Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί οι lifestyle Dommes δεν κάνουν sex με τους υποτακτικούς τους;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 9 Ιουλίου 2006.

1. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

Απάντηση: Γιατί οι lifestyle Dommes δεν κάνουν sex με τους υποτακτικούς τους;

και πως το αντεχεις? 

2. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Εχει μεγαλο χωρο ? χαχαχαχαα

3. aDDIcteD

aDDIcteD Regular Member

Σκοπεύω να πάρω δραστικά μέτρα, yoga κτλ για να μπορώ να σε βγάζω όταν μου προκαλείς πονοκέφαλο  

4. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

χαχαχαχαχα!ετοιμασου για πολυ yoga!!!!!!!

5. blindfold

blindfold Contributor

άρα δεν μιλάς για lifestyle bdsm καταστάσεις αλλά για σχέσεις εφήμερες όπου για μία στιγμή απλά εκφράζει ο καθένας την καύλα του...
    οπότε καλά κάνεις και τον βλέπεις "εκτός παιχνιδιού" ισότιμο και ορθά θεωρείς ότι δεν είναι κάτι σπουδαίο να γονατίσεις ,εγώ το εννοούσα μεταφορικά μα σπάσεις τον εγωισμό σου και να εμπιστευτείς.. αλλά και το να πέσει κάποιος στα γόνατα για πάνω από μισή ώρα είναι κατόρθωμα !  

το έχω ερμηνέυσει   και έχω δοκιμάσει τις χορδές μου...

θεμιτό ότι είσαι ξεκάθαρη εξαρχής...
    όπως ορθά αναφέρεις παρακάτω δεν έχουμε παρόμοιες οπτικές ,σαν καταστασιακός, τον έρωτα δεν το βλέπω σαν γαμήσι αλλά σαν κορύφωση μιάς πράξης ...
    μην τα βλέπεις όλα ορθολογικά και τεχνοκρατικά, με βοηθάς να σε κρίνω σαν άτομο που βολεύετε ...

επίσης δεν αναγνωρίζω μαύρο άσπρο ,αλλά από τη στιγμή που εκφέρεις μία άποψη έχω δικαίωμα και υποχρέωση να τη σχολιάσω από την άποψη μου, μην αγχώνεσε δεν θα την πέσω στους σκλάβους σου  

@Bad_Habits και εγώ στην διεκδίκιση αναφερόμουν απλά ανάφερα το γονάτισμα για να το κατανοήσουν περισότεροι και ναι όλοι είμαστε άξιοι της μοίρας μας

6. aDDIcteD

aDDIcteD Regular Member

άντε τότε καλή τύχη στο επόμενο talent show βρε  

ε αφού το αναγνωρίζεις αυτό καλά πάμε!  

Ναι οκ δεν σου την λέω επειδή το σχολιάζεις μη μπερδεύεσαι αλλά με τον τρόπο που θίγεσαι για όσα λέω, λες και προσβάλλω κάποιες από τις δικές σου επιλογές (που ουσιαστικά έχεις επιλέξει κάτι άλλο) - και πιο πολύ δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να παρεξηγείς τα όσα λέω, παίρνοντας τα την μια σαν ρατσισμό και την άλλη σαν κάτι άλλο και ούτω καθεξής!

Πραγματικά τελείως άκυρο σχόλιο. Μέτρια η προσπάθεια σου να μου την "πεις", το μόνο που κατάφερες είναι να με κάνεις να χάσω το ενδιαφέρον να συζητήσω κάτι παραπάνω μαζί σου σε αυτό το θέμα. Τα είπαμε νεαρέ.  

7. chemical23

chemical23 Regular Member

aDDicteD παρέθεσες μία άποψη απλώς για το πως βλέπεις το όλο ζήτημα.Έτσι μπορεί να το κάνει ο καθένας και ας έχει μία τελείως διαφορετική από την δική σου άποψη.Από την άλλη δεν μπορείς να γνωρίζεις το ποιόν του άλλου κρίνοντας αδίκως ότι 'γονατίζει μπροστά σε ΚΑΘΕ γυναίκα'.Αυτό μόνο υποτιμητικά μπορεί να εκλειφθεί.Θεωρώ πως και κάθε γυναίκα η οποία ανταποκρίνεται στην κάθε στάση ικεσίας κάποιου στην ίδια μοίρα βρίσκεται.Όπως επίσης και η κάθε γυναίκα που έχει και αυτόν που γονατίζει και αυτόν με τον οποίο έχει σχέση.Γυναίκα που τα βλέπει όλα στείρα και στεγνά.Δική σου δήλωση βέβαια η τελευταία.

Περί ισότητας τώρα...Εσύ το βλέπεις ως παιχνίδι ρόλων.Άλλος μπορεί να το βλέπει ως κάτι παραπάνω από ένα εφήμερο παιχνίδι.Βεβαίως και σε όλα ίσοι είμαστε,καθόσον τα ίδια χαρακτηριστικά διαθέτουμε.Σκέψεις ανωτερότητας επί της ουσίας, πραγματικά μόνο γέλιο μπορούν να προκαλούν.Άσε βέβαια που μπορεί να είναι και επικύνδινες για αυτόν που τις πιστεύει καθώς μπορεί να αποδειχθεί πολύ κατώτερος των περιστάσεων και να καταβαραθρωθεί.Λίγα πίστευε και μεγάλο λόγο μην πεις.Εν οίδα ότι ουδεν οίδα είχε πει κάποτε ο πάνσοφος Σωκράτης.

Από εκεί και έπειτα ναι θα απαιτήσω από Εκείνη.Όσο είμαι πρόθυμος να της προσφέρω τα πάντα θα απαιτήσω την μοναδικότητα!Θα απαιτήσω την απόλυτη προσοχή της σε εμένα!Θα προσπαθήσω να κυριαρχήσω στο μυαλό της ρίχνοντας ένα ένα όλα τα οχυρά που έχει ορθώσει.Θα προσπαθήσω να τραβήξω το ενδιαφέρον της προκαλώντας την!Όπως βέβαια και Εκείνη θα κάνει το ίδιο σε μένα,αν δεν το έχει ήδη κάνει.Ίσως το καταφέρω αυτό,ίσως και όχι.Πάντα όμως βασικό μέλημα είναι να βρίσκομαι σε επίπεδο τέτοιο (ενώπιον της και ενώπιον του εαυτού μου) ώστε να είμαι σε θέση να την διεκδικήσω, εφυσηχασμός δεν υπάρχει ποτέ.H ψευδαίσθηση μεγαλοιδεατισμού που διαθέτεις εφυσηχάζει και αυτό δεν είναι ότι το καλύτερο.

Αυτά... κορίτσι

8. aDDIcteD

aDDIcteD Regular Member

καλησπέρα αγόρι, αν διαβάσεις κάθε απάντηση που έδωσα δεν νομίζω να μην λέω ότι αλλιώς βλέπουμε τα πράγματα και σεβαστή η άποψη σου. Δεν βλέπω κανέναν λόγο να έχεις αυτό το συμβουλευτικό ύφος ή να προσπαθείς να με μάθεις βασικές αρχές δημοκρατικού διαλόγου.

Μιλούσα ειδικά, εσύ το πας γενικά το θεμα. Αλλά και γενικά ακόμα, ποιο άτομο που παίρνει τον ρόλο του σκλάβου ή γουστάρει αυτή την φάση δεν γονατίζει; ή δεν γονάτιζε 'ή δεν θα γονατίσει στο μέλλον; Γιατί είναι υποτιμητικό; αφού την ίδια στιγμή το άτομο αυτό γουστάρει που το κάνει; δεν μπορώ να σε καταλάβω γιατί το παίρνεις αρνητικά.

Δεν είπα σε κανένα σημείο αυτό που λες ότι είναι δική μου δήλωση. δεν μίλησα για παράλληλες σχέσεις, αυτό που είπα εξαρχής είναι οτι δεν θέλω να έχω επαφή με κάποιον υποτακτικό.

Καλά άσε τον Σωκράτη τώρα γιατί δεν θεωρώ ότι έχει ιδιαίτερη σχέση με το θέμα, καλό το γνωμικό σου δεν λέω αλλά λίγο άτοπο.

Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι δεν τίθεται θέμα ισότητας και ότι δεν είναι ένα παιχνίδι ρόλων; Είτε είναι εφήμερο είτε δεν είναι, για μένα είναι παιχνίδι.
    Δεν θα πάω πχ ποτέ στην δουλειά μου να δέσω κάποιον ή να τον βάλω να μου γλύφει τα πόδια ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να γουστάρω να κάνω στην πριβέ ζωή μου...
    τα διαχωρίζω. άλλο τα ερωτικα, άλλο τα επαγγελματικα, άλλο τα οικογενειακά. Αν εσύ διατηρείς ένα στυλακι ίδιο παντου - μπράβο μαγκια σου.

Και τέλος αγόρι, μπορείς να απαιτείς απο εκείνη ότι γουστάρεις, εμένα προσωπικά δεν με χαλάει κάπου αυτό. Τώρα αν είναι μεγαλοιδεατισμός ή αν πολύ απλά εδώ μέσα ορισμένοι θίγεστε λίγο πιο εύκολα είναι άλλο θέμα. Που ξέρεις μπορεί να είναι ότι καλύτερο το να είναι ο κόσμος τόσο ευερέθιστος!

Αυτά και τέλος γενικά τα ποστ εδώ μέσα γιατί όχι απλά γαμήθηκε το θέμα, ψόφησε κιόλας.

Αυτά απο μενα. Ciao.

9. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Toύδωσε και κατάλαβε!  

10. chemical23

chemical23 Regular Member

Καταρχήν καθόλου ευερέθιστη διάθεση δεν είχα την στιγμή που έγραφα το πιο πάνω post.Δίνω τη σημασία που αρμόζει σε αυτή τη συζήτηση χωρίς να υπερεκτιμώ κάτι τόσο μικρό.Απλός διάλογος είναι.

Κατά δεύτερον δεν έλαβα αρνητικά το γεγονός ότι κάποιος θα γονάτιζε μπροστά σε μία γυναίκα.Ίσως κάποιος/α γονατίζει μόνο σε άτομο που αξίζει να λάβει τέτοιας τιμής, κατά τα δικά του κριτήρια πάντοτε.Απλώς στιγμάτισα το σε ΚΑΘΕ γυναίκα που ανέφερες σε προηγούμενο σου post,κάτι το οποίο είναι αναληθές και ανακριβές.

Κατά τρίτον στο θέμα ισότητας σαφώς και υπάρχει.Ίσως παρεξήγησες τα λεγόμενα μου.Αυτά που μας αρέσουν είναι για τις προσωπικές μας στιγμές εννοείται.Κανείς δεν μπορεί να είναι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο,το ίδιο,σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής.Θα υπάρξουν και εγωισμοί και τσακωμοί ίσως.Όλα είναι μέσα στην ζωή, vanilla είμαστε στις περισσότερες στιγμές.

Ας το τελειώσουμε εδώ το θέμα οκ

11. blindfold

blindfold Contributor

άρα να φανταστώ συμφωνείς ...

δεν έχω διάθεση να στην "πω" απλά υπερασπίζομε τις θέσεις μου κάθε φορά που απαντούσες ,δικό σου φταίξιμο αν κατέληξε σε προσωπικό τόνο...  

12. Severin

Severin Regular Member

- Ο μόνος λόγος που ένας άνδρας (που δηλώνει υποτακτικός) θα ήθελε να κάνει έρωτα (στοματικό, κολπικό, πρωκτικό, ή με τα χέρια) με την Mistress του είναι ένας:
    Να πάρει πίσω αυτή την ίδια δύναμη που Της παρέδωσε στην αρχή.

Αυτού του είδους οι άνδρες, δεν είναι κατασταλαγμένοι, είναι ανασφαλείς, και πάνω από όλα, δεν έχουν αποδεχτεί αυτή την υποτακτική τους φύση που αποζητούν να εξερευνήσουν η να βιώσουν. Αυτήν την κατηγορία υποτακτικών Εγώ προσωπικά τους κατατάσσω στους λεγόμενους "παίκτες" η Τοp.

Μια καλή Κυριαρχική Μου Φίλη πολύ σωστά έχει πει τα παρακάτω λόγια:
    “Και τα χάμστερ μπορούν να κάνουν sex. Όμως χρειάζεται ένα ευφυές, ευαίσθητο ανθρώπινο πλάσμα, για να μπορεί να εμφανίσει μια "αποκλίνουσα" συμπεριφορά”.

Το πραγματικό BDSM δεν έχει να κάνει με τα ανθρώπινα γεννητικά όργανα και την επαφή μεταξύ τους. Το πραγματικό BDSM είναι το να προκαλεί Κ/κάποιος συνεχώς τον εαυτό Τ/του, αισθησιακά, φυσικά, ψυχολογικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την σεξουαλική εκτόνωση. Έχει να κάνει μόνο με τον αισθησιασμό, την παράδοση και την απελευθέρωση από τα δεσμά της καθημερινότητας -

Αρχες Γυναικιας τι????Παλι κανονες και αυτοπεριορισμοιο κυριαρχος πρεπει να ειναι ετσι η αλλιος και ο καλος θποτακτικος πρεπει να εχει τα ταδε προσοντα για να εχει αρκετη προικα για να τον παρει μια αφεντρα-αλλιοσς τι εισαι αποτυχημενος κυριαρχος η Υποτακτικος???
    Νομιζω πως ο ιδιος ο De Sade θα απαντουσε πως-''Εγω θα κανω οτι με καυλωνει γιτι αυτη ειναι η φυση μου και το μονο εγγλημα ειναι να παω εναντιον της!!!''
    Προσωπικα δεν θελω να παρω τη δυναμη μου πισω οταν θελω να κανω ερωτα με μια γυναικα,και απο ποτε το μουνι σταματησε να εχει τα νευρα που ενεργοποιουν τη καυλα για να ειναι εγγλημα να το ποθεισ με οποιοδηποτε τροπο-<σου επιβαλει η φυση σου>
    Ο ελευθερος ανθρωπος(δηλαδη πανω απ ολα ο Κυριαρχος αλλα και ο υποτακτικος που απελευθερονεται απο την υποταγη του)κανονηζει ο ιδιος και μονο τι επιβαλεται η επιτρεπεται(πρωσοπικη αποψη-ολα)και τι οχι!!!
    -πριν γινεις ελευθεριος πρεπει να εισαι πρωτα ελευθερος!!!