Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί λέμε ψέματα στο internet?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος undertraining, στις 5 Νοεμβρίου 2013.

1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Ετσι ακριβος .... αν και φαπες εγω προσωπικα δεν ριχνω αυτους που μου λενε ψεματα απλα τους απομακρυνω απο την ζωη μου

2. η ελευθερια της ανωνυμιας βγαζει φετιχ ποθους και βιτσια ..... και φυσικα δινει την ελευθερια του ψεμματος χωρις τις επιπτωσεις....εννιοτε..

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Μην ακούω μαλ@κίες!

Δλδ κυκλοφορούν μούφα bdsmer, ε;  

4. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Στο ίντερνετ λέμε ψέματα ... στα βδσμ φόρουμ όλοι είμαστε ειλικρινείς. ..

5. πως ακουσες αφου δεν μιλησα..???   εγω απολς εγραψα....  

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

...μην γράφεις χαζομάρες, τότε.  

7. εγω??? ποτε !!!μ εχεις για τετοιο...???   

8. widowmaker

widowmaker Guest

τουλαχιστον εδω μεσα πιστευω πως πρεπει να ειισαι ο ευατος σου ο εξω κοσμος ειναι πιο αγριος

9. ellianna

ellianna Regular Member

Το ίντερνετ ενώ φαινομενικά θα πρεπε να μας δίνει την ελευθερία εκφρασης του πραγματικού μας εαυτού τείνει να κάνει ακριβώς το αντίθετο.
    Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω της ανάγκης αποδοχής που έχει ο καθένας να νιώσει από τους άλλους ως προς αυτόν.
    Η πραγματική ζωή σου αφαιρει την δυνατότητα να προσποιηθεις για πολυ κατι που εισαι.Άνθρωποι που ενδεχομένως βιώνουν την απόρριψη είτε λόγω εμφάνισης είτε λόγω χαρακτήρα,στρέφονται στο ιντερνετψόπου τους δίνεται η δυνατότητα να πλάσουν εαυτους σύμφωνα με τα ιδανικά για την εποχή πρότυπα αποφεύγοντας έτσι τον αρνητικό σχολιασμό.
    Επί της ουσίας,πρόκειται για μια ανάγκη να νιώσουν δυνατοί κ αποδεκτοί όταν στον έξω κόσμο δεν το νιώθουν.
    Και είναι τόσο γλυκός ο ιστός του ψεμματος τους που τον υφαίνουν όλο κ πιο πολυ κ μοιραία πέφτουν μέσα σ αυτόν.καταλήγουν κ οι ίδιοι να πιστεύουν το ψέμα τους κ αλοιμονο σε όποιον αντιπαρατεθεί μαζί τους!
    Ανασφάλεια.Μεγάλη,αδυσώπητη,δίχως τέλος ανασφαλεια

10. widowmaker

widowmaker Guest

πιστευουν το ψεμα που εφτιαξαν για να πιστεψουν αλλοι

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Και έξω το ίδιο είμαστε, δεν μας άλλαξε το ίντερνετ. *.*

12. ellianna

ellianna Regular Member

Συμφωνώ μαζί σου ως προς αυτό..απλά έξω αργα ή γρηγορα ερχόμαστε ενώπιον των ψεμματωβ μας,ενώ το ίντερνετ μας δίνει την ψευδαίσθηση του ελέγχου...