Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί οι γυναίκες 'φτιάχνεστε' με άντρες ντυμένους γυναίκες στις απόκριες?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος jorge1970, στις 24 Φεβρουαρίου 2011.

1. Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες 'φτιάχνεστε' με άντρες ντυμένους γυναίκες στις απόκριες?

Αν κάποιος έλεγε ότι πρόχειρα θυμάται συγκεκριμένα 4 ευτυχισμένα παντρεμένα ζευγάρια που παίζουν έτσι (και σε ένα από αυτά η γυναίκα φτιάχνει και νοστιμότατα μπουρεκάκια για τα παιδιά, όταν δεν παίζουν, ενώ σε άλλο η γυναίκα είναι εντελώς nerdy);
    Αν κάποιος έλεγε ότι το τελευταίο κρούσμα είναι μια γυναίκα όχι παντρεμένη (αν και πολύ θα το ήθελε και της το εύχομαι) παρανοϊκά ερωτευμένη που ντύνει τον δικό της με γυναικεία εσώρουχα και τον θέλει απελπισμένα και αυτός ξενοπηδάει δεξιά κι αριστερά και την χορεύει στο ταψί και παραταύτα αυτή του μένει πιστή Πηνελόπη; (Ούτε σε μένα δεν κάθεται η άτιμη. Ελπίζω τελικά να τον πείσει τον ατακτούλη και να φάμε κουφέτα.)

Disclaimer: Όλα αυτά τα ζευγάρια έχουν ένα κοινό: Μένουν όλοι ανεξαιρέτως βόρεια. Σε κείνα τα μέρη όπου οι γυναίκες δεν χρειάζεται να λένε ότι είχαν μόνο δύο σχέσεις πριν από τον υποψήφιο σύζυγο και οι άντρες δεν χρειάζεται να ρεύονται και να κλάνουν συνεχώς για να θεωρούνται άντρες. Άτιμη ταξικότητα...

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες 'φτιάχνεστε' με άντρες ντυμένους γυναίκες στις απόκριες?

εδω κανεις λαθος ... ειναι μια απο τις ελαχιστες γυναικες που εχω γνωρισει που προσωπικα θα εκανα τουμπες για να με παντρευτει .. μην σου πω και μινι φουστα θα εβαζα αν ηταν να την παω στην εκλησια νυφη ...... την θεωρω πολυ αξια συζυγο και συντροφο ζωης ....  

3. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες 'φτιάχνεστε' με άντρες ντυμένους γυναίκες στις απόκριες?

εμένα μ'αρέσουν οι λεσβίες .. και οι τεστοστερονάτοι αρσενικοί   αυτή η κοπέλα είναι το ακριβώς αντίθετο από μένα  

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες 'φτιάχνεστε' με άντρες ντυμένους γυναίκες στις απόκριες?

Ευτυχώς γιατί αν υπήρχε άλλη μια σαν και σενα θα είχαμε τρελαθεί τελείως.  

5. Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες 'φτιάχνεστε' με άντρες ντυμένους γυναίκες στις απόκριες?

Είδες το φως!!!!!  
    Τελικά για όλα φταίνε οι ξενέρωτες Μυτιληνιές.

6. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Και πολυ αξιοπρεπης μικρη, γι αυτο καλο θα ειναι στην ηλικια σου, μιας και περασες απο καιρο τα 16, να εισαι πιο συνετη στις διατυπωσεις σου για ανθρωπους που δεν γνωριζεις.
    Και στο λεω με πολυ συμπαθεια.
    Νομιζω ειναι καιρος να παψεις να διατυμπανιζεις οτι απλως δεν σκεφτεσαι πριν γραψεις.
    Γιατι κι εγω εχω ακουσει οτι εισαι καλο παιδι.
    Κριμα ειναι να χαλας την εικονα σου ετσι.

7. Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες 'φτιάχνεστε' με άντρες ντυμένους γυναίκες στις απόκριες?

Η πιο ωραία του φόρουμ είναι ο Jorge1970.

Jorge, είσαι να ντυθούμε μαζί στις επόμενες απόκριες και να κάνουμε λεσβιακά; Εγώ θα είμαι η αθώα μαθήτρια κι εσύ η πονηρή δασκάλα.  

8. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

η lizard και η alnair ειναι επισης πολυ ομορφες .....

9. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Και που να δεις και την Evie.....θα παθεις Μπιλυ!!!!!

10. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

γουστάρω!

11. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Σε καλλιστεία θα το γυρίσουμε... Το έχω δει το έργο....

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Τι έγινε ρε παιδιά άρχισαν τα καλλιστεία; να μπω κριτική επιτροπή;