Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί μας γοητεύουν “τα κακά παιδιά”;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 29 Μαϊου 2011.

1. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί μας γοητεύουν “τα κακά παιδιά”;

Η γυναικεία κυνική ωμότητα σ' όλο της το μεγαλείο  

2. mona

mona mea_maxima_culpa

Απάντηση: Re: Γιατί μας γοητεύουν “τα κακά παιδιά”;

Ποιος είναι ο Μιχαλάκης;  

3. heeler

heeler Regular Member

Απάντηση: Γιατί μας γοητεύουν “τα κακά παιδιά”;

Me too!!!
    Τι να πω; Τα είπες όλα φίλτατε!  

Απλά να προσέχετε τα καλά παιδιά γιατί όταν γίνουν κακά θα είναι ...καλύτερα!!!  

4. pecado_mortal

pecado_mortal Regular Member

εμενα παντως μ αρεσουν τα κυνικα καθαρματα που ειναι σπαστικα, εκνευριστηκα γκρινιαρικα ,ειρωνικα και κανουν τρελο mindfucking.εγω ουτε καλα παιδια εχω φιλους  
    ξεχασα να προσθεσω το ιδιοτυπο χιουμορ 

5. gaby

gaby Guest

Συμφωνώ με την προλαλήσασα.

Εμένα δεν με γοητεύουν τα κακά παιδιά ούτε τα καλά, αλλά οι ωραίοι άντρες στους οποίους πάντα διακρίνω αυτό που θέλω να διακρίνω. Τούτο συμβαίνει επειδή δεν είμαι τόσο αδιάκριτη ώστε να ψαχουλεύω τον χαρακτήρα του αλλουνού λες και είν τ αρχίδια του για να δω αν θα τον πάρω, αλλά πρωτίστως ασχολούμαι με την εμφάνισή του και δευτερευόντως με τα υλικά αγαθά που διαθέτει.

Ήταν καιρός να το πω, τώρα που σοβάρεψαν οι συζητήσεις στο φόρουμ και δεν ξέρει κανείς τί καλό μπορεί να προκύψει απ αυτό...  

6. Alexkat

Alexkat Contributor

Ας μου επιτρέψεις αγαπητή νηματοθέτρια να παραθέσω τώρα την άποψή μου για το τι θεωρώ "κακά κορίτσια":Είναι λοπόν κατά την άποψή μου τα ανοιχτόμυαλα στο kinky sex, με τις ιδιαίτερες δικές τους ανωμαλίες, τις οποίες δέχονται στον εαυτό τους με αυτοπεποίθηση ως πλεονέκτημα και ευχαρίστηση, δεν περιχαρακώνονται σε ένα κυρίως βίτσιο που έχουν (π.χ. sub ή dom) , απαξιώνουν το λεγόμενο «ιεραποστολικό» sex ρουτίνας, είναι εφευρετικά σε σκανδαλιστικά σεξουαλικά παιχνίδια, γουστάρουν και τολμούν την εξερεύνηση σε πεδία που για τα «καλά κορίτσια» αποτελούν «άβατο».
    Το «κακό κορίτσι» το θέλω:
    Να με κοιτάει με κριτική διάθεση, να με αποπαίρνει, και να με ειρωνεύεται όταν με βλέπει να «κωλώνω» στις kinky προτάσεις της.
    Nα είναι για μένα πάντοτε πηγή έμπνευσης, εισπράττοντας και η ίδια τα θετικά που θα της χαρίζω, ακριβώς γιατί πήρα από εκείνη την έμπνευση.
    Να με διδάξει την ανωμαλία της και να με κάνει να την κάνω και δική μου.
    Και τέλος να με κάνει να μην την θεωρώ δεδομένη ενώ παράλληλα να μου αφήνει το μυστήριο ενός ανεξερεύνητου πεδίου του εαυτού της .

Mετά από όλα αυτά είναι σίγουρο ότι θα γεννηθεί ένας όμορφος έρωτας.

Last edited: 29 Μαϊου 2011
  7. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Σας ειμαι ευγνωμων αγαπητε που με   περιγραψατε τοσο αναλυτικα και με ακριβεια!
    Ε, ελευθερο κοριτσι ειμαι μπας και βρω κι εγω κανεναν καλο και ανωμαλο γαμπρο να αποκατασταθω.... 

8. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Γιατί μας γοητεύουν “τα κακά παιδιά”;

Γιατί με τσιγκλάς; Δεν ξέρεις πως κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να το παίξω καλός;  

Γνωριζόμαστε από κάπου, madame; Μόλις έχεις περιγράψει όλα τα ελαττώματά μου  

9. pecado_mortal

pecado_mortal Regular Member

μηπως ειμαστε soulmates durcet? 

10. mona

mona mea_maxima_culpa

Απάντηση: Re: Γιατί μας γοητεύουν “τα κακά παιδιά”;

Το κακό: πολλά κεράσια έχουν σκουλήκια. Το καλό: αν δεν είσαι περίεργος, δεν θα μάθεις ποτέ ποια ακριβώς.  

---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 23:04 ----------

Ασ'τα αυτά και πες.  

11. MasterAndreas

MasterAndreas Master of Scorpio

Αστροβροχή έχεις απόλυτο δίκιο να προτιμάς τα κακά παιδιά, αλλά υπάρχει μια λογική εξήγηση στο πως αισθάνεσαι γύρω από αυτό. Μια και είσαι μιά υποτακτική κοπέλα, είναι φυσικό να ελκύεσαι περισσότερο από άντρες, που θα είναι σκληροί, απρόβλεπτοι και δεν θα σου κάνουν τα χατήρια. Πιστεύω πως σε καυλώνει η ιδέα, να αισθάνεσαι ανασφάλεια, φόβο και ντροπή μπροστά του, παρά ζεστασιά στοργή και τρυφερότητα. Ενας άντρας που θα σε είχε σούζα και θα κατουριόσουν κάθε φορά που θα ύψωνε τη φωνή του, είναι για σένα πιό κατάλληλος. Αντίθετα για μιά γυναίκα Αφέντρα, αυτός ο τύπος δεν θα ήταν και ότι καλλίτερο. Άρα ευτυχώς που δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, και βρίσκουμε όλοι αυτό που θέλουμε στη ζωή μας.

12. harris

harris Regular Member

Πολύ ενδιαφέρον θέμα.
    Όλος τυχαίως, σήμερα (μάλλον χθες τέτοια ώρα που γράφω) είχα μια ίδια συζήτηση με φίλους.
    Ήμασταν 2 στην πλευρά των 'καλών' και 1 στην πλευρά των 'κακών'.

Τα προσωπικά μου συμπεράσματα είναι πως το 'καλό' κουράζει.