Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί μας γοητεύουν “τα κακά παιδιά”;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 29 Μαϊου 2011.

1. Elysium

Elysium Contributor

Απάντηση: Γιατί μας γοητεύουν “τα κακά παιδιά”;

Σε ό,τι αφορά τους «κακούς» άνδρες: συχνά παρουσιάζουν μια μαγκιά την οποία αρκετές γυναίκες αντιλαμβάνονται ως υπεροχή και δύναμη η οποία τις γοητεύει.
    Οι ίδιες γυναίκες σπάνια μπορούν να προβλέψουν ποιο συνήθως είναι το μέλλον. Το βλέπουμε κυρίως στις εκπομπές της Τατιάνας.

2. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Αφου το γραφω αγαπητε μου.....ΝΑΙ!
    Αλλαζει κατι?

3. Astrovroxi

Γι αυτον καλη μου
    Σεξ και Σχέσεις
    Θέματα που αφορούν το Sex, ή γενικά τις ερωτικές σχέσεις μεταξύ vanilla, gay, lesbian, bisexual ζευγαριών χωρίς BDSM περιεχόμενο.

4. Astrovroxi

Προσωπικη αποψη....γραφω εγω....δικα μου συμπερασματα.....
    Ο καθενας πιστευει οτι θελει και το εκφραζει.
    Απλουστατον! που ελεγε και συγχωρεμενη η Βουγιουκλακη στην "Σωφερινα"...   

5. Uther

Uther Contributor

Α μαλιστα..Συγγνώμη... δεν το πρόσεξα ότι είναι χωρίς bdsm περιεχόμενο..
    (Τις προάλλες δεν άνοιξες ένα νήμα για το πως θα καλυτερεύσουμε το bdsm forum και θα σταματήσουμε τα άσχετα θέματα ; )

6. Alexkat

Alexkat Contributor

Μπορεί η Astrovroxi να είναι sub και όχι vanilla,αλλά νομίζω ότι τόσο εκείνη όσο και ο καθένας από
    όλους μας μπορεί να λειτουργεί και λίγο πιό ελεύθερα,....να πηγαίνει δηλαδή λίγο παραπέρα από
    αυτό που είναι ή δηλώνει ότι είναι με την ανοχή των υπολοίπων ημών.
    Κάποιος ή κάποια που είναι ή δηλώνει sub έχει νομίζω το δικαίωμα να χαίρεται τον ερωτισμό της
    στον βαθμό που εκείνη επιθυμεί και ως vanilla.
    Πιστεύω πως ότι και άν δηλώνει ο καθένας σε αυτόν τον χώρο, δεν πρέπει να τον περιχαρακώνει αυτή
    η δηλωτική του ιδιότητα μέσα σε στενά ασφυκτικά καθορισμένα πλαίσια.
    Αν δεν προτιμάς τον όρο "ταμπέλες" και προτιμάς τους όρους "λέξεις" ή "ονομασίες", κανένα πρόβλημα.
    Ικανοποιητικό όμως αποτέλεσμα σε ένα φόρουμ είναι σίγουρο οτι δεν θα βγεί όταν υπάρχουν μουγκρητά
    αμφισβήτησης των ιδεών και των αποριών των υπολοίπων.

7. Astrovroxi

Ναι γλυκια μου. Ανοιξα νημα και ζητουσα απο τα μελη να μην αναρτουν γελοια νηματα με χαζομαρες και κακιουλες.(τυπου ποσα εκατοστα τον εχω και πως τον παιρνω που συνηθιζεται τελευταια).
    Βλεπεις εδω ενα γελοιο νημα και ασχετο με σεξ και σχεσεις που ειναι κατηγορια του forum ?
    Βλεπεις να αναφερομαι σε κατι το οποιο δεν ειναι υπαρκτο ή δεν συμβαινει?
    Δεν υπαρχουν κακα παιδια? Με οτι περιλαμβανει αυτο για τον καθενα?
    Οποτε ποιο ειναι το ασχετο?

8. Απάντηση: Γιατί μας γοητεύουν “τα κακά παιδιά”;

Γιατί δεν δείχνουν διαθέσιμα.

9. Uther

Uther Contributor

Είναι άσχετο με το bdsm. Όπως είπα δεν είδα ότι υπάρχει άλλη μία κατηγορία άσχετη με το bdsm και ζήτησα συγγνώμη.
    Θεώρησα ότι το να σοβαρευτούμε γενικώς σημαίνει να αρχίσουμε να μιλάμε για bdsm

10. Astrovroxi

Να σοβαρευθουμε σημαινει και αυτο γλυκια μου κατα το μεγαλυτερο μερος και συμφωνω.
    Οχι μονο αυτο ομως.

11. Arcane

Arcane Regular Member

Ναι,

Τα κακά αγόρια και τα κακά κορίτσια γοητεύουν πάντα. Συμφωνώ. Γιατί έτσι είναι ο άνθρωπος ; Γιατί το κακό συνήθως είναι και το απαγορευμένο ; Γιατί το απαγορεύμένο είναι πολλές φορές και αμαρτιά, είτε ηθική είτε θρησκευτική ; Μήπως μερικές φορές η απαγόρευση αντιτίθεται με την Ελευθερία ; Μήπως είχαμε μια ζωή έναν τύπο στο κεφάλι μας να μας λέει μη το ένα μή το άλλο ; Και το να βλέπεις κάποιον τρίτο να μην ακούει σε αυτά, βλέπεις τον εαυτό σου ; και γουστάρεις ; Μήπως γενικά είμαστε όλοι μαζόχες, τραβάτε με και ας κλαίω ;

Μέχρι εδώ ξέρω να απαντήσω, τα ύπόλοιπα, θέλουν πτυχία και διάβασμα στο θέμα.

Όσο αφορά το σέξ, δεν ισχύει, άμα ο άλλος έχει ένα σωρο συμπλέγματα, αλλά ένας τρίτος γουστάρει αυτη την συμπεριφορά, είναι πολύ πιθανόν να φάει μεγάλη ήττα στο σέξ, μάπα το καρπούζι δηλαδή. Κάτι ανάλογο που συμβαίνει με τις ωραίες γυναίκες, οι περισσότεροι νομίζουν οτι αυτες, κάνουνε καλο σέξ, πράμα που είναι μύθος. Δεν κάνουνε τίποτα, τεμπέλες του κερατά είναι, που νομίζουν επειδη έχουνε ένα ωραιο κόρμι, θα τα κάνει όλα ο άντρας στο κρεβατι. Μύθος, μην ψαρώνεται.

world peace.