Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί μας γοητεύουν “τα κακά παιδιά”;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 29 Μαϊου 2011.

1. Απάντηση: Γιατί μας γοητεύουν “τα κακά παιδιά”;

Count me out.  

2. Durcet

Durcet In Loving Memory

Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, συμφωνώ απόλυτα. Οι χαρακτηρισμοί άσπρο - μαύρο είναι ανεπαρκείς για να προσδιορίσουν το εύρος των ανθρώπινων χαρακτήρων και συμπεριφορών.

Όσον αφορά το δεύτερο, όμως, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Δύσκολα θα θεωρούσα ως "κακά παιδιά" τους κατά καιρούς εμφανείς ή και μουλωχτούς γλίτσες που κυκλοφορούν εδώ τριγύρω (ειδικά οι δεύτεροι, προσπαθώντας να καλυφθούν πίσω από ένα πέπλο σοβαροφάνειας, καταλήγουν να 'ναι ακόμα πιο γελοίοι, καθώς αδυνατούν να κρύψουν το ότι ελάχιστα διαφέρουν από τακτικές τύπου... Μιχαλάκη). Ίσως θα τους θεωρούσα σαν "χαζά παιδιά" ή απλώς "παιδιά" που ό,τι... παιχνιδάκι δουν, θέλουν αυτομάτως να το αποκτήσουν. Πέραν αυτού, όμως, το γεγονός πως προσεγγίζουν κατά κύριο λόγο άτομα νέα στο χώρο, που δεν έχουν προλάβει να αποκτήσουν feedback, ή άτομα με μειωμένη αυτοεκτίμηση, μ' ένα κάρο ανασφάλειες και συμπλέγματα, δε δείχνει κάτι; Αν η αρνητική φήμη που τους συνοδεύει λειτουργούσε υπέρ τους, τότε γιατί απευθύνονται σ' αυτά τα συγκεκριμένα target groups;

3. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

Απάντηση: Γιατί μας γοητεύουν “τα κακά παιδιά”;

το ξέρω ότι εσύ είσαι ξεχωριστό παιδί   .. στο διάολο οι σχέσεις .. καλύτερα να είσαι μόνος .. από το να προσπαθείς συνέχεια να καταλάβεις .. αν όντως σε θέλει ο άλλος .. ή αν έχει ξεπεράσει τα ψυχολογικά από την προηγούμενη .. την οποία την εκτιμάει και πιο πολύ από σένα .. παρόλο που εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι μαζί του και τον νοιάζεσαι ..

4. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Γιατί μας γοητεύουν “τα κακά παιδιά”;

Η γενίκευση οδηγεί, σχεδόν πάντα, σε λάθος συμπεράσματα. Μπορεί εσύ να λειτουργείς έτσι, κοροϊδεύοντας τους άλλους και πρωτίστως τον εαυτό σου. Δεν είσαι η μόνη. Αρκετά "πουλερικά", και των δύο φύλων, έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης και δράσης: αδυνατούν να ξεκαθαρίσουν τα θέλω τους, μπλέκουν σε καταστάσεις μόνο και μόνο από το φόβο μη μείνουν μόνοι, κοροιδεύουν τους πάντες και τα πάντα. Ωστόσο, το να βάζεις τους πάντες στο ίδιο τσουβάλι, λέγοντας πως όλοι είναι έτσι, πέραν του ότι είναι λανθασμένο, είναι και άδικο. Είτε το θες είτε όχι, υπάρχουν ακόμη εκεί έξω αρκετοί που έχουν διατηρήσει ψήγματα ήθους και αξιοπρέπειας, θέλοντας να είναι εντάξει τόσο απέναντι στους ανθρώπους που έχουν κοντά τους όσο, πρωτίστως, απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.

5. Απάντηση: Γιατί μας γοητεύουν “τα κακά παιδιά”;

Από τη μεριά μου επιδιώκω σχέση και μάλιστα μία και καλή, αλλά απαιτώ να ξέρω ότι και η άλλη είναι σταθερά μέσα στη σχέση for better or for worse και με δεδομένα εξαρχής τα βίτσια μου. Γιατί εγώ δεν κάνω πλάκα με αυτά κι όταν (αν) θα λέω κάποτε "από δω η γυναίκα μου" θα το εννοώ (ασχέτως των όποιων βίτσιων μας, τα οποία ενδεχομένως θα είναι πιο ακραία από τα βίτσια που ήδη έχω). Εγώ τον έρωτα τον θέλω σάρκινο και καθημερινό - όχι τηλεοπτικό και σόου. Και στα σοβαρά θέματα δε γουστάρω ανασφάλειες.

6. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

οι ανασφάλειες ξεκινάνε από αυτόν και όχι από μένα .. όταν συνεχίζεις να μιλάς με πρώην .. η οποία ήταν και η αιτία χωρισμού .. αυτό δεν είναι σχέση .. είναι ψυχολογική παρτούζα .. σαδισμός .. μαζοχισμός και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ..

8. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Απόλαυσε τη καψούρα σου καλό μου...

9. BitterSweat

BitterSweat Regular Member

Εγώ θα σας πω γιατί! Γιατί, λογικά το νήμα αναφέρεται στο ενδόμυχο όνειρο κάθε γυναίκας να ημερεψει-εξημερώσει το κακό παιδί-κτήνος και να το κάνει να την ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες κανάρες που αναλώνουν το χρόνο του με σκοπό να τον κάνει καλό παιδί για αυτή και έπειτα να παντρευτούν. Αυτό θα την καταστήσει ως τη μοναδική κανάρα (μεγαλοκανάρα), η οποία θα αρχίσει μετά από λίγο να βαριέται και να ξενοκοιτά και τότε το πρώην κακό παιδί θα γίνει ο κακομοιρούλης που θα τρέχει από πίσω της, όπως αρχικά έκανε αυτή, και έτσι θα έχει ολοκληρωθεί η αρχική φαντασίωση που είχε στο μυαλό της η λεγάμενη, όταν μιλούσε για το κακό παιδί (όλο καψούρα-απογοήτευση απο τις χιλόπιτες που είχε φάει-και ζήλεια ή που άργησε ή που δε την επέλεξε ποτέ για γκόμενα) στις φίλες της. Δι εντ!

Ήμουν λίγο ωμή, να με συγχωράτε... αλλά ήθελα να προσδώσω μια χιουμοριστική κυριακοαπογευματιάτικη νότα. 

10. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Γιατί μας γοητεύουν “τα κακά παιδιά”;

Μπρρρ.... ανατρίχιασα  

11. BitterSweat

BitterSweat Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί μας γοητεύουν “τα κακά παιδιά”;

ε, εχω και εγώ τον τρόπο μου  

12. elfcat

elfcat . Contributor

Συμφωνώ με τον vautrin αλλά διαφωνώ ως προς ότι η αιτία είναι ο ψυχικός μαζοχισμός. Νομίζω ότι έιναι η σεξουαλική απειρία και συναισθηματική ανωριμότητα, όχι του κακού παιδιού αλλά εκείνου ή εκείνης που το επιθυμεί.