Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί οι γυναίκες 'φτιάχνεστε' με άντρες ντυμένους γυναίκες στις απόκριες?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος jorge1970, στις 24 Φεβρουαρίου 2011.

1. striggla

striggla Regular Member

Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες 'φτιάχνεστε' με άντρες ντυμένους γυναίκες στις απόκριες?

2. CuriousToe

CuriousToe Regular Member

Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες 'φτιάχνεστε' με άντρες ντυμένους γυναίκες στις απόκριες?

Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η "μεταμφίεση".
    Είναι τόσο τετριμμένο πια να ντύνονται γυναίκες οι άντρες τις απόκριες που όχι μόνο δεν θα γελάσω αν δω άντρα ντυμένο έτσι, αλλά θα ξενερώσω κιόλας... όχι επειδή ντύθηκε γυναίκα γενικότερα όσο με το ότι προσπάθησε (γιατί τις περισσότερες φορές προσπαθούν, δεν τα καταφέρνουν) να ντυθεί σαν γυναίκα και φέρεται σαχλά.

3. woohoo

woohoo Regular Member

Aaaaaaaggghhh, μένω με το στόμα ανοιχτό.

Μακάρι να είχαν περισσότερες αυτές τις προτιμήσεις!

Women with that kind of preferences, where are you???

4. woohoo

woohoo Regular Member

Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες 'φτιάχνεστε' με άντρες ντυμένους γυναίκες στις απόκριες?

Ποτε δεν κατάλαβα το μυστικό της επιτυχίας του Rowan Atkinson.

Είχα δει πρόσφατα και το ''Johny English 2'' και γέλασα από ελάχιστα έως και καθόλου.

5. woohoo

woohoo Regular Member

Αυτή ακριβώς η παρέμβαση είναι ο συνδικαλισμός του τι είναι φυσιολογικό στην χειρότερη της μορφή!

Το χειρότερο από όλα είναι ότι πολλοί νομίζουν ότι παρεμβαίνουν και με κάθε δικαίωμα!

E όχι ρε isnogood, έλεος δηλαδή.

*Δες αυτό και πες μου ποια λεσβία δεν θα γούσταρε τον συγκεκριμένο crossdreser.

Οποτε απλούστατα λες βλακείες!

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. annia24

annia24 Regular Member

ποτε δεν μου αρεσε να βλεπω αντρα ντυμενο γυναικα στις αποκριες(ουτε και γενικα μου αρεσει)και σαφως δεν με φτιαχνει κιολας.

7. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Δυστυχώς δεν έχω περισσότερο χρόνο για να διαβάσω αναλυτικά το νήμα..

Παραθέτω μόνο μια σύντομη εμπειρία μου (βασιζόμενη μόνο στον τίτλο του νήματος)

όταν ήμουν 19 είχα βγει τσικνοπέμπτη με παρέα και βρεθήκαμε σε ένα club, δεν είχα πιεί καθόλου, αλλά σε κάποια στιγμή βρέθηκε ενας δίμετρος λιγερός άνδρας μπροστά μου ντυμένος γυναίκα, είχε και την χάρη, χαζογελούσε, έσπαζε την μέση...
    τι να κάνω? τον χούφτωσα. αλλά ειλικρινά την αντίδραση που ακολούθησε δεν την περίμενα.. μόνο που δεν με χτύπησε...

νομίζω σε ένα ίσως πιο ασυνείδητο επίπεδο θέλουμε να σας γαμήσουμε απο την θέση του άνδρα

8. larcenciel

larcenciel Regular Member

αν τοσοι αιωνες ανδρικης κυριαρχιας δημιουργησαν τετοια κομπλεξ στο γυναικεο φυλο , να πω τα λογια της μπωβουαρ αν θελετε να μιμηθειτε τους αντρες τουλαχιστον μιμηθειτε συμπαθητικους αντρες

9. Emiris

Emiris Regular Member

Ακριβώς.
    Τυπικό χιουμοριστικό ντύσιμο σε απόκριες.

Παρόλα αυτά εγώ προσωπικά ποτέ δεν το βρήκα ιδιαίτερα αστείο.

10. woohoo

woohoo Regular Member

Δεν ξέρω πως να το πω πιο διακριτικά. Πάντως θα μου άρεσε να ήμουν στην θέση αυτού του ατόμου.

11. woohoo

woohoo Regular Member

Εννοείς να γελάσουν οι γυναίκες που θα τους αντικρίσουν η οι ίδιοι?

Όταν βλέπω μερικά άτομα να δίνουν μεγάλη προσοχή σε λεπτομέρειες η έστω ακόμη και να ξυρίζουν τα πόδια τους μονο και μονο για αυτό, δεν νομίζω ότι πρόκειται μονο για humor.

Σίγουρα ένας αριθμός από αυτούς βρίσκει κάτι παραπάνω σε αυτήν την ευκαιρία να ντυθούν γυναίκες.

12. woohoo

woohoo Regular Member

Αυτό το είχα προσπεράσει.

Ivory σε ανακηρύσσω το πιο hot μέλος αυτού του forum!