο,υπεκφυγές,σχήματα λιτότητας και ακραιφνή λυρισμό
    υ.γ2 ακόμη μιλάμε με τον "άλλον"..

---ποσα χιλιομετρα συνομιλιων??
    ---αν ειχαμε ενωσει αυτα τα λογκς
    ---θα ειχαμε συναντηθει
    ------ eides?
    ------den tolmhses pote..
    ---θα το γραψω κι αυτο
    ---στο προσωπικο μου δημοσιο στοιχειωμενο ημερολογιο
    ------na to kaneis
    ------ kapote 8a gelas
    ---και τωρα γελαω
    ------ kalo auto..
    ---για σενα γραφω τωρα
    ------ nai ?
    ---οπως παντα
    ------ egw nomiza oti grafeis gia sena
    ---εμμεσα και αμεσα
    ------ gia na deis to apotelesma sou
    ------ mesa sou
    ---για εσενα γραφω,εξαιτιας μου
    ---σ αρεσει να γελαω?
    ------ polu
    ------ dineis fws
    ---φωτουλα!
    ---φωτουλα και πετουμενο?
    --- =λοβ
    ------ axm...
    --- πεταξες?
    ------skeftomai..
    ---τι?
    ------ poios 8eos..
    ------ mou kanei plaka..
    --- εσυ που το κατεχεις στα μεταφυσικα πες μου
    ---μπορω να παρατηρω,εαν πετας μακρια,με τα κυαλια της μυωπιας
    ------ ti na to kaneis an den se kratw apo to xeri na noiw8eis tis stagones apo ta sunefa?
    ------ na aiwreisai sxedon apo to upsos?
    ------ na lampeis sto fws tou hliou?
    ------ ase..
    ------ krathsou sthn gh...
    ------ kai blepe me apo makrua..
    ---θυμασαι?
    ------oxi...
    ------ekapsa ths mnhmes mou...
    ------tis*
    --- εγω τα φτερα μου
    --- και πως να σε φτασω?
    ------8a aplwsw to xeri..
    ------ opws sto clip twn REM...
    --- στειλε λινκ
    ------ den exei thn fwto gmt..
    ------an deis omws to losing my religion..
    ------8a deis pia skhnh ennow..
    --- αμαρτανω ομως ακομη..
    ------ den peirazei..
    ------pali egw 8a ta katapiw..
    ------ ase emena na trww olh thn amartia...
    ------ etsi ki alliws..
    ------ panta hmoun o Sin Eater olwn sas...
    --- και το συμπαν??ποτε θα με εκδικηθει τελικα?
    ------to phra panw mou..
    ------ dont worry..
    ------ anymore..

(Και σήμερα.
    Ήμαρτον)

Last edited by a moderator: 9 Απριλίου 2015