Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος sotiris, στις 18 Οκτωβρίου 2010.

  1. Στο κλέβω invisible y
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Είναι σαν να μιλάτε για άλγεβρα πριν μάθετε την προπαίδεια.
    Δεν έχει νόημα να σας απαντήσω, όπως θα απαντούσα σε κάποια που έχει μια στοιχειώδη τριβή με το αντικείμενο.
    Δεν ξέρετε τι ειναι υποτακτική και τι Κυρίαρχος, οπότε δεν έχει νόημα να απαντάω σε υποθέσεις σας.
     

  3. Δες τον ήλιο και άσε τις υποθέσεις για γυναικείους οργασμούς
     
  4. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Στα 33 χρόνια στο πεδίο, δεν θυμάμαι γυναίκα που τελικά να μην εχυσε. Κάποιες και απ την πρώτη, κάποιες άλλες λίγο αργότερα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πάντα φτάναμε στο αίσιο αποτέλεσμα. Κάποιες βάζουν τον εαυτό τους σε τέτοια πίεση μήπως και κριθούν ανεπαρκείς και κατά πιέζονται το ίδιο αντίστοιχα με τους νευρικούς εραστές...

    Θέλει ηρεμία, καλή χημεία και προπαντων εμπιστοσύνη.

    Τεχνικές κλπ όλα αυτά μαθαινονται και βοηθήματα αγοράζονται.
     
    Last edited: 26 Φεβρουαρίου 2019
  5. Με το καυλι γαμαει κανείς ;για οργασμό μιλάμε και το 99% εδώ μέσα σκέφτεται για γαμησι Τα βοηθήματα ειπαμε είναι για τους ανεπαρκείς τα άλλα είναι συμπληρωματα όπως λέμε διατροφής
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    ψυχολογία! ωραία, μακρυά λέξη.
     
     
  7. Πάει ο μηχανικός . Ερασιτεχνικες κατασκευές
     
  8. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Θέλεις να το εξηγήσεις αυτό;
     
  9. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Μου είναι αρκετά δύσκολο αυτό που θα γράψω και το σκέφτομαι από την προηγούμενη φορά που ήταν hot trend το νήμα, αλλα δεν είχα βρει το θάρρος.

    Οπότε please be gentle, or not χαχα

    Λοιπόν.
    Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατο μπορώ να πω, να τελειωσω. Εξαιρετικά.

    Ξέρω ότι δεν αφορά την τεχνική του άλλου, ξέρω επίσης ότι δεν αφορά αν παίζει σαδομαζοχιστικό σωματικο στοιχειο , δηλαδή μου είναι το ίδιο δύσκολο να τελειώσω με ξύλο όπως και χωρίς.

    Ξέρω ότι δεν έχω πρόβλημα όταν παίζω μόνη μου, και να είμαι μόνη μου ομως. Εκεί είμαστε οκ, κάθε φορά, όσες φορές και αν είναι.

    Ξέρω ότι αφορά το κεφάλι μου. Δεν μπορώ να συγκεντρωθω, δεν μπορώ να μην σκέφτομαι, δεν μπορώ να μην αγχωνομαι ( στο κεφάλι μου αυτά ακόμα και αν φαίνεται ότι όλα τα κάνω εύκολα και αβιαστα) και δεν μπορώ να αφεθω.

    Μπορεί οι λέξεις που χρησιμοποιώ να μπερδέψουν.

    Όταν λέω δεν μπορώ να αφεθω: μπορώ πολύ εύκολα να αφήσω το σώμα μου , δύσκολα έως πότε βασικά θα πω όχι για κάτι, όπως και δεν έχω θέμα να αφεθω στον πονο, όπως επίσης δεν φοβάμαι ευκολα.
    Το κεφάλι μου παρεμβαίνει με άλλους τρόπους όμως. Άγχος. Ανασφάλεια.

    Άγχος και ανασφάλεια: με ενδιαφέρει τόσο πολύ να είμαι αρεστή και να περάσει ο άλλος καλά και να ικανοποιήσω ( και μέσω αυτού να πάρω και εγώ την ικανοποίηση ότι μπράβο μου που το κάνω) που, όπως είπε η @rea.. ξεχνάω το μουνι μου.

    Τρελο, όταν το σκέφτομαι, δεδομένου ότι για τις περισσότερες επιλογές μου τον πρωτο λόγο τον είχε αυτό ... Παρόλα αυτά ναι, άνετα το θυσιάζω προκειμένου να μην ταλαιπωρήσω τον αλλον., Μην τον κουράσω, μην του πάρει περισσοτερο από όσο θα ήθελε, μην σκεφτεί το παραμικρό στραβό, μην μην μην μην...

    Ναι. Αυτά τα σκέφτομαι την ώρα που το κάνω, ωστόσο για έναν περίεργο τροπο, δεν φαίνεται. Οι κινήσεις μου είναι αβιαστες, μπορώ ταυτόχρονα να μιλήσω , να χαμογελάσω, να στηθω να παίξω να κάνω νάζια οτιδήποτε θέλουν κάθε φορά. . Γενικά μου είναι εξαιρετικά εύκολο να είμαι οτιδήποτε βλέπω ότι ο άλλος θέλει εκείνη την ώρα. ( Και ναι αυτό είναι πολύ διασκεδαστικό για εμένα και καυλωτικο) αλλά θυμάμαι ελάχιστες φορές που πραγματικά το κεφάλι μου " έφυγε " και τελικά τελείωσα κιόλας.

    Να σημειώσω ότι οι φορές αυτές ήταν με άτομα που με έκαναν να νοιώσω ότι εκείνη την στιγμή πραγματικά είχα μηδενική αξία. Μηδέν! Ότι ο,τι και να έκανα η όχι δεν τους αφορά και οτι απλά με χρησιμοποιούν. Αλλά όντως να μου το περάσουν ( δεν ξέρω πχ να σας πω αν ήταν αλήθεια η ψέμα ) . Μόνο τότε άφησα τις σκέψεις γιατί έφτασα στην απόγνωση, πως ότι και να σκεφτώ η να κάνω, δεν έχει σημασία για τον άλλον, οπότε και τότε χαλαρωνα, και άφηνα το κεφάλι μου. Γιατί πια δεν είχε σημασία.

    Πάμε στο Ντι/Ες τωρα. Και εκεί θα συμφωνήσω με @rea.. το υ πρέπει πάντα να λέει αλήθεια . Το έχω κανει; Όχι, πάντα. Και όπως είπαν άλλοι. Κακό του κεφαλιού μου . Όχι μόνο στο θέμα οργασμου και σεξ, γενικά στο θέμα του τι αισθανομαι η νοιωθω. Έχω πει ψεμματα και συνεχίζω να λέω σε διάφορα πάρε δώσε, βανίλα ή κινκυ ή και έξτρα κινκυ.

    Το εύκολο είναι να πω ότι λεω ψέματα από φόβο, ή από την ανάγκη μου να ικανοποιήσω ... Αλλά οι λόγοι ειναι ότι απλά το ένα φέρνει το άλλο και ότι δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Ξερω ότι δεν θα αλλάξει κάτι γιατί είναι δικό μου θέμα, του κολλημένου κεφαλιού μου και απλά είναι πιο εύκολο να το αφήσω στην άκρη.

    Πάλι όμως η @rea.. έχει δίκιο. Το υ κρατά έλεγχο, κάνοντας αυτό. Ω ναι. Και έλεγχο και ενοχές και όσο και αν λέει στον εαυτό του ( δεν έχει σημασία γιατί το Κ μου περνά σούπερ και δεν τον ζαλίζω και δεν τον ταλαιπωρώ και δεν δεν ) η ουσία είναι ότι του αφαιρώ την απόφαση .Αν θα με αφήσει η όχι δλδ χωρίς οργασμό. Η αν θα με αφήσει να του πω τι με στεναχωρεί πχ η όχι. ( Το θέμα έχει εφαρμογές παντού)

    Δεν ξέρω αν όλο το παραπάνω έχει να κάνει με το στάτους, επειδή μου συμβαίνει εμένα θα ήταν αστείο να πω " έτσι σκέφτονται τα υ" το γράφω αυτό γιατί κάπου το είδα γραμμένο, περίπου, παραπάνω .

    Όπως να ξεκαθαρίσω ότι το συναίσθημα αυτό δεν έχει να κάνει με φυλο .Δεν ξέρω βέβαια αν ένα αρσενικό μπορεί η όχι να προσποιηθεί οργααμό η πως το κάνει, το αφήνω στην άκρη.

    Κάτι που δεν συμφωνώ, αλλά δεν ξέρω και αν εννοήθηκε ακριβώς έτσι. Είναι η ταύτιση της απόλαυσης με τον οργασμό.
    Εκεί διαφωνώ.
    Απολαμβάνω πολύ, πολύ πολύ να με γαμάνε και να μου κάνουν ένα σωρό πράγματα ακόμη και αν δεν μπορώ να τελειώσω πάντα. Απολαμβάνω να είμαι το παιχνίδι τους. Απολαμβάνω να είμαι αυτό που επιθυμούν. Απολαμβάνω να παίζω τον καθρέπτη να προσαρμόζομαι να πιάνω τι θα ήθελε να δει τώρα ; Η καλύτερα να πιάνω το τι βλέπει ο καθένας σε μένα στα γρήγορα και απλά να το κάνω, ώστε να επιβεβαιωθεί. Απολαμβάνω τόσο πολύ το να είμαι καθρέπτης "θέλω" και επιθυμιών σχεδόν πιο πολύ και από το να τελειώσω. Για αυτό είμαι σίγουρη . Χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα ήταν ωραίο να καταφέρω να μην σκέφτομαι και να αφήνω το κεφάλι μου και τον εγωκεντρισμό του να είμαι αρεστή, στην άκρη . Αλλά φοβάμαι ότι δεν...

    Αν αλλάξει κάτι, και βρω το θάρρος πάλι, ίσως το γράψω.

    Υ.Γ φακ το χειρότερο μου ποστ .
     
  10. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

  11. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Μία χαρά είναι και μπράβο που τα έγραψες.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    δεν είναι σκόπιμο να παίζεις με την δυστυχία ανθρώπων που σου είναι ξένοι.

    just saying