Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί λέμε ψέματα στο internet?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος undertraining, στις 5 Νοεμβρίου 2013.

1. @elfcat δεν μπορω να σου κανω like εδω... 

2. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

εσυ δηλ γιατι λες ψεμματα στο ιντερνετι ?

ε ?

3. Εγω αυτο που εχω να πω ειναι πως, ο αμεσα ενδιαφερομενος θα ξερει τα παντα για εμενα καθως επισης δεν ειμαι υποχρεωμενη να δινω λογαριασμο στον καθε ασχετο, ποια ειμαι, τι εκανα, τι κανω και τι θα κανω.

Εαν αυτο θεωρειται ψεμα, τοτε ναι, λεω παρα πολλα.

4. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

...νταξ, ας το δούμε απλά,
    αναγκασμένος να πεί την αλήθεια δεν είναι κανείς.
    είναι όμως προτιμότερο να το κάνεις από την αρχή,
    γιατί, στο νετ αλλά και στη ζωή, όσο συμμετέχεις εκτίθεσαι

5. elfcat

elfcat . Contributor

Με την τελευταία σας φράση "γιατι, στο νετ αλλα και στη ζωη, όσο συμμετέχεις εκτιθεσαι", μοιάζει να αποδέχεστε οτι το νετ και η ζωη ειναι ισόμορφα. Δεν ειναι. Το νετ (με την χρήση της δήθεν επικοινωνίας) ειναι μια παιδική χαρα. Γι αυτο την απολαμβάνουν τα παιδια και οι έφηβοι και παλινδρομούμε σε αυτήν οι ενήλικες. Και άρα δεν εκτιθεμεθα οπως στην ζωη, αλλα οπως στην παιδική χαρα, οπου ενα αγορακι θα πει είμαι ο batman, μια άλλη ομάδα ειναι τα super αγόρια και ενα κοριτσάκι ειναι η Σοφία η πριγκίπισσα κ.ο.κ. Γιατι στο νετ ο,τι συμβαίνει αφορά περσόνες, ΟΧΙ πρόσωπα. Και όλες οι παρεξηγήσεις ξεκινάνε ακριβως απο αυτη την σύγχυση.  

6. Ε, ναι και κάποια στιγμή πέφτουν οι μουτσούνες και αποκαλύπτονται αι συνομωσίαι....

7. Koproskylo

...λυπάμαι μα θα διαφωνήσω,

η ζωή και αν είναι γεμάτη περσόννες και πρόσωπα εν συγχίσει

υγ. μη θεωρήσεις ότι σε "διδάσκω" στα περί ζωής
    είμαι σίγουρος πως δεν το χρειάζεσαι

8. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

δεν εχετε παρατηρησει, οτι στο νετ περιτρυγυριζεστε απου αυθεντιες, παντογνωστες και βασικοτερους του βασιλεως ?

9. Χμμμμ και αφού τώρα δηλαδής μιλάει περσόνα, εμείς γιατί να την επιστέψουμε ότι λέει τηναλήθεια τόνα τάλλο?

Tίποτα από Marvel διαθέτει το κατάστημα  

10. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Θεωρώ ότι θα πρέπει να δούμε ως που φτάνει η αλήθεια.
    Το διαδίκτυο πχ για έμενα είναι σαν μια μεγάλη καφετέρια.Θα μπορούσα να πω σε μια κοπέλα ότι έχω κορμί αγαλματένιο;Όχι!Τότε γιατί να το κάνω εδώ;
    Το να μην υπάρχει πλήρεις αλήθεια σχετικά με προσωπικά δεδομένα (διεύθυνση,όνομα επίθετο) θεωρώ ότι γίνεται για λόγους ασφαλείας περισσότερο και το δικαιολογώ.
    Από την άλλη καθόμαστε και αναλύουμε για τα ψέματα εδώ και στο fb (όσοι έχουν) όλους τους πιάνει κρίση αληθείας και λένε τα πάντα γι αυτούς!

11. elfcat

elfcat . Contributor

λυπάμαι, μα δεν θα διαφωνήσω 

Εγώ είπα ότι στο νετ είναι ΟΛΑ περσόνες, δεν είπα ότι στη ζωή δεν έχει καθόλου περσόνες! Ισως αυτός να είναι κι ο λόγος που απογοητευμένοι άνθρωποι από την έλλειψη αλήθειας στη ζωή, την ψάχνουν στο νετ.

Ελα μου, ντε;     Γι αυτό πάντα παραξενεύομαι που τα παίρνουν πολλοί εδώ μέσα προσωπικά, με μια περσόνα.

Μα γι αυτό διαχώρισα, αν υπάρχει πρόθεση και προσδοκία γνωριμιών. Καταλαβαίνω όμως ότι υπάρχει θέμαόταν το νετ μπαίνει στη ζωή, π.χ. αν κάποιος θελήσει να γνωρίσει ως πρόσωπο, μια περσόνα που "γνωρίζει" στο νετ. Αν με ρώταγε που δεν με ρωτάει θα του λεγα να ξεπλύνει τα μάτια του και να γνωρίσει το πρόσωπο απο την αρχή, αλλιώς ας το διασκεδάσει.

12. Koproskylo

όχι δα,
    είμαι σίγουρος πως μερικοί είναι τόσο αυνάνες στην προσωπική τους ζωή, όσο και στο φόρουμ